Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın kızlar...
ben yine zor uyandım yine geç kaldım ve çok yorgun hissediyorum bugünde yılın son işgünü olduğundan malum çoook işim var akşam olsa da gitsek modundayım gün içinde değişir umarım kolay gelsin hepimize güzel bi gün olsun inşallah...

günaydın ferihacım...

al benden de o kadar,son bir haftadır alarm çalınca "hayır yaaaa,kalkmak istemiyorum" diye uyanıyorum :1:

keşke yılbaşı h.içine gelseydi,zaten 2012 de tatiller de hep h.sonuna denk geliyor..

takvimler bile çalışanın yanında değil :9:

Son düzenleme:
delisin yaaa :1:

sevincini küçümsemedim canım yaa,ben sadece artık bu tarz şeylere sevinemiyorum,küçüklüğümde kaldı o yüzden öyle dedim.

siz kaç yıllık evliydiniz???

yıllık mı?!? 7 ay oldu canım.. zaten o yüzden istemiyor şimdi,
seneye eylül -ekim gibi bırakmamı istiyor..
sanki bırakır bırakmaz hamile kalacağımın garantisi varmış gibi..

günaydın ferihacım,

şöyle röpörtaj verir ya bazı ünlüler..
"ben hayatta en çok sevdiğim şeyi yapıyorum üstüne de para alıyorum severek yapınca getirisi de oluyor"

iş abicim iş.. adı üstünde.. iş sevilir mi?

iş sevilmez yapılır..

yıllık mı?!? 7 ay oldu canım.. zaten o yüzden istemiyor şimdi,
seneye eylül -ekim gibi bırakmamı istiyor..
sanki bırakır bırakmaz hamile kalacağımın garantisi varmış gibi..

ama yanlış anlama da canım erkenmiş gerçekten,ben yine 1-1,5 seneniz falan vardır sanıyordum :26:

günaydın ferihacım,

şöyle röpörtaj verir ya bazı ünlüler..
"ben hayatta en çok sevdiğim şeyi yapıyorum üstüne de para alıyorum severek yapınca getirisi de oluyor"

iş abicim iş.. adı üstünde.. iş sevilir mi?

iş sevilmez yapılır..

sana katılmıyorum kedicim bu konuda...

ben 10 sene hastanede çalıştım,severek çalıştım inan bana...

şimdiki gibi ayaklarım geri geri gitmiyodu

sana katılmıyorum kedicim bu konuda...

ben 10 sene hastanede çalıştım,severek çalıştım inan bana...

şimdiki gibi ayaklarım geri geri gitmiyodu

ben de büro varken sabahın köründe kalkar, giyinir süslenir püslenir bir sürü yol giderdim.. hiç gözüme gelmezdi.
işim gereği istanbul kazan biz kepçe günboyu da yollardaydık..
akşam da 8'den önce çıkmazdım.. cumartesileri de giderdim.. hatta bi kere pazar gidip büroda kahvaltı yapmıştık :1:

şimdi her sabah neredeyse küfrederek uyanıyorum. uykuya doyamıyorum.makyaj yapmak istemiyorum.
hep evde olup bugün ne giysemi izlemenin hayallerini kuruyorum.. odamdan dışarı çıkmıyorum.
kimseyle doğru düzgün birşey paylaşmıyorum.
benim çalışma ortamım çok kötü. galiba, mutsuz insanlarla ilgilendiği için kurum, çalışanlar da mutsuz..

ben de büro varken sabahın köründe kalkar, giyinir süslenir püslenir bir sürü yol giderdim.. hiç gözüme gelmezdi.
işim gereği istanbul kazan biz kepçe günboyu da yollardaydık..
akşam da 8'den önce çıkmazdım.. cumartesileri de giderdim.. hatta bi kere pazar gidip büroda kahvaltı yapmıştık :1:

şimdi her sabah neredeyse küfrederek uyanıyorum. uykuya doyamıyorum.makyaj yapmak istemiyorum.
hep evde olup bugün ne giysemi izlemenin hayallerini kuruyorum.. odamdan dışarı çıkmıyorum.
kimseyle doğru düzgün birşey paylaşmıyorum.
benim çalışma ortamım çok kötü. galiba, mutsuz insanlarla ilgilendiği için kurum, çalışanlar da mutsuz..

insan biraz da kendini rahat ettiği yerde mutlu hissediyor sanırım...

sonra ortam,arkadaşlıklar vs vs vs.....hepsi etkiliyor işte...

