- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Cumaya kadar nasıl dayanıcan lanvicdansız sabuha
catlar ölürüm ben cart diye
Eğer adam malları satmaz ise edinilmiş mallara katılım rejimi uygulanır ve malların yarısı onun olur zaten. Kedi daha iyi bilir.
Kardeşine almış, onun da babasının iflasını kurtarmış daha ne yapsın. İstesin kocasından bi araba bi ev boşansın madem
anammmmm noldu sana böyle! artık sen de gizli gizli konuda dolaşırken pırt diye ansızın yorumlar yazar bizi eziklersin ama olsun yine de hayırlı olsun elmayram
2 güne anca toparlarım ben o test sonucunun etkisini..
önce test yapıcam,
sonuç negatifse, "yae milletin erkek arkadaşı çamaşırına boşalığı hamile kalıyo, ben niye kalamadım, acabası kondom gerçekten çok başarılı bir korunma methodu mu yoksa bende bir sıkıntı mı var??" diye hayıflanacağım
sonuç pozitifse.. önce kendimi ağlayarak yerlere atarım, sonra koşar kan testi yaptırırım, sonra onun sonucu da pozitif çıkarsa bu sefer hastane ortamında kendimi yerlere atarak ağlamanın nasıl birşey olduğunu deneyim yoluyla öğrenirim.
sonra "ben bu çocuğu aldırsam mı, acaba allahımız buna ruh üflemiş midir, en iyisi aldırayım, sonra büyüyünce gider kk da topic açar, şartlar olgunlaşmadan neden anne-babam beni doğurdu 2 dakikalık zevkleri uğruna yaptıkları bir sperm olmayı hazmedemiyorum cinsellikten soğudum diye dert yanar mı? yok aldırmayayım, günah, sonra "millet çocuk yapmak için neler yapıyor, sen bulmuşsun aldıramıyorsun, inşallaahhhh bir daha çocuk vermez sana allahımız" derler..
falan gibi gelgitler yaşarım..
yani bir cumayı göreyim hayırlısıyla da gerisine bakarız..
avukat gibi muhtar..
her konuda bilgi sahibi maşallah..
ne demişler, ne olursan ol önce muhtar ol..
hayirdir canim paylasmak istermisin?depresif olmanin sebebi belli bir konumu?
caramello
bence geleceği görmek o kadar da güzel olmasa gerek...
düşünsene mesela,hani allah korusun da bir yakınının hastalığını,yada vefatını görüyorsun..
diceksin ki ona göre adım atarım ama bence doğrusu,güzeli şuanda yaşadığımız....yarın yok....
hayirdir canim paylasmak istermisin?depresif olmanin sebebi belli bir konumu?
caramello
bence geleceği görmek o kadar da güzel olmasa gerek...
düşünsene mesela,hani allah korusun da bir yakınının hastalığını,yada vefatını görüyorsun..
diceksin ki ona göre adım atarım ama bence doğrusu,güzeli şuanda yaşadığımız....yarın yok....
Sivricim bu bir hikaye bana çok tanıdık geldi...
Annemlerin semtte komşumuza çıkmıştı.adam önce yazlık aldı araba aldı şirket açtı.Ondan sonra metresi oldu...
eşini boşadı..metres yedi yedi bu adamı...sonra para bitti.
Sonra adam iflas etmiş bi şekilde eski eşine döndü..Hiç bişi eskisi gibi olmadı sonra kadın adamı aldattı genç birisiyle..
Sonuç karşılıklı aldatma ve borç batağı anlayacağın...haydan gelen huya gider misali
Yok siz üzülmeyin diye gizlenmedim, hep görün burda olduğumu bana itaat edin istedim
:112::112::112:Yok siz üzülmeyin diye gizlenmedim, hep görün burda olduğumu bana itaat edin istedim
nasıl pro oluyoruz ya ?
biz de olalım....
:112::112::112:
ben yetişemiyorum bugün hızınıza arada okuyorum ama çoook yorgun uykusuz bi o kadar da yoğunum ne yazık kiiyi sohbetler size
az önce normalde üstüne atlayacağım bir iş teklifini reddettim..
kişisel zamanım olmayacaktı çünkü.
iyi mi yaptım bilmiyorum...
kedi ben sana hukuksal bir şey danışabilir miyim?
nasıl pro oluyoruz ya ?
biz de olalım....
pro kart alıyoruz galiba...
biz de mi alsak acep?:26:
pek ezik hissettim canım kendimi
Eğer adam malları satmaz ise edinilmiş mallara katılım rejimi uygulanır ve malların yarısı onun olur zaten. Kedi daha iyi bilir.
Kardeşine almış, onun da babasının iflasını kurtarmış daha ne yapsın. İstesin kocasından bi araba bi ev boşansın madem
Sorma harcasak bitmez o kadar paradiedik ciğerlere yatırım yapalım bari ..
Anacım yokki mısırda filan bir akrabamız para neyim çıksın,kör talihime yanayımmm
Adama bak ya o havuzlu vilların giderinide düşünüyormu acaba,ciddi para yiyor oralar..Keyfni sürer tabi akılllı yatırım yapmış yarın bir gün başı sıkışsa satar evini kar ederr...
Sivricim bu bir hikaye bana çok tanıdık geldi...
Annemlerin semtte komşumuza çıkmıştı.adam önce yazlık aldı araba aldı şirket açtı.Ondan sonra metresi oldu...
eşini boşadı..metres yedi yedi bu adamı...sonra para bitti.
Sonra adam iflas etmiş bi şekilde eski eşine döndü..Hiç bişi eskisi gibi olmadı sonra kadın adamı aldattı genç birisiyle..
Sonuç karşılıklı aldatma ve borç batağı anlayacağın...haydan gelen huya gider misali
bence onlar boşanırlar.
adam şimdiden başlamış baksana
ayrımcılığa
o para kısa sürede biter adamda bu sorumsuzluk var iken
sonra tıpş tıpış döner eski karısına
pro kart alıyoruz galiba...
biz de mi alsak acep?:26:
pek ezik hissettim canım kendimi
Siz kırmızı olunca ben yeşil olucamkariyer yapıcam kk da ezicem sizi, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
ŞİMDİLİK İYİ GÖRÜNÜYORLAR BAKALIM AMA SONLARINI HAYRETLE BEKLIYOR HERKES
ADAM İŞİDE BIRAKMIŞ GELİR YOK ŞU AN HAZIRDAN GİDİYOR YANİ
ya sadece bu örnekler için değilde bence insanoğlunda var bu
herkesı bozar bu kadar para.
amaan allah korusun olmasın çıkmasın dedirtir insana bütün aile birbirine girdi.
köyde ne kadar akrabaları varsa arıyormuş.
herkes parann derdinde
bu yüzden onlarda birbirine giriyor.
Yeşilden sonra maviye geçiş yaparsın artıkkimse tutamaz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?