Dert yok, Sohbet var.... :)

Ehliyeti olupta araba kullanamayan biride benim,en acilinden ders alıp trafiğe çıkmam lazımda istanbul'da zor beee her yer araba doluu

misafir ağırlamaktan zaman kalırsa biraz pratik yapıcam inşallah..
korkunun ecele faydası yok.. kullanmak zorundayım artık..

benim mesainin sonuna yaklaştık..
yarın öğleden sonra da kaçamayabilirim, mecburen eşimle buluşup avm.ye gidicez.
ama ben onunla avm dolaşmaktan hoşlanmıyorum.
ben hızlı hızlı bakarım o bir saat tek bir şeye bakabilir..
onunla avm gezmenin tek güzel tarafı kendime daha çok şey alabiliyorum..

ben biraz kendime cimriyimdir de..
kendime çok zor alırım, ama o seçip getiriyor bu sana yakışır diyor ben de alıyorum..

iyi akşamlaar.. öptümm yarın görüşürüzzz.

Son düzenleme:
noreciiim altından kalkarsın allahın izniyle yanlız mısın bölümde? bide şirket ltd mi aş mi?

ltd şirket ferihacım...

en sinirime dokunan da bana sorulmaması,yapar mısın ister misin diye sorulmadı!!!!

emrivaki yatılar,eğitime gönderdiler,bir ay sonrada herkes gidicek dımdızlak kalıcam burda...

tecrübesizim,muhasebe olsa tamam ama personel çok farklı

güle güle canim...iyi gezmeler...

norecim benimde aynı ltd organizasyon şemasında müşteri & yönetim temsilcisiyim ama gel gör ki muhasebe de bende personelde allahtan iki görevdede birer arkadaşım var ben sadecece kontrol ediyorum... zamanında hepsini birden de yaptım serviste uyuyakalıyodum düşün personel biraz ayrıntılı ama zamanla öğrenirsin madem tecrüben olmadığı halde seni bu göreve uygun buldular o zaman tolöre edicekler yardım edicekler özel sektör malesef böyle...

iyi akşamlar kedi

belki de ben abartıyorum,bilmiyorum...

bekarken bir hastanede çalışıyordum ve terfi alınca da aynı şimdiki gibi bir panik ve belirsizlik yaşadım,sonra üstesinden geldim...

ama dediğim gibi yalnız kalacak olmam beni düşündürtüyor.

oysaki ekim'den beri müdürün gideceği az çok belliydi,o zamandan beri alıştırabilir,gösterebilirlerdi...

hayırlısı artık ne diyeyim,umarım iyi olur...

olur canım benim olur sen yüreğini ferah tut seni yeterli görmeseler görevi vermezlerdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…