Dert yok, Sohbet var.... :)

selam kızlar, hepinize mutluu yıllar,
çok yoğunum giremiyorum, haftasonları da dahil olmak üzere çalışıyorum
hepiniz çok özledim, herkes iyidir umarım,ben yokken uslu durun bir yerlere kaybolmayın

günaydın tatlım nasılsın bugün???

canım, allahtan dün trafik azdı, 1,5 saat değil de 1 saat sürdü eve gitmem
yemek vardı hemen hazırladım.. biraz haberlere baktım..
biraz kitap okuyayım dedim 20 sayfa zor okudum..
yattığımda 9 olmamıştı daha..

bu arada yasmini unutmuşum, eşim geldi "ilacını içmemişsin, özellikle mi yapıyosun yoksa?" dedi gülerek..
bişey olmaz sabah içerdim dedim..
sabah da 6'da uyandım tabi yine.. ama iyi geldi ben epeydir dinlenemiyordum haftasonları..

Günaydın.

Bugün çok ama çok sinirliyim. Neden bilmiyorum ama biri dokunsa infilak edicem

epey uzun sürüyormuş senin yolunda...araba yok mu canım???

inan bende akşam 9 da yatsam uyurum,ama dün eşim saat 10 güibi film izleyelim diye tutturdu ki benim gözlerden uyku akıyor,ama kıramadım oturdum film izledim

onunla...bir süredir kaçta yatarsam yatayım dinlenmiş kalkmıyorum...sanırım kafa yorgunluğu var,beni rahat bırakmayan o

yasmini eşinde takip ediyor demek ki,biz korunduğumuz zamanlarda bile eşim hiç bakmazdı içmişim içmemişim

günaydın cadı

neden sinirli olduğunu bilmiyor musun?alla alla :44:

Kaynağını az cok biliyorum ama cıkarken bu kadar sinirlenmemiştim. Paşa gerdi sadece. Poff benim yıllık izin almam lazım galiba :S

Geldiler bana yine :S

hayırdır,ne oldu desem bana mı patlıcan yani şimdi :18:

İkimiz de otobüse binmek durumundaydık bugün. Normalde ben servisle gittiğim icin, üzerimde hic nakit taşımam. Haliyle bozuk paraya ihtiyac duydum; otobüse vericem. Napıcaz diyorum salak salak suratıma bakıyo? Yürüyeyim mi diyorum, off ne bilim niye para cekmiyorsun, bi gün basına bişi gelicek, parasız ortada kalıcaksın diyo. Soruna çözüm bul dırdır etme diyorum. Ayılamamış zaten, suratıma bakıyo. Evdeki bütün bozuk paraları topladım sinirden. Kapıyı carpıp cıktım.

Buna o anı yaşarken kızdım. Otobüste, kuruma yürürken bişi yoktu. Şu masaya oturdum, yine geldiler bana. Kesin bana büyü yaptılar

günaydınlarrr..

norecim, araba bitane ve eşimde. onun mesaisi 7'de başlıyor çünkü.
benim de evimin önünden servis geçiyor servisle gidip geliyorum.

günaydın kızlar

günaydın tatlım

ya bana da kızma ama,neye kızdın anlamadım ben

bence sen uykunu falan alamamışsın

günaydınlarrr..

norecim, araba bitane ve eşimde. onun mesaisi 7'de başlıyor çünkü.
benim de evimin önünden servis geçiyor servisle gidip geliyorum.

anladım canım,ama sen çok yollardasın dimi???yani araçlarda harab olmuyor musun???

alsın bir tane enişte sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…