Dert yok, Sohbet var.... :)

sen bendeki asude'yi öyle bir yıktın ki o gün;
inanırmısın çok uzun süre pata ve elmayra ile birbirimize sorduğumuz soru bu oldu.
biz mi kördük? o gün başka bişey mi vardı?

ama gün boyunca yazılan maillerin dozu her seferinde biraz daha arttıkça, kırgınlığımın boyutu da arttı.
biliyormusun? çok uzun süre ben o mailleri okudum, tekrar tekrar.
neredeyse ezbere biliyorum artık her bir kelimesini

tüm bunların sonucu itibariyle her zaman tek merak ettiğim şu oldu
bana bu kadar kinlenmesini gerektirecek ne vardı? ne yapmıştım...

çuvaldızı kendime de çok batırdım senin anlayacağın ama maalesef bulamadım cevabı bir türlü.

evet dediğin gibi bundan sonrası sadece zaman...

not: böyle bir mesajdan sonra elbette ki muhattap alınırsın asude. hiç birimiz duygusuz ruhsuz insanlar değiliz ancak sabahın bir körü gelip ortada hiç bir şey yokmuş gibi "merhaba" dersen, bu ancak "dalga mı geçiyor yahu?" diye algılanır benim tarafımdan ve doğal olarak yok sayılır o mesaj

Son düzenleme:
mune hoşgeldin bu arada
ne o gene mi yaramazlık yaptık??:26:

Akşam üzeri fırtına çıkacak dedi havadurumu ama yok fırtına:26:
Haftasonu şse kar varmış..Yağsında şu hastalıklar bir gitsin..

benim toparlamam gereken bazı işlerim var
hem buralardayım
hem değilim

noreee sendemi yatıştasın yarın cnm...
cumartesileri iş varmı?

canım oluyo bazen,bazen de olmuyo işte...bu hafta yok...

öğlene kadar yatar sonra gider ilaçlarımı alırım

Uyumaya öyle bir ihtiyacım var ki nore anlatamam sana....Bu akşamdan iş yapıp yarın öbür gün yatmayı düşünüyorum tabi benim zibidi izin verirse.

aynen ben de öyleyim yaa,yatıyorum ama yetmiyor kronik bir yorgunluk var...

benim kendi adıma asude sana bir tavrım yoktur,ki zaten o gün bile ben olayın ne olduğunu anlamamıştım..
ama kırılan kırılmıştı tabi...
fakat şunu da söyleyeyim asude,beni anlamışsın...

Şiki şiki baba diyerek minibüsü topladın, kendimi anlatmama zemin hazırladın :)

bende de 2 ikizler var,kardeş ve koca....
çok zorsun,hemde çooook zor...

Tıbba güveniyorum. Yakın zamanda burç değiştirme operasyonu yapacak kadar ilerler inşallah :)
Gönüllü denek bile olabilirim erken tedavi görmek için.. Ben de başkalarını yoruyorum; ama en çok kendimden yoruluyorum.. Bu katlanılması daha zor bir durum..

asude

bu topicten birini gitmesine de karışmam,gelmesine de...

topicte gelen bir durgunluk vardı,herkesler bir yerdeydi ve benim de aklıma o film geldi benzettim durumumuzu...

ikizler hiç anlaşamadığım bir burç,kardeşimle yıllarca kardeşimdir dedim geçtim...

eşimi bile isteye seçtim,bende manyağım galiba, bilemedim....

Bazen şer gibi görünen şeylerde hayır vardır.. Olay zahirde çirkin ve yıkıcı gözükse de, belki muhteviyatında fayda ve önlem kalemleri taşıyordur..

Patafixin dediği gibi, belki bu durum birbirimizin sınırlarını daha iyi görmemizi sağladı..

-----

Ben o mailleri bir kere bile okumadım. Okusam yüzüm kızarır eminim. Kendime zulmetmiş olurum..

Sen okuyunca kendine "acaba ben bana bugün bunları yazan insana, mazide nasıl bu kadar güvendim?" diyorsun.. Yani bir yandan kendini suçluyorsun (güven arz etmeyen bir insana güven duyduğun için) ama bir yandan da beni suçlayabiliyorsun..

Oysa ben olayları düşündüğümde "benim en mahrem konularımı bile bilen, bir kıytırık derdim için 10 tane mail atan, emek veren 3 insanı nasıl bu kadar kırabildim? nasıl bu kadar çirkinleştim?" diyebiliyorum.. İnan ki bu çok daha yorucu..

yani csi yaniiiiiiiiiiiiiiiii??????????

ikimiz de oğlak burcuyuz ya
ben daha inatçıyım babında dedim

üfsss altyazı verdirme bana
iş yapıyorum bi yandan
getirtme yanına
yedirtme o soru işaretlerini
uçuyor zaten dışarısı

ha o kedişin yorumlaması olmuştur o zaman, bilemedim şimdi 3500 tane mesaj okudum, alıntıladım, yorumladım, kaçırdığım yorumlar olabilir, arz ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…