Dert yok, Sohbet var.... :)

içimdeki çocuğa duyduğum büyük özlemden midir bilmem...

ben anne olunca (rabbim izin verirse),işi mişi atıcam bir kenara...

evet zor olacak biliyorum ama zaten bakacak kimse de olmayacak (ki bu kadar uğraşıdan sonra kimseye bırakabileceğimi düşünmüyorum ya neyse)

k.v bakmam diyor,açık açık...annem zaten uzakta ve artık yaşlanıyor yakınımda bile olsa bakarmısın diyemem...

bir çocuk yetiştirmek dünyaya bedel bence,kim takar kariyeri

ben kacarrr... hosckalin...

öpüyorum...

Görüşürüzz gizmocummm

Bebeğin biraaz büyüdüğü zaman tekrar iş hayatına girersin canım ya,temellide bırakma işini ama

Betty demişti ya bir keresinde anlatsam gözlerinizi pörtletecek türden sorunlarım var.

benzeri işte..ama şimdilik kendime saklıyorum.yakındır anlatmam

sadece iyi şeyleri görelim o halde...

ne zaman anlatmak istersen biz buradayiz....seve seve dinleriz...

az önce normalde üstüne atlayacağım bir iş teklifini reddettim..

kişisel zamanım olmayacaktı çünkü.

iyi mi yaptım bilmiyorum...

kendine ayiracak vaktin kalmadigi anda pek tavsiye edemeyecegim...cünkü ben o zamani ariyorum....

ahanda regl oldum,ama donanımlı gelmedim...

salak kafam :18:

netcen gizzzz simdik?

ya yine parnaklariniz hizlanmis.... koskoca 1 saatlik yemek molasinda anca bitirdim...

canim benim gecen hafta yoktum simdi de girmeni bekliyordum....gecmis dogum gününü en icten dileklerimle kutluyorum nice mutlu yaslara....

alıştım artık kuzucum,dah öncede yapmıştım...

amin canım benim çok sağol...

işin kötü yanı burada alabileceğim yerde yok :18:

csi da varsa o yardimci olsun sana hem bi kahve molasi yapip bizi catlatirsiniz yine....

Görüşürüzz gizmocummm

Bebeğin biraaz büyüdüğü zaman tekrar iş hayatına girersin canım ya,temellide bırakma işini ama

zannetmem abla...allah o günleri gösterirse,büyük konuşmak gibi olmasın da dönmem..

idare etcem artık...kafasızlığın bedeli

Topiğimin ümit ustalarına 10 puanlık uzmanlık sorusu sorucam

Evde hic sebze yok, dolapta biraz etim ve kışlık sebzelerim var (şoklanmış fasulye, patlıcan vs gibi), kuru gıdalar var.

Bu hafta nasıl bi menü cıkarabilirim ben bunlarla yavrukuşlar. Alışveriş yapacak vaktim yok. Hadi 4-5 günlük ana yemek yapalım bana

yok yaaaaaa,proyum ben proyum diye etrafta dolanmayı biliyon da,elindeki malzeme ile mönü çıkarmayı mı bilmiyon kırmızı cadı

elo, kaç çeşit yediğinize bağlı?
yani çorba+yemek+pilav+salata olmak zorunda mıdır her zaman?

ben
tepeden bakmak
aşkolsun
elmayra ile mi karıştırdın beni

küstümmm

Deme öyle. Ondan da beklemezdik di mi ama?

Vayyyyy ben bunu kacırmışım. Demek öyle, savaş ilan ediyorum ve küsüyorum al bu da örgüm

yok yaaaaaa,proyum ben proyum diye etrafta dolanmayı biliyon da,elindeki malzeme ile mönü çıkarmayı mı bilmiyon kırmızı cadı

Ama şeker bulmuş cocuk gibi sevindim, şu sürekli bold yapma merakımdan kurtuldum

Ama ben ümit usta değilim ki yardım edin bağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…