:)) gelebildim sonunda.... ölüyorum yorgunluktan.. sabahtan beri carsi pazar gezip, eve gelir gelmez de mutfaga girdim.. Aksama misafir cagirdik, onlara turkis yimekler yapalim dedik.. ama coook yoruldum..
çalışan insana olur bunlar evladııııımmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) gelebildim sonunda.... ölüyorum yorgunluktan.. sabahtan beri carsi pazar gezip, eve gelir gelmez de mutfaga girdim.. Aksama misafir cagirdik, onlara turkis yimekler yapalim dedik.. ama coook yoruldum..
çalışan insana olur bunlar evladııııımmmmm(recep ivedik)
:))
ya bisi yorayim isze.. yaniga ne iyi gelir?? kolumun alti omzuma dogru bi yeri yaktim da
bf, elindeki kizgin tava ile carpti bana.. önce cok bisi yoktur diye düsündüm su falan tuttum ama iyice sizliyor simdi... ay dede seklinde tavanin kenarinin izi cikmisyanik kremi var, onu sürüyorum ama cok hizli kuruyor ve ufak bi harekette derim kesiliyor gibi oluyor
![]()
ya bisi yorayim isze.. yaniga ne iyi gelir?? kolumun alti omzuma dogru bi yeri yaktim da
bf, elindeki kizgin tava ile carpti bana.. önce cok bisi yoktur diye düsündüm su falan tuttum ama iyice sizliyor simdi... ay dede seklinde tavanin kenarinin izi cikmisyanik kremi var, onu sürüyorum ama cok hizli kuruyor ve ufak bi harekette derim kesiliyor gibi oluyor
![]()
gizemmm hoş geldin canımmm nasılsınnnnbepanten filan varmı onu sür iyi gelirr poşete buz koy biraz tut sızlamasınıda alırr
kızlar bende çıkıyorum yavaş yavaş iyi akşamlar hepinize![]()
BDV de keyifli konular var yahu
muhtar,
yılbaşı rehaveti mi var herkes bir yerlerde?
![]()
hosbuldum... buz yoktu ama soguk bisiler tuttum hep.. bepanten ya da silverdin bulmaya calisayim..
coook tesekkürrler..
ee sizler nasilsiniz? gecmisi okuyamadim...
ben çıkıyorum,kızlar
hepicinize iyi akşamlar,avm'ler beni bekler(hiç de sevmem)
ben çıkıyorum,kızlar
hepicinize iyi akşamlar,avm'ler beni bekler(hiç de sevmem)
günaydın noremu..
yılın son iş gününün sabahındayız..
içimde bir sevinç var nedense..
sen nasılsın?
günaydın kedicimm
uykum var yine,kafam dolu...
ama akşam annemlere gidicem aksilik olmazsa,bu yüzden iyiyim
içindeki sevinç "yeni yıl" sevinci mi???
tabi yeniyıl sevinci de var daaa
çok güzel bir çanta ve çok güzel bot aldımm. çok mutluyum:119:
ne güzel hala böyle şeylere sevinebiliyorsan![]()
dün akşam aldım, bu akşama kadar idare eder..
niye küçümsedin sevincimi şimdi :44:
yeğenlere hediye alırken çocuk ayakkabılarına bakıyoruz..
yerde bir küme yapmışlar bi tarafında eşim karşısında ben duruyorum..
"ay şuna bak ne tatlı, çok şeker yaaa, ay ay ay"
ikimiz de böyleyiz..
ben de hemen "aşkıııım ilacı bırakayım mııııı??"
cevap: hayır aşkıııııımmmmmm.. benim bebeğim sensin gel sana da ayakkabı alalım..