İyi de açık kadtolar hep üniversite onlar da en fazla 1600 maaş alırsın ben şu an öyle alıyorum mesai olduğu için ekstra veriyorlar
Yok ya, içişleri ve sağlık bak var. İçişlerinin maaşı düşük ama sağlık falan döner sermayeden ek ödeme yapıo. Denicem şansımı. Şu eşit işe eşit ücret muhabbeti sizin maaşları yükseltmedi mi.
1600 de cok az.
Yok ya, içişleri ve sağlık bak var. İçişlerinin maaşı düşük ama sağlık falan döner sermayeden ek ödeme yapıo. Denicem şansımı. Şu eşit işe eşit ücret muhabbeti sizin maaşları yükseltmedi mi.
1600 de cok az.
heee yükseltti 120 tl
devlet yaş yere basar mı sence sadece yüksek maaş alanları dondurdular canım o kadar yani biz onların maaşlarına ulaşana kadar onlar zam olmayacak durum bundan ibaret
1600 az mı
gülsem mi ağlasam mı bilemedim....
Birilerinin cebi oldu. 120 tl ne ya, şaka gibi.
Yani öyle söylemek istemedimÖzelde calısırken ben de 1000 alıyodum
Şuanki maaşıma göre demek istemiştim.
1600 maaş azmı kızlar:)
şuan personelin işlerine + muhasebenin işlerine+çalan telefonlara
bakıyorum ve aldığım maaşı söyleyeyim mi ;850 tl
Birilerinin cebi oldu. 120 tl ne ya, şaka gibi.
Yani öyle söylemek istemedimÖzelde calısırken ben de 1000 alıyodum
Şuanki maaşıma göre demek istemiştim.
canım yazık yaa çok az alıyorsun sen...şuan personelin işlerine + muhasebenin işlerine+çalan telefonlara
bakıyorum ve aldığım maaşı söyleyeyim mi ;850 tl
Yanlış anlaşıldım yaa
Pofff bizim maaşlar ucuk ya her yeri aynı zannediyorum
Oha demek istiyorum nore izninle. O zaman Ankarada özel sektör maaşları daha iyi yaa :S Yazık gerçekten yazık
ogrencıyken hayat guzel galıba:)
Oha demek istiyorum nore izninle. O zaman Ankarada özel sektör maaşları daha iyi yaa :S Yazık gerçekten yazık
canım yazık yaa çok az alıyorsun sen...
yok cnm benim çalıştığım yerdede maaşlar yüksek.Ama bi çok insan çok az alıyor gerçekten.
mesela nore gibi...
bide ben devlettede çok yüksek maaş alınmıyor die biliyorum o yüzdende şaşırdım babyler
evet cidden az....
yükseltmezlerse kaynanama rağmen çıkacağım işten,başka keriz bulsunlar...
canım özel sektörde iş çok maaş az malesef ama bence de bi düzenleme yapmaları gerek
canım yazık yaa çok az alıyorsun sen...
yok cnm benim çalıştığım yerdede maaşlar yüksek.Ama bi çok insan çok az alıyor gerçekten.
mesela nore gibi...
bide ben devlettede çok yüksek maaş alınmıyor die biliyorum o yüzdende şaşırdım babyler
evet cidden az....
yükseltmezlerse kaynanama rağmen çıkacağım işten,başka keriz bulsunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?