Dert yok, Sohbet var.... :)

Cumaya kadar nasıl dayanıcan lan vicdansız sabuha

catlar ölürüm ben cart diye

2 güne anca toparlarım ben o test sonucunun etkisini..

önce test yapıcam,

sonuç negatifse, "yae milletin erkek arkadaşı çamaşırına boşalıyo hamile kalıyo, ben niye kalamadım, acabası kondom gerçekten çok başarılı bir korunma methodu mu yoksa bende bir sıkıntı mı var??" diye hayıflanacağım

sonuç pozitifse.. önce kendimi ağlayarak yerlere atarım, sonra koşar kan testi yaptırırım, sonra onun sonucu da pozitif çıkarsa bu sefer hastane ortamında kendimi yerlere atarak ağlamanın nasıl birşey olduğunu deneyim yoluyla öğrenirim.
sonra "ben bu çocuğu aldırsam mı, acaba allahımız buna ruh üflemiş midir, en iyisi aldırayım, sonra büyüyünce gider kk da topic açar, şartlar olgunlaşmadan neden anne-babam beni doğurdu 2 dakikalık zevkleri uğruna yaptıkları bir sperm olmayı hazmedemiyorum cinsellikten soğudum diye dert yanar mı? yok aldırmayayım, günah, sonra "millet çocuk yapmak için neler yapıyor, sen bulmuşsun aldıramıyorsun, inşallaahhhh bir daha çocuk vermez sana allahımız" derler..

falan gibi gelgitler yaşarım..

yani bir cumayı göreyim hayırlısıyla da gerisine bakarız..

Son düzenleme:

avukat gibi muhtar..

her konuda bilgi sahibi maşallah..

ne demişler, ne olursan ol önce muhtar ol..

anammmmm noldu sana böyle! artık sen de gizli gizli konuda dolaşırken pırt diye ansızın yorumlar yazar bizi eziklersin ama olsun yine de hayırlı olsun elmayram

Yok siz üzülmeyin diye gizlenmedim, hep görün burda olduğumu bana itaat edin istedim

Evet bence de sen haftasonunu bekle, hülya kocyiğit misali kendini yatağa da fırlat ama her iki durumda da yapabilirsin bunu

avukat gibi muhtar..

her konuda bilgi sahibi maşallah..

ne demişler, ne olursan ol önce muhtar ol..

Aldım gazımı gidiyorum

Son düzenleme:
Betty demişti ya bir keresinde anlatsam gözlerinizi pörtletecek türden sorunlarım var.

benzeri işte..ama şimdilik kendime saklıyorum.yakındır anlatmam

hayirdir canim paylasmak istermisin?depresif olmanin sebebi belli bir konumu?

sadece iyi şeyleri görelim o halde...

erkek işte..

Allah erkeğe para vermesin

hayirdir canim paylasmak istermisin?depresif olmanin sebebi belli bir konumu?

Mahkemelerden farklı kararlar çıkabilir ancak, benim görüşüm şans oyunlarından piyango vb çıkan paralar bence kişisel maldır.
Emek karşılığı edinilmiş mal kavramı içine sokulamaz. Genel kanı da bu yönde.

az önce normalde üstüne atlayacağım bir iş teklifini reddettim..

kişisel zamanım olmayacaktı çünkü.

iyi mi yaptım bilmiyorum...

kedi ben sana hukuksal bir şey danışabilir miyim?

Son düzenleme:
nasıl pro oluyoruz ya ?

biz de olalım....

Pro kart alıyosun kuzu

:112::112::112:
ben yetişemiyorum bugün hızınıza arada okuyorum ama çoook yorgun uykusuz bi o kadar da yoğunum ne yazık ki iyi sohbetler size

Çalış canım benim. Arada gel ama.

az önce normalde üstüne atlayacağım bir iş teklifini reddettim..

kişisel zamanım olmayacaktı çünkü.

iyi mi yaptım bilmiyorum...

Kazanacağın parayı harcayamayacağın zamanın olmayacaksa iyi yapmışsın cnm benm. Minik yavrunun sana ihtiyacı var

pro kart alıyoruz galiba...
biz de mi alsak acep?:26:

pek ezik hissettim canım kendimi

Siz kırmızı olunca ben yeşil olucam kariyer yapıcam kk da ezicem sizi, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı

ŞİMDİLİK İYİ GÖRÜNÜYORLAR BAKALIM AMA SONLARINI HAYRETLE BEKLIYOR HERKES

ADAM İŞİDE BIRAKMIŞ GELİR YOK ŞU AN HAZIRDAN GİDİYOR YANİ

ya sadece bu örnekler için değilde bence insanoğlunda var bu

herkesı bozar bu kadar para.

amaan allah korusun olmasın çıkmasın dedirtir insana bütün aile birbirine girdi.

bence onlar boşanırlar.
adam şimdiden başlamış baksana
ayrımcılığa

o para kısa sürede biter adamda bu sorumsuzluk var iken
sonra tıpş tıpış döner eski karısına

köyde ne kadar akrabaları varsa arıyormuş.
herkes parann derdinde
bu yüzden onlarda birbirine giriyor.

Siz kırmızı olunca ben yeşil olucam kariyer yapıcam kk da ezicem sizi, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı

Yeşilden sonra maviye geçiş yaparsın artık kimse tutamaz seni

Hazıra dağ dayanmaz derler adam ipin uçunu kaçırmasa bari çok örnekleri var bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…