sümela'nın şifresi varya,onu merak ediyodum perşembe beraber gidelim diyo uyuz
kızlar hepinize merhaba...
bugün o kadar uykusuz ve yorgunum ki kafamı zor kaldırıyorum gözlerimi zor açıyorum inşallah yemekten sonra açılırım
akşamda görümcem geliyo kayın valideme gitmem lazım şimdiden göreyim de söylicek sözü kalmasındün akşam k.pederim geldi bişeyler getirmiş bir sürü sitem etti güzellikle onu hallettim sonra o gidince dedim k.valideyi de arim yine hasta modunda pıs pıs konuştu bana sabır dileyin bu akşam için çok poziif olmam herşeye gülüp geçmem lazım ...
Komedi tek başına izlenmez bence de, böcük haklı berbaer izlersiniz
(Baldız modu :))
Bi iki kahve ic canım.
Sen hepsinin üstesinden gelirsin, oturt yüzüne bi tebessüm, neşenle döv onları
canım benim ya şu yorumun beni gülümsetti ya yetti walla gel bi sarılimmm
2 cam sileyim gelicem hemen yemek yapayoım bu aradada görüşürüzz
Ben hep okurumElimden gelse kütüphanenin önünde yatarım Şaka yapmıyorum, o dünyada yaşamak bana keyif veriyor.
Bu arada evet cok mütevazisin
Ya kedi sen müşavir kadrosundasın dimi? Bi şekilde bunu havalı hale getirmemiz lazım. Senin şu durumdan, ordaki insanlardan azcık da olsa sıyrılman lazım
Benim artura yıllardır yalvarıyom maça gidelim diyede cıkkkk diyooo götürmüyorrrsebeb hangi trübüne oturmamız o fb li ben gs li
Demi yani facemiz olmasın napalımeeee erkek adam maça giderrrr kadın kısmı evde oturur kocasını beklerrr
Komedi tek başına izlenmez bence de, böcük haklı beraber izlersiniz
(Baldız modu :))
Bi iki kahve ic canım.
Sen hepsinin üstesinden gelirsin, oturt yüzüne bi tebessüm, neşenle döv onları
ee abla zormuş cidden
bende dün yapmadığım kayınvalide amca hala vs ziyaretlerini yaparım napim
ben tek başıma sinemaya gitmeye bayılırım...
hey gidi bekarlık heyyyyyyy eskiden tek başıma sinemaya tiyatroya giderdin,annemler zaten sıkmazdı..
şimdi en büyük eğlencem kitaplarım,ona bile karışıyor gerçi...kitap okuyormuşum onunla ilgilenmiyormuşum
benim kadro av. kadrosu..
kurumu ben de küçümsediğim, yaptığım işi parmağımın ucuyla yaptığım için aslında en başta ben saygı duymuyorum,
sonra da insanların söylediklerine alınıyorum..
ben de çok daha iyisini yapabileceğimi biliyorum, kabul ediyorum üzerimde bir tembellik var. işime geliyor bu rahatlık.
en çok da başımı yastığa rahat koymak işime geliyor.
büro varken mideme ağrılar girerdi uyuyamazdım.. büro demek, esnaflık demek, ticaret demek.. sadece entellektüel bir esnaflık o kadar..
o yüzden çok zor.. İstanbul'da daha da zor..
yapabilir miyim? evet..
yapacak mıyım? evet..
ama şimdi değil..
biraz evliliğim otursun, en azından bir çocuk doğurayım ondan sonra..
evet bekarlığın en güzel yanı.. tek başına bir şeyler yapmanın keyfi..
yapabilir miyim? evet..
yapacak mıyım? evet..
ama şimdi değil..
biraz evliliğim otursun, en azından bir çocuk doğurayım ondan sonra..
ben tek başıma sinemaya gitmeye bayılırım...
hey gidi bekarlık heyyyyyyy eskiden tek başıma sinemaya tiyatroya giderdin,annemler zaten sıkmazdı..
şimdi en büyük eğlencem kitaplarım,ona bile karışıyor gerçi...kitap okuyormuşum onunla ilgilenmiyormuşum
al işte benim değişik versiyonum..
ama benim kızım olsa okutsam onu sonra önce çocuk doğıracağım dese vallahi de döverim
Ben tek başıma hicbir şey yapamam. O yüzden en cok korktuğum şey birgün yalnız kalmaktır. Kardeşim olsun, annem olsun, eşim olsun, arkadaşım olsun ama ben yalnız kalmayayım.
Ruhum daralır vakit gecmez ev oda üstüme gelir
yeri gelir bende sıkılırım yalnızlıktan,ama şu aralar ihtiyacım olduğunu hissediyorum şiddetle hemde....
ben hep sıkılırım. Konuşmaktan ziyade fiziksel yalnızlık benimki. Sessiz olalım, muhabbet etmeyelim ama evin icinde birinin varlığını hissedeyim :)
bağımlıyım bennnn
Haklısın yetebilmeliyim, yetmem lazım. Yaparım ama benanladım....kötü ama....arada sırada kendi kendine yetebilmelisin...
Haklısın yetebilmeliyim, yetmem lazım. Yaparım ama benÇok kasarsam onu da yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?