Dert yok, Sohbet var.... :)

asude bahar siz bayağı bi dolmuşsunuz tekrar aralarına girmek için bence msj veriyorsun .yoksa ciğerci kedisi gibi nöbet tutmazsın bana göre..

bak arkadaşım kendinle ilgili olarak istediğini söyleyebilirsin
ama bu topik ve bu topik üyeleri üstünden prim yapma
bizim sanal / gerçek/ samimi/yalanlarla dolu arkadaşlığımız
sadece bizi ilgilendirir, başka hiç kimseyi ilgilendirmez

küseriz, barışırız, kavga ederiz, küfür ederiz
sizi ilgilendiren ne?
konuda geçiyormusunuz? hayır

o yüzden bu konuda yorum yapmayınız

asude bahar siz bayağı bi dolmuşsunuz tekrar aralarına girmek için bence msj veriyorsun .yoksa ciğerci kedisi gibi nöbet tutmazsın bana göre..

bu da ilgilendirmez sizi
bu da bizim problemimiz

biz okuruz, yazarız, istediğimizi istediğimiz gibi algılarız

Ben kendi adıma zeytin dalı uzatıyorum Asude sana.
Herkes ikinci bir şansı hakeder.
Zamanla belki de eskisinden çok daha kuvvetli bir bağ kurulabilir.
Çünkü bam tellerimizin, hassas yerlerimizin, hatta ve hatta maskelerimizin bile farkına vardık.
Bu nedenle çok daha hazırlıklı, çok daha bilinçli bir dostluk kurulabilir bence.
Farkında olabildiğin ve bunu çekinmeden, gurur yapmadan gelip paylaşabildiğin için böyle hissediyorum sanırım.
En azından denesek?
O kısa süreli samimiyet bile bence o kadar güçlüydü ki bu "denemeyi" hakediyor...

arkadaş asude_bahar ile arada geçen meseleyi biliyormusun ki dannn diye giriyorsun ortaya???

sizi ilgilendirmeyen konulara karışmayıp vaktinizi başka şeylerle geçirmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Csi ne yorum yapacak çok merak etmekteyim...:44:

arkadaş asude_bahar ile arada geçen meseleyi biliyormusun ki dannn diye giriyorsun ortaya???

sizi ilgilendirmeyen konulara karışmayıp vaktinizi başka şeylerle geçirmeniz gerektiğini düşünüyorum...

sizden bir 5 dakika rica ediyorum
sigara içmem gerekiyor

şaşkınım sadece bunu diyebiliyorum

Çok dürüst olacağım, senden böyle bir mesaj geleceğini gerçekten hiç sanmazdım..

Hatırlıyor musun bir keresinde "elmayra ve csiye 5 kat yüklenirsem, sana 1 kat yüklenebilirim, çünkü seni kırmaktan korkuyorum" demiştim :) O zaman da beni şaşırtan bir cevap vermiştin..

Teşekkürler, gerçekten mutlu oldum..

ben yorumlayayım...
asudeyi burdan tanırım...doğru olmadığını düşündüğüm yorumları tarzı, cevap verirsem tartışırız diye düşündüğüm üslubu vardır...
konu olduğu gün yoktum sonradan okudum, maillerden de haberim var...
2 kişi konuşurken durumuna düşmek istemediğimi belirteyim önce ve fikrimi söyleryeyim...minel gelip ahkam kesiyorsun desin yine:))
aynı foruma yazan iki kişi olmak dışında bir ilişkimiz yok bizim...
asudenin yaptığı bu yorum ters köşedir benim için...
foruma yazdıkları maillerde yazdıkları asudeyse bu kim diye sorarım ben...bence şu an iki asude karakteri var...
şahsi hayatımda bir karakteri seçer ona göre davranırım...
çünkü iki karakter birbirine 180 derece zıt...

"Farkındalık" çok özel ve önemli bir kavram benim için.
İlişkilerin selameti açısından da en gerekli olanların başında gelir.
İkinci şansı hakedenler bana göre "farkındalığı" yüksek olanlar.
Seni de bu gruba aldım gitti...

Rica ederim...

Aslında soruyu bana sormamışsın; ama cevaplayayım: maalesef benim burcum ikizler..

Son düzenleme:
Öncelikle sana da Merhabalar Asude.

beni gerçekten tanıyan herkes bilir, ben önce tartar, sonra dünyama alır, onu tam anlamıyla doğrusuyla-yanlışıyla sahiplenir ve son noktasına kadar tolere ederim.
bu yüzdendir gerçek hayatımda da sanalda da kırılmışlığım, üzülmüşlüğüm, ağlamışlığım çoktur.
hep duygularımla hareket ettiğimden dolayı genelde üzülen ve yanılan taraf olurum ama kazanımlarım da çoktur.

bugün yazdığın bu uzun mesaj tabiri caiz ise tam anlamıyla "ters köşeye" yatırdı beni.
inanırmısın şimdi çok daha fazla merak ediyorum, gerçek sen hangisisin diye
kriz anlarında fevri davranarak esip gürleyen asude mi? yoksa o esip gürlemesini kendini dış etkenlerden koruyan bir maske olarak kullanan çok kırılgan ve duygusal olan asude mi?

herşeyden önemlisi, samimi geldi bana yazdıkların, belki öyle düşünmek istediğim içindir, bilemiyorum.
belki uzun süreler boyu süren arkadaşlığın dostluğun yalan olması yerine bunu tercih ettiğim için bilemiyorum.

ama biraz geç olmadı mı be asude?
dersen ki bana olayların soğumasını bekledim, kırgınlığın kızgınlığın geçmesini bekledim, mantıklı düşünüp içimden geçenleri tartmak istedim, seni de anlarım ama madem samimice yazıyoruz içimizdekileri,
ben çok daha önce bunları yazmış olmanı dilerdim.
şu anda bunları yazman benim için önemli mi? elbette ki evet..

hayatta herşey insanlar için.
her birimiz hatalar yapıyoruz, insanları kırıyoruz isteyerek veya istemeyerek ama hatamızı anladığımızda en kısa sürede telafi etmek değil midir doğru olan?

bundan sonra ne olur?
bunu ancak yaşayıp görebiliriz.
öncelik bizim hangi duygularımızın "gerçek" duygularımız olduğuyla alakalıdır.

bardak kırıldı, yapışsa da elbet izler bırakacaktır.
bir zaman sonra o izleri görmemeyi başarabilirmiyiz? işte onu bilemiyorum

sadece teşekkür edebilirim şu anda sana.

Aslında soruyu bana sormamışsın; ama cevaplayayım: maalesef benim burcum ikizler..

direk yazmadım evet...
çünkü dedim ya seninle forum dışı ilişkim de yok olaylara dahlim de yok...o gün de burda yoktum dediğim gibi...
bana göre olayların içinde olsaydım direk yazabilirdim doğru ya da yanlış...
bişey daha...benim babam da ikizler...ama bence bunun ikizler olmakla ilgisi yok...

Öncelikle nezaketin için teşekkür ederim..

Aslında çok önceleri de gelip benzer şeyleri yazabilirdim buraya. Ama selam verdiğimde gördüm ki, genel kanı olay yaşanmamış; asude yokmuş gibi davranalım şeklinde.. (Bunu sözlü ya da yazılı anlaştığınızı düşünmedim de, herkesin kalbinden geçen doğru yöntem o olmuş gibi düşündüm) O yüzden ortamı bozmak istemedim.. Dün sizlerin bu konuyu açıp konuştuğunuzu görünce de yazmak istedim..

-------

Sen beni iyi tanıyorsun.. O karakterimi irdeleyen soruları betty nin sormasına hak veriyorum; ama sen sorma.. Leb demeden leblebimi anlıyordun ya hani, yine öyle yap ne olur..

-------

Buraya yazarken, muhatap bile alınmayacağımı göze alarak yazdım. Patafix de sen de beni bunları yazarak şaşırttınız.. Bu kadarı bile benim için fazla.. Gerisi zaman..

Çift karakterlilik, git-gellilik, tutarsızlık, istikrarsızlık vs gibi keskin özelliklere haiz bir burçtur. Burçlarla ilgilenen hangi insan evladına "burcum ikizler" desen, 2 adım geri durur.. Ben burç analizlerinden okuduklarımı biliyor, kendimde de görüyorum..

benim kendi adıma asude sana bir tavrım yoktur,ki zaten o gün bile ben olayın ne olduğunu anlamamıştım..

ama kırılan kırılmıştı tabi...

fakat şunu da söyleyeyim asude,beni anlamışsın...

bende de 2 ikizler var,kardeş ve koca....

çok zorsun,hemde çooook zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…