- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
zannetmem abla...allah o günleri gösterirse,büyük konuşmak gibi olmasın da dönmem..
idare etcem artık...kafasızlığın bedeli
andaTopiğimin ümit ustalarına 10 puanlık uzmanlık sorusu sorucam
Evde hic sebze yok, dolapta biraz etim ve kışlık sebzelerim var (şoklanmış fasulye, patlıcan vs gibi), kuru gıdalar var.
Bu hafta nasıl bi menü cıkarabilirim ben bunlarla yavrukuşlar. Alışveriş yapacak vaktim yok. Hadi 4-5 günlük ana yemek yapalım bana
Kıskandılar beni
Sen beni yine de seviosun dimi ama, kocaman sev beniiiiiiiiiii
yok yaaaaaa,proyum ben proyum diye etrafta dolanmayı biliyon da,elindeki malzeme ile mönü çıkarmayı mı bilmiyon kırmızı cadı
heee seni kıskandılar,hanım ablayı niye kıskanmıyorlar acaba???
kızlar,
yoğunluktan mıdır yoksa artık bıkkınlık mıdır bilmiyorum, bu aralar çok tahammülsüz oldum aileme karşı...
normal midir:44:
fazla yakın oturmamızdan dolayı bunaldım sanırım...
kızlar,
yoğunluktan mıdır yoksa artık bıkkınlık mıdır bilmiyorum, bu aralar çok tahammülsüz oldum aileme karşı...
normal midir:44:
fazla yakın oturmamızdan dolayı bunaldım sanırım...
Kırmızılaşma konusunda bu topikten beklentilerim yüksekti, hani hiççç azim yok, hani eski coşku, şevk, hadi kızlar toparlanın
elmayra_ kırmızı çok yakışmış, açmış seni
Kırmızılaşma konusunda bu topikten beklentilerim yüksekti, hani hiççç azim yok, hani eski coşku, şevk, hadi kızlar toparlanın
isin stresi, esinin uzakta olmasindan kaynaklanabilir canim...
nelere tahammülsüzsün?
Normal swetcim hissettiklerin,çok yakın oturuncada maalesef bu sorunları yaşarsın,her attığın adımı bilmek isterler birde tek olduğun için ailen daha çok üstine düşer..
elo, kaç çeşit yediğinize bağlı?
yani çorba+yemek+pilav+salata olmak zorunda mıdır her zaman?
heee seni kıskandılar,hanım ablayı niye kıskanmıyorlar acaba???
pravoooooooooooooo
@patam
ummadık taş baş yardı yavru
O zaman kampanyaya katılımlarını sabırsızlıkla bekiyorum, topik 10 numara olunca beklentilerimde yüksek oluyor haliyle, sohbet sıkı, müdavimler süper, misafir sayısı tavan yapıyor, bu kadar yağcılık yaptım hadi kızlar pambık eller cebe
haftasonu için uzaktan arkadaşları gelecekmiş, güya beni görmeye. evlendim diye. neymiş akşam o saatte onlarda olacakmışım.
ben evleneli olmuş 1buçuk yıl. kaldı ki ben o saatte çalışıyor olabilirim. işim olabilir.
bir hafta sonum var kaç zamandır şehir dışındayım, eşimle görüşeceğim int üzerinden de olsa.
hiç olmadı evimde yayılacağım.
emrivakileri sevmiyorum.
tepkimi koydum. direkt triplere girdiler. babam kızdı annem de ağlamaya başladı.
hal böyle olunca benim de hiç onlara gidesim gelmiyor artık.
beni özgür bırakmayı öğrenemediler.
O zaman kampanyaya katılımlarını sabırsızlıkla bekiyