Dert yok, Sohbet var.... :)

Üniversite hastaneleri sağlık bakanlığı'na devredilecek sanırım ilk biz olacağız
Adamların çok değişik projeleri var

kamuda başlangıç için maaşlar yüksek gibi geliyor..
ama sınırlı.. aşamıyorsun..

özelde sektörlere göre değişiyor.
mesela nore senin yaptığın işi yapan eltim 3bin lira maaş alıyor..

Canım sen mesai alıyor musun ben altı ayda bir toplu alıyorum :26:

Her ay alıyorum tabi. Niye altı ayda bir, döner sermayeden mi veriyorlar?

Ayın onbeşinde yatıyo maaşla beraber

Kurumdan kuruma ödemeler değişiyor
Benimle aynı statüde biri başka bir yerde 2000 tl bile alır tamamen kurumla ilgili bir şey ben hastaneye bağlıyım mesela üniversite daha az alıyor ama aynı işi yapıyoruz adaletsizlik çok fazla

Son düzenleme:

Her ay alıyorum tabi. Niye altı ayda bir, döner sermayeden mi veriyorlar?

Ayın onbeşinde yatıyo maaşla beraber

Yok canım bir şirketten veriyorlar aslında toplu daha iyi oluyor en azından 1600 ile evi geçindiriyorum zaten iki kişiyiz Tuna'nın masraflarını çoğunu babası karşılıyor

Yok canım bir şirketten veriyorlar aslında toplu daha iyi oluyor en azından 1600 ile evi geçindiriyorum zaten iki kişiyiz Tuna'nın masraflarını çoğunu babası karşılıyor

Anladım cnm. E o da doğru. Özelde çlaışırken devletin verdiği AGİ leri vermez, toplu verirlerdi O bile kıymetli gelirdi, kimin parasını kime veriyorsa

canım özel sektörde iş çok maaş az malesef ama bence de bi düzenleme yapmaları gerek

bakalım önümüzdeki ayı bekliyorum canım...

O eskidendi cnm ya. Özel insanın iliğini kemiğini sömürüyor ben Dranasın maaşından %40 fazla alıyorum neredeyse.

En az 1500 yapması lazım pisliklerin

kendileri bilir tatlım...

söyleme bari kedicim

aslında bu aşılama işi olursa yani tutarsa ben hamile kaldıktan sonra işi bırakmayı düşünüyorum,sakin sessiz huşu içinde bebeğimi stressiz büyütmek istiyorum..

ki olursa bu kadar uğraşıdan sonra en değerli varlığım olacak benim..

Zaten zamanla olacak bir proje ama ilk biz geçeceğiz

Heyecanla bekliyorum

Doğuma yakın cık da, hamile hamile kayınvalide germesin seni bir de

ben "hamiş" olcam kayınvalidem benim moralimi bozacak öyle mi???

dünya yansa umrum olmaz,emin ol

Canım ya seni çok iyi anlıyorum ben tuna için üç ay uğraştım hatta ikinci ay benim çocuğum olmuyor diye doktora gittim saçmalığa bakar mısın sen ne zamandır bekliyorsun umarım en kısa sürede kucağına alırsın

Yanlış anlaşıldım yaa

Pofff bizim maaşlar ucuk ya her yeri aynı zannediyorum

Oha demek istiyorum nore izninle. O zaman Ankarada özel sektör maaşları daha iyi yaa :S Yazık gerçekten yazık

özel sektörde maaşlar gerçekten oynak.
çalıştığın şirkete bağlı

kurumsal bir şirketteysen hakkın neyse alırsın
patron firmasındaysan patronun insafına göre alırsın

kurumsallaşmaya çalışan bir patron firmasındaysan canını dişine takar, çata çat kavga eder, hakkına en yakın olanı alırsın

yatın kalkın dua edin kızlar..

ben çıkıyorum artık..
küçük bi işim var ordan da eve geçiciim.. kocacım için yemek yapıciiiim..

öpüyorummm.. pazartesi görüşürüz..

ahahha yerim seni yaaa.

Off benim umrumda olur yaa

ye tabi beni

3 ay mı uğraştın

1 seneyi geçti canım,ilk bir sene istemedik şimdi de uğraşıyoruz işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…