Günaydınn hatunlarrr :3::3: mutlu sabahlarrr hayırlı cumalar olsun :54::54:

günaydın fıstık :34: sana da hayırlı cumalar

Bebişmi istiyorsun sen inşallah canım ya,ama daha erken bence evliliğinin tadını çıkar biraz keyfine bak :34:
ben hep italyayı romayı görmek istemişimdir. çocukluğumdan beri.. artık kredi kartına 12 taksit istediğin yere gidebiliyorsun.
bu yaz italyaya gidelim.. bir de ege turu yapalım.. sonra içimde kalacak bir şey olmaz gibi geliyor.. hani çocuk doğdu yapamadık edemedik diyeceğim..
yavaş yavaş ilacı bırakmak istiyorum ablacım.. en azından yazın bırakayım..

ama eşim çok temkinlidir. benimle evlenmeye nasıl karar verdi inan bilmiyorum..
hayatta her şeyi dünyanın en önemli işini yapıyormuş gibi ele alır. çok disiplinlidir..
çocukla ilgili kafasında net bir tarih var o yüzden şaşmıyor..

Herkese hayırlı cumalar olsun..

Sizede hayırlı cumalar olsun....

ben hep italyayı romayı görmek istemişimdir. çocukluğumdan beri.. artık kredi kartına 12 taksit istediğin yere gidebiliyorsun.
bu yaz italyaya gidelim.. bir de ege turu yapalım.. sonra içimde kalacak bir şey olmaz gibi geliyor.. hani çocuk doğdu yapamadık edemedik diyeceğim..
yavaş yavaş ilacı bırakmak istiyorum ablacım.. en azından yazın bırakayım..

ama eşim çok temkinlidir. benimle evlenmeye nasıl karar verdi inan bilmiyorum..
hayatta her şeyi dünyanın en önemli işini yapıyormuş gibi ele alır. çok disiplinlidir..
çocukla ilgili kafasında net bir tarih var o yüzden şaşmıyor..

Şimdiden ne yapmayı planlıyorsan yap bence,çocuk oldumu inan heleki küçükse birşey yapamıyorsun hep bişiler çıkıyor önüne engel gibi yani..Gitsende tatile ona göre plan yapıyorsun yemeği uykusu derken bişey anlamıyorsun..Tüm yük annede oluyor bu devrede baba bir yere kadar ilgileniyor çünkü..

Eşin hassas demekki bu konularda,hep planlı ve programlı yapıyor işlerini belli,yani hayatınızı yaşayın şimdiden tecrübeyle sabittir diyeyim,

alemsin abla yaaa,lal ve sen topicin avm hastaları :1:

hediye mi alacaksın abla???

Optimum varya oraya gidecem bizede yakın nasılsa :1: lal in kulakları çınlasın :1: geçen kazak almıştım eşimede onu değiştircem :27: kendime almam bişey herhalde gerçi belli olmaz bana da güven olmaz :27::27:

vallahi hayranım ben de avm gezebilenlere..
avm.lerde patlıyorum. sanki üstüme üstüme geliyor. 2 saat dolaşınca başıma ağrılar giriyor.

dün 2 saate yakın zamanımız geçti o "avm " denilen yerde....

eve geldiğimde o yüksek müzik sesinden ve insan kalabalığından benim de başım ağrıdı..

bir açıdan bakınca istediğin,aradığın markaları bir arada bulabiliyorsun bu güzel,ama ben kapalı ortamları pek sevmem...

Back
X