Dert yok, Sohbet var.... :)

hep derim,dost ile (yada görünen ile) iş yapmayacaksın...

ama benim koca dinlemiyor tabi,çok sinirlendim bu adama ben ama kalbini de kırmak istemiyorum!!!!!!!

evea.da bir konu var..
oraya yazmaya gerek görmedim..

bir arkadaşımın düğünü için ankaraya gitmiştim. düğünden birkaç gün önce gittim.
arkadaşım da eşiyle ve eşinin ailesiyle tanıştırdı beni.

arkadaşım kayınvalidesini ve görümcesini hiç sevmiyordu, nişanlıyken çok sıkıntılar yaşadı.
ama ben yemeğe davet edilmiştim ve bana çok nazik davranmışlardı. ben de durduk yere onlara saygısızlık yapacak değildim.

kayınvalidesi ve görümcesi "seni çok sevdik, keşke burada yaşasaydın" dediler.. hatta beni birileriyle tanıştırmak istediler o zamanlar bekardım.
arkadaşım da hatta, tabi seninle çıkar çatışmaları yok ya ondan sana bayıldılar demişti oğullarını kaptıracakları hissinden kurtulsalar beni de sevecekler ama ahh ahh diyordu..
düğündeki en güzel kız bendim ne yalan söyliyim.. herkes de bunu dile getirdi. bekar olduğum için, herkes kim olduğumu ne okuduğumu ne iş yaptığımı sordu birbirine.
dedikodular geldi kulağıma..

arkadaşım, sinir olmadı hiç aksine gurur duydum seninle iyi ki geldin dedi.. bence de konu sahibi biraz kıskanmış..

noree hayırdır bi sorun var belli ki...

canım biz banyo ve balkonumuza tadilat yapmaya kalkıştık,araştırdık soruşturduk sonra bir arkadaşımın eniştesinin de o işle uğraştığını duyunca

(ki o insanla az çok merhabamız falan vardı) eşim de o insana verdi işi...bizi 10 gündür oyaladığını öğrendik yarım saat önce,daha siparişi vermemiş bile...

çok bozuldum,ki eşime de demiştim tanıdık adamla iş yapmayalım diye...

Mesele bu işte...

güzelim sıkma canını..
tadilat işini kime yaptırırsan yaptır aynı şeyler oluyor.
en profesyonellerde bile..
seni teselli için söylemiyorum cidden.

abimler evlenirken yaşadıklarından o kadar tecrübe ettim ki..
kendim evle ilgili her şeyde erkenci davrandım, hatta kayınpeder 7 aylık mısın demişti (bu arada evet 7 aylığım )
15 günde gelir denen mobilyalar 2 ayda zor geldi mesela..

takma kafana..

noreecim kedinin de dediği gibi bu tadilat işleri hep böyled meslek hastalığı mıdır nedir... tanıdık olsa da olmasa da böyle malesef sen kendini üzme

Bence noree bu çok normal bir şey canım sinirlenme
Biz annemin buradaki evini boyatması için usta getirttik tanıdık diye adam elinde poşet bira şişeleriyle bir yandan içip bir yandan duvar boyadı beterin beteri var

Son düzenleme:

noreecim kedinin de dediği gibi bu tadilat işleri hep böyled meslek hastalığı mıdır nedir... Tanıdık olsa da olmasa da böyle malesef sen kendini üzme

haklısınız kızlar....

ahhh çekirdek senin bu kullanıcı ismin beni heder etti... ve ben hala çekirdek yiyemedim artık bu akşam kesin yemem lazım

buraya hiç yazmadım ama devamlı okuyorum sizi çok da beğeniyorum açıkçası ,dranasın çirkin betty yaptığı telafi edilemez bence kendini aklamaya çalıştıkçada bence batmış .

[SUP][/SUP]
buraya hiç yazmadım ama devamlı okuyorum sizi çok da beğeniyorum açıkçası ,dranasın çirkin betty yaptığı telafi edilemez bence kendini aklamaya çalıştıkçada bence batmış .

onlar kendi aralarında halleder sevgili minel sen üzülme...

Son düzenleme:
yavru adresini yaz bana göndereyim kargoyla yaa,alemsin

norecim akşamları unutuyorum iş çıkışı kafam 1milyon oluyo zaten ama sonra burda görünce yine aklıma geliyo...
bu arada adresimi özelden atıyorum hahahahaaa

Son düzenleme:
5 ziyaretçiden bir belli oldu

niye ziyaretçi olarak takip ediyorsunuz?

takip ediyorsunuz diye kızmayız rahat rahat online okuyun efeniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…