Öncelikle nezaketin için teşekkür ederim..
Aslında çok önceleri de gelip benzer şeyleri yazabilirdim buraya. Ama selam verdiğimde gördüm ki, genel kanı olay yaşanmamış; asude yokmuş gibi davranalım şeklinde.. (Bunu sözlü ya da yazılı anlaştığınızı düşünmedim de, herkesin kalbinden geçen doğru yöntem o olmuş gibi düşündüm) O yüzden ortamı bozmak istemedim.. Dün sizlerin bu konuyu açıp konuştuğunuzu görünce de yazmak istedim..
-------
Sen beni iyi tanıyorsun.. O karakterimi irdeleyen soruları betty nin sormasına hak veriyorum; ama sen sorma.. Leb demeden leblebimi anlıyordun ya hani, yine öyle yap ne olur..
-------
Buraya yazarken, muhatap bile alınmayacağımı göze alarak yazdım. Patafix de sen de beni bunları yazarak şaşırttınız.. Bu kadarı bile benim için fazla.. Gerisi zaman..
mune hoşgeldin bu arada
ne o gene mi yaramazlık yaptık??:26:
Akşam üzeri fırtına çıkacak dedi havadurumu ama yok fırtına:26:
Haftasonu şse kar varmış..Yağsında şu hastalıklar bir gitsin..
ivit kar varmış h.sonu
müthiş başım ağrıyor
temizlik yapmıcam,paso yatcam h.sonu banane
noreee sendemi yatıştasın yarın cnm...
cumartesileri iş varmı?
Uyumaya öyle bir ihtiyacım var ki nore anlatamam sana....Bu akşamdan iş yapıp yarın öbür gün yatmayı düşünüyorum tabi benim zibidi izin verirse.
benim kendi adıma asude sana bir tavrım yoktur,ki zaten o gün bile ben olayın ne olduğunu anlamamıştım..
ama kırılan kırılmıştı tabi...
fakat şunu da söyleyeyim asude,beni anlamışsın...
bende de 2 ikizler var,kardeş ve koca....
çok zorsun,hemde çooook zor...
Noree senin burcun nedir???
keçiyim ben canım...
hemde tam keçi
sen bendeki asude'yi öyle bir yıktın ki o gün;
inanırmısın çok uzun süre pata ve elmayra ile birbirimize sorduğumuz soru bu oldu.
biz mi kördük? o gün başka bişey mi vardı?
ama gün boyunca yazılan maillerin dozu her seferinde biraz daha arttıkça, kırgınlığımın boyutu da arttı.
biliyormusun? çok uzun süre ben o mailleri okudum, tekrar tekrar.
neredeyse ezbere biliyorum artık her bir kelimesini
tüm bunların sonucu itibariyle her zaman tek merak ettiğim şu oldu
bana bu kadar kinlenmesini gerektirecek ne vardı? ne yapmıştım...
çuvaldızı kendime de çok batırdım senin anlayacağın ama maalesef bulamadım cevabı bir türlü.
evet dediğin gibi bundan sonrası sadece zaman...
not: böyle bir mesajdan sonra elbette ki muhattap alınırsın asude. hiç birimiz duygusuz ruhsuz insanlar değiliz ancak sabahın bir körü gelip ortada hiç bir şey yokmuş gibi "merhaba" dersen, bu ancak "dalga mı geçiyor yahu?" diye algılanır benim tarafımdan ve doğal olarak yok sayılır o mesaj
yani csi yaniiiiiiiiiiiiiiiii??????????
asude
bu topicten birini gitmesine de karışmam,gelmesine de...
topicte gelen bir durgunluk vardı,herkesler bir yerdeydi ve benim de aklıma o film geldi benzettim durumumuzu...
ikizler hiç anlaşamadığım bir burç,kardeşimle yıllarca kardeşimdir dedim geçtim...
eşimi bile isteye seçtim,bende manyağım galiba, bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?