Dert yok, Sohbet var.... :)

31 aralık gecesi güzeldi...annem,kardeşlerim ve böcük...hayatta en çok değer verdiğim,sevdiğim insanlar yanımdaydı

kızlarla oynadık zıpladık,sonra birazcık içtik,yedik bol bol...

saat birde de yattık zaten

biletimize hiçbirşey çıkmadı,ev hayallerim suya düştü

yılbaşı ve doğumgünleri kesinlikle kalabalıkla güzel oluyor.

komik ama, biz horon teptik, ankara havası bile oynadık
muhabbet güzeldi tv.ye pek bakmadık..

saat 12'de en azından 10'dan geriye birlikte sayalım diye aradım havai fişeklerin sesinden duymamış..
tam 12'de aramayı düşünmemiş..
evde herkes birbirine sarılırken, ben tel.de "açmıyoo açmıyooo" şeklinde girdim yeni yıla..
3 dk. geçti aradı, "aşkımmm havai fişekler çok güzeldii burdaa.."
yine aynı yorumlar..
"Sarıgül bu işi biliyor"

Beykoz konaklarından villa alacaktın dimiiii :)

Bizimde çok eğlenceli geçmedi,iptal edildi tüm eğlenceler yedik içtik pc den müzik çalındı saat 12 dede sadece herkes birbirinin yeni yılını kutladı o kadardı

ne oldu sizin antep konsepti?

başarıyla tamamlandı....
yenildi içildi...
12 olduğu 12,03'te bizim kızın ağlayarak "yaaaaa yeni seneye girmişiz bile denmesiyle" 3 dak gecikmeli olarak yaşandı.
sabah 6'ya kadar şarkı türkü

başarıyla tamamlandı....
yenildi içildi...
12 olduğu 12,03'te bizim kızın ağlayarak "yaaaaa yeni seneye girmişiz bile denmesiyle" 3 dak gecikmeli olarak yaşandı.
sabah 6'ya kadar şarkı türkü

Kalabalıkken çok güzel oluyo dimi :)

hıhı süper
ölüyorum yorgunluktan be yaw

Biz de interaktif bi şekilde şehir şehir msn buluşmaları yaptık, milletin masasında bi ben eksiğim benim masam cok sönük kaldı

Seneye kesin hindi alıp pişirmem lazım

Biz de interaktif bi şekilde şehir şehir msn buluşmaları yaptık, milletin masasında bi ben eksiğim benim masam cok sönük kaldı

Seneye kesin hindi alıp pişirmem lazım

iki kişiye hindi pişirilir mi be güzelim...
yazık o hindiye,
en küçük hindi 4 kg

iki kişiye hindi pişirilir mi be güzelim...
yazık o hindiye,
en küçük hindi 4 kg

Olsun yaa, yine de pişirmem lazım, hanım göbeği, munbar ya da mumbar dolması falan D: alengirli olan herşeyi yapmalıyım aahahahha cok ezildim coook

Olsun yaa, yine de pişirmem lazım, hanım göbeği, munbar ya da mumbar dolması falan D: alengirli olan herşeyi yapmalıyım aahahahha cok ezildim coook
yerim ben seni

valla ben içli köfteyi becerdim ya artık ölsem gam yemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…