Dert yok, Sohbet var.... :)

elmayra çok tatlısınız eşinle

günaydınlar bu arada

ya bana da kızma ama,neye kızdın anlamadım ben

bence sen uykunu falan alamamışsın

Şimdi şöyle oluyor; benim bozuk paraya ihtiyacım var, onda da tüm para var, napalım diyorum, "beraber çıkalım bozduralım" gibi mesela, alık alık yüzüme bakıyo, bi de bana kızıo basına iş alıcan bigün diye.

bunlar tipik evlilik kızmaları işte.

geçen sabah da arabada makyaj malzemelerimi unuttuğumu farkettim.

"Olamaz ne yapacağım ben şimdi" dedim.

TEM'e girmiştik geri dönüş yok...

Bizim ki kızdı, yok sabah kalk kal diyor muşum da, ona 10 dakika kalk diyene kadar makyaj çantamı unutmasaymışım.

vesaire vesaire...

sonra ben de patladım..bir kavga..

kavganın nedenine bak..hiç..

Günaydın cnm. Hiç tatlı değiliz Sinir ediyo beni yaa. Valla erkek olsam o da kadın olsaydı döverdim sabah sabah

Günaydın cnm. Hiç tatlı değiliz Sinir ediyo beni yaa. Valla erkek olsam o da kadın olsaydı döverdim sabah sabah

Elmayram günaydın
Paşa hazretleri sabah ayılamadığından mütevellit kıvrak zekasıyla pratik çözümler bulamamış. Sorunun bütün kaynağı budur. Ben ne yapardım? evdeki bozuk paraları toplayacağıma ondaki bütün parayı alırdım, o düşünsün

canım üzgünüm,ama abartılacak birşey yok....hadi beni döv

işte budur!

2 kur 6 seanslık bir ders alsam senden yeter

benimki de arabaya fazla yayılmamızdan ve arabanın her bir yerinden toka, bebek, far, ruj çıkmasından yakınarak kavga çkardı geçen hafta sonu.
neymiş efendim, yemeğe falan gidildiğinde arabaya başkaları biniyormuş biraz daha dikkatli olaymışız

olduk dikkkatli.
kuşumla beraber bu sefer far ruj toka bırakmadık, iki atkı (en cafcaflı ve çiçekli böcekli olanlarından), bir ayna (önünde winx club yazıyor her tarafı simli) bir de kitap bıraktık (çocuk kalbi)

elmayram onun silahıyla vur onu
yok vala bu hayat başka türlü geçmezzzz
sakinnnnnnnnnnn

allahtan erkek değilsin canım ortada sinirlenecek bir şey yok ki:26:

:) bence de iyi ki değilim

Kavga da etmedik, monolog şeklindeydi ben ağzına tükürdüm

Ben alırdım onun elindeki parayı da arabayı cıkarması imkansız buz tutmuş otoparkın girişi, ayaza cekmiş gece. Yürüyemezdi de. Ayyy benim kafamdan gecenlere bak, onun bana bakışlarını görmeniz lazımdı Burası neresi, ben kimim

canım üzgünüm,ama abartılacak birşey yok....hadi beni döv

İşte ben onu abartmadım da başka bişi var galiba icimde biriktirdiğim

Kuruma da gıcık oldum. Benim özel gün yaklaşıyo galiba

kesin canımıniçi, kesin.....sende başka birşey var...

bazen bana da olur,sabah en uyuz halimle (sanada uyuz demiş oluyorum galiba ) uyanırım,böcüğü boğasım gelir durduk yerde

Onu öyle bi vurcam ki harakiri yapıcak kendine

kesin canımıniçi, kesin.....sende başka birşey var...

bazen bana da olur,sabah en uyuz halimle (sanada uyuz demiş oluyorum galiba ) uyanırım,böcüğü boğasım gelir durduk yerde

Yok yok diyebilirsin

benim canım kavga etmek istiyordu, ettim desene sen şuna

csi canım bu da mı taktik?

eşyaları bırakınca şu mesaj veriliyor:

"bu adamın bakımlı bir eşi ve en az anası kadar kokoş bir kızı var,

ki bu iki hatun başka bir dişi gödüğünde parçalar "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…