selamlar kızlar...
piyangodan çıkan para hakkında görüşlerinizi merak ediyorum...
işyerinde bi arkadaşın eşine 2,790 trilyon çıktı lotodan...
sizce sonu nasıl biter hikayenin?
yok cnmın ici hala beklemedeyim kırmızı kartı 3 gün gecikti, bugün de gelmezse test alıcam, olmaz ya; kkdaki kadınlar gibi korunmama rağmen bişiler olur belki
benimki de 1 hafta gecikti.. eğer bu gecikmenin sebebi stres değil de gebelikse yapacağım şeyler belli,
önce konu açıp, korum korum korunmama rağmen hamile kaldım, ben istemiyorum, ama eşimin gözlerinin içi gülüyor, şimdi ben ne yapacağım kızlar?? diye konu açacağım..
sonra kayınvalidemi çağıracağım ki bütün işi gücü kotarsın
eğer ki banyoyu mutfağı yeterince temizlemezse, 2,5 aylık hamileyim, kayınvalidem bana yardım etmeye geldi sözümona.. tamam allahımız razı olsun 1 hafta evi kırkladı ama sonra işi gücü serdi ense yaptı, yani o buzdolabını ben mi temizleyeyim te allaam diye konu açacağım..
bakalım kısmet..
Sanırım ben de sıkıcam canımı cünkü benimki de atılmamıştı
Bu ay yeni bi tohtora başlıycam
para çıkan erkek mi kadın mı?
erkek ise direk boşar
kadın ise önce estetik vs olur
sonra boşar
sonuç: boşar
benimki de 1 hafta gecikti.. eğer bu gecikmenin sebebi stres değil de gebelikse yapacağım şeyler belli,
önce konu açıp, korum korum korunmama rağmen hamile kaldım, ben istemiyorum, ama eşimin gözlerinin içi gülüyor, şimdi ben ne yapacağım kızlar?? diye konu açacağım..
eğer ki banyoyu mutfağı yeterince temizlemezse, 2,5 aylık hamileyim, kayınvalidem bana yardım etmeye geldi sözümona.. tamam allahımız razı olsun 1 hafta evi kırkladı ama sonra işi gücü serdi ense yaptı, yani o buzdolabını ben mi temizleyeyim te allaam diye konu açacağım..
bakalım kısmet..
bakalım kısmet..
açç valla aç
malum konu 13. sayfada
sen açarsan 103 sayfa olur diye düşünüyorum
şaka bir yana da
test alsana eczaneden
ben olsam çatlardım merakımdan
değiştir bakalım doktoru,bende aşılama da bi cacık olmaz ise başka yollara başvuracağım...
sen pco'lu musun benim ki gibi çikolata kisti mi??? (adı çikolata ama kendisi tam bir başbelası)
İşlerim bitti şükürrr..
Piyangodan da bize 18 lira çıktı ne yapalım diye düşğündük eşim sigara aldı o parayla...
Karlı bir yatırım yaptık
para çıkan burdaki bayan arkadaşın eşi yani adama çıktıpara çıkan erkek mi kadın mı?
erkek ise direk boşar
kadın ise önce estetik vs olur
sonra boşar
sonuç: boşar
İşlerim bitti şükürrr..
Piyangodan da bize 18 lira çıktı ne yapalım diye düşğündük eşim sigara aldı o parayla...
Karlı bir yatırım yaptık
Eğer sen yapmaz isen bu görev bana düşer. Kondom, hap, geri çekilme ve takvim yöntemiyle korunuyorum ama hamile kalmışım dicem
O kaynana bi de el havlusunu popo havlusu yapmış olursa yeme de yanında yat
pkoscok karizmatik bi adı var
para çıkan burdaki bayan arkadaşın eşi yani adama çıktı
adam ilk olarak gidip mercedes almış sonra çok çok pahalı bi siteden havuzlu felan (dairelerin fiyatı min-max 475000-775000) 2 tane daire biri kızkardeşine biri kendisine
kadının üzerine yapılan hiçbişey yok
ayrıca adam bu sözkonusu kaızkardeşinin sıfır arabada aldı altına.
kızkardeşte öğretmen güzel biyerde, hemde arabasıda vardı yanı kadında bana değil ona alındı diye kızıyo.
ama şöylede bi durum varkadının babası iflas etmişti ona yardım etti adam senınde aılenı kurtardım dıyomuş
genel olarak kötu bı evlılıktı, adam her akşam içen sorumsuzdu, kadın evın tum yukunu taşıyan bı kadındı şimdi adam işide bırakmış ama kadın devam edıyor işe.
sorsan ben kuruş almadım kullanmam dıyo ama kıyafetler o biçim en pahalısından.
onun karizmasını beeennnnn dıttttttttttttttttt
açç valla aç
malum konu 13. sayfada
sen açarsan 103 sayfa olur diye düşünüyorum
şaka bir yana da
test alsana eczaneden
ben olsam çatlardım merakımdan
hakikaten hamileysen?
hiçbir belirti yok ki.. yani ne bileyim bir kasık ağrısı olsun, mide bulantısı olsun, herhangi bir rutin dışı olay yok.. daha önce de birkaç kere adetimin geciktiği olmuştu, o yüzden pek endişelenmiyorum.. ama cumaya kadar olmazsam, bir test yapacağım
çok karlı bir yatırım olmuş abla
ben istemiyorum piyangodan falan para mara,ama mısır'da falan akrabanm neyim çıksa ölmüş varlıklı hayır demem valla
@asude
senin adet düzensizliği var mıydı???sanki öle hatırlıyorum :44:
öyle değilse ne bekliyorsun yahuuuuuu
adam ilk olarak gidip mercedes almış sonra çok çok pahalı bi siteden havuzlu felan (dairelerin fiyatı min-max 475000-775000) 2 tane daire biri kızkardeşine biri kendisine
kızkardeşte öğretmen güzel biyerde, hemde arabasıda vardı yanı kadında bana değil ona alındı diye kızıyo.
ama şöylede bi durum varkadının babası iflas etmişti ona yardım etti adam senınde aılenı kurtardım dıyomuş
genel olarak kötu bı evlılıktı, adam her akşam içen sorumsuzdu, kadın evın tum yukunu taşıyan bı kadındı şimdi adam işide bırakmış ama kadın devam edıyor işe.
:) iyi bi yatırım.
ben bu paranın hayır getirmediğini düşünüyorum...
hatta görüyorum..
:) iyi bi yatırım.
ben bu paranın hayır getirmediğini düşünüyorum...
hatta görüyorum..
feriyaaaaaaaaaaa
bak ben nolduummm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?