Dert yok, Sohbet var.... :)

sümela'nın şifresi varya,onu merak ediyodum perşembe beraber gidelim diyo uyuz

Komedi tek başına izlenmez bence de, böcük haklı beraber izlersiniz

(Baldız modu :))

Bi iki kahve ic canım.

Sen hepsinin üstesinden gelirsin, oturt yüzüne bi tebessüm, neşenle döv onları

Son düzenleme:

Komedi tek başına izlenmez bence de, böcük haklı berbaer izlersiniz

Bi iki kahve ic canım.

canım benim ya şu yorumun beni gülümsetti ya yetti walla gel bi sarılimmm

benim kadro av. kadrosu..
kurumu ben de küçümsediğim, yaptığım işi parmağımın ucuyla yaptığım için aslında en başta ben saygı duymuyorum,
sonra da insanların söylediklerine alınıyorum..

ben de çok daha iyisini yapabileceğimi biliyorum, kabul ediyorum üzerimde bir tembellik var. işime geliyor bu rahatlık.
en çok da başımı yastığa rahat koymak işime geliyor.

büro varken mideme ağrılar girerdi uyuyamazdım.. büro demek, esnaflık demek, ticaret demek.. sadece entellektüel bir esnaflık o kadar..
o yüzden çok zor.. İstanbul'da daha da zor..
yapabilir miyim? evet..
yapacak mıyım? evet..
ama şimdi değil..
biraz evliliğim otursun, en azından bir çocuk doğurayım ondan sonra..

Benim artura yıllardır yalvarıyom maça gidelim diyede cıkkkk diyooo götürmüyorrr sebeb hangi trübüne oturmamız o fb li ben gs li

ee abla zormuş cidden

Demi yani facemiz olmasın napalım eeee erkek adam maça giderrrr kadın kısmı evde oturur kocasını beklerrr

bende dün yapmadığım kayınvalide amca hala vs ziyaretlerini yaparım napim

Komedi tek başına izlenmez bence de, böcük haklı beraber izlersiniz

Bi iki kahve ic canım.

ben tek başıma sinemaya gitmeye bayılırım...

hey gidi bekarlık heyyyyyyy eskiden tek başıma sinemaya tiyatroya giderdin,annemler zaten sıkmazdı..

şimdi en büyük eğlencem kitaplarım,ona bile karışıyor gerçi...kitap okuyormuşum onunla ilgilenmiyormuşum

evet bekarlığın en güzel yanı.. tek başına bir şeyler yapmanın keyfi..

Haklısın canım, süslü bir esnaflık büro sahibi olmak. Sorumlulukların daha fazla olacak, eşine evine zamanı gelince cocuguna yeteri kadar vakit ayıramayacaksın. Dediğin gibi kafan hep dolu olacak.

O zaman içinde bulunduğun durumu geçiş süreci olarak görelim, en azından cocuk doğup büyüyene kadar. Sonra ideallerine kaldığın yerden devam edersin.

al işte benim değişik versiyonum..

ama benim kızım olsa okutsam onu sonra önce çocuk doğıracağım dese vallahi de döverim

yapabilir miyim? evet..
yapacak mıyım? evet..
ama şimdi değil..
biraz evliliğim otursun, en azından bir çocuk doğurayım ondan sonra..

Ben tek başıma hicbir şey yapamam. O yüzden en cok korktuğum şey birgün yalnız kalmaktır. Kardeşim olsun, annem olsun, eşim olsun, arkadaşım olsun ama ben yalnız kalmayayım.

Ruhum daralır vakit gecmez ev oda üstüme gelir

al işte benim değişik versiyonum..

ama benim kızım olsa okutsam onu sonra önce çocuk doğıracağım dese vallahi de döverim

Ama memuriyetteki rahatı, yıllık izni, ücretsiz izni, özelde kimse kina vermez ki canım. Her zaman bir sıkıntı yaşar.

yeri gelir bende sıkılırım yalnızlıktan,ama şu aralar ihtiyacım olduğunu hissediyorum şiddetle hemde....

yeri gelir bende sıkılırım yalnızlıktan,ama şu aralar ihtiyacım olduğunu hissediyorum şiddetle hemde....

Ben hep sıkılırım. Konuşmaktan ziyade fiziksel yalnızlık benimki. Sessiz olalım, muhabbet etmeyelim ama evin icinde birinin varlığını hissedeyim :)

Bağımlıyım bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…