Dert yok, Sohbet var.... :)

noree, kedi face yok mu?

kuzum siz hangi çağdasınız?

benim eşimin de face yok. bende var..
şifremi falan feşmon bilmez..
geçen açıktı. baktı hangi resimleri eklemişim.
birtane bile resmi yok.
geçen yıl silmiştim tüm resimleri bi daha da eklemem dedim ( bi daha da davosa gelmem gibi)
bozuk attı burda niye benim resmim yok diye..
ben de sadece oğlumla benim var dedim

Yinede geç kalmış sayılmazsın canım ya tedavine tekrar başlasan olur aslında..

Benimde sorun var dişimde korkarak gideceğim ama yapacak bişey yok,sonrası dahada kötüye gidebilir diye doktor korkuttu

Korkuyorum Gerçekten cok korkuyorum Daha o koltuğa oturduğumda kalp atışlarım hızlanıyor

sence niye kullanmıyorum elo??

aman mazallah densizin biri bana samimi samimi yorumlar yazar fotolarımı beğenir filan ne gerek var...
uğraş dur sonra benimkinin kıskançıklarıyla..

O zaman samimi yorumlar yazacak er kişileri eklemeyelim seni de aramıza alalım

kızlaaar sizi çok özlediiimm

Ben de seni cok özledim minik kuşum, cabuk gel.

Geri kalmış bunlar şekerim

Swettttt ne habersin canım yaaa

Bende tırsıyorum ama mecbur yapılacak,sende korkma canım ya gel elele verip oturalım o koltuğa berabercene

bende miranda gibi olsam benim de face olmazdı herhalde
face vardı önceden, bi türkü barda halayda çekilmiş bir resmim vardı vay efendim halayda yanımdaki kimmiş.. vs
önce fotolarıma müdahale başladı, onu kaldır bunu kaldır, o kim bu kim onu sil bunu sil..eehhh dedim üyeliğimi siliyorum toptan
sonra ona da sildirttim.. bu aralar acaip açasım var ama işyerinde de girilmiyor zaten e bizim evde hala internet yok
harbiden çağın gerisindeyiz
yan iyeni evli olaraktan henüz internete girecek vaktimiz olmuyor ehem öhöm..

O zaman samimi yorumlar yazacak er kişileri eklemeyelim seni de aramıza alalım

Geri kalmış bunlar şekerim
bir ara öyle yaptım, sadece kuzenler çok samimi arkadaşlar.. eee hepsiyle zaten hemen her gün konuşuyorum dedim sıkıldım..

ay evet bilseydim baştan ona göre muhatap olup olmayacağıma karar verirdim

Geç kalmış sayılmayız, ezelim onları

eziğiz bizz zaten yeter yahuuuu...
sizin de kocalarınız kıskanç olsun da görün hıhhhh (bu da tipik kk üyesi)

Aşk olsun canım yaaaa ne demek başınızı ağrıttım demek kızarız valla sana söyleme öyle sakın

sağol bomba ablacım

hoş gldim swett

benim vardı face,bekarlığımdan beri.....

birkaç ay önce dondurdum hesabımı, sebebi tabi ki de eşimin kıskançlıkları...

resimler olay olan...ki evlilik fotolarımızda vardı..

tartıştık epey,sonunda da ikimizde dondurduk

Ben mesela paşanın hesabına girip beğenmediğim tipleri silip komple engelliyorum zeka küpü farketmiyor tabisi

Ben zaten cok dikkatli olduğum icin kişi sayıma kadar bilirim O girip benim hesabımdan beğenmediklerini, tehlikeli bulduklarını silerse ben tekrar ekliyorum .

Ama hep kitap okuyorum diyorduuuuun ( saf üye modu)

Bunu düşünücem :)

Sen buraya gel yada ben oraya geleyim halledelim bu işi

Benimde yok face eşimin var kızımda karışıyor bazen resimini gördü sil onu dedi kıskanç baba moduna girdi hemen

ezikleyin bakalım face yok diye,bu bir eksiklik mi yani hıhhhhh

(çok trip gördüm bugün kendimi )

akşam odun beşiktaş'ın maçını izlemeye gidecekti bende sinemaya gideyim dedim,izin vermedi tek başıma olmazmış

Niye başına bişi mi gelirmiş Allah muhafaza

Neyse vizyonda güzel film yoktu

Üzülme bombacım bir ezikte benim inatla direniyom face kullanmamakta

Odun maça sen sinemaya izin yok haaaa

hep kitap okuyorum demedim yavv..
bi kere yazdım kitap okuyorum diye..

işin aslı, eşim beni önce facete görmüş,
ortak arkadaşımız bizi biraraya getirdi. benim haberim yoktu hatta buluştuğumuz gün arkadaşının yani eşimin geleceğinden bile haberim yoktu..
faceteki profil resmim ilginç bi resimdi.. renkleriyle oynamıştım.. yüzümün tamamı görünmüyordu filan..
gizemli, seksi.. (çok mütevaziyimdir)
bir de o zamanlar büro var, acaip bi özgüven.. resimler falan güzel, kedi sürekli biryerlerde..
kıskanması doğal yani.. (mütevazi olduğumu söylemiştim)

Benim artura yıllardır yalvarıyom maça gidelim diyede cıkkkk diyooo götürmüyorrr sebeb hangi trübüne oturmamız o fb li ben gs li

sümela'nın şifresi varya,onu merak ediyodum perşembe beraber gidelim diyo uyuz

aman abla napalım,tek eksiğimiz o olsun dimi

evet kendisi maça gidiyo

Demi yani facemiz olmasın napalım eeee erkek adam maça giderrrr kadın kısmı evde oturur kocasını beklerrr

kızlar hepinize merhaba...
bugün o kadar uykusuz ve yorgunum ki kafamı zor kaldırıyorum gözlerimi zor açıyorum inşallah yemekten sonra açılırım
akşamda görümcem geliyo kayın valideme gitmem lazım şimdiden göreyim de söylicek sözü kalmasın dün akşam k.pederim geldi bişeyler getirmiş bir sürü sitem etti güzellikle onu hallettim sonra o gidince dedim k.valideyi de arim yine hasta modunda pıs pıs konuştu bana sabır dileyin bu akşam için çok poziif olmam herşeye gülüp geçmem lazım ...

Ben hep okurum Elimden gelse kütüphanenin önünde yatarım Şaka yapmıyorum, o dünyada yaşamak bana keyif veriyor.

Bu arada evet cok mütevazisin

Ya kedi sen müşavir kadrosundasın dimi? Bi şekilde bunu havalı hale getirmemiz lazım. Senin şu durumdan, ordaki insanlardan azcık da olsa sıyrılman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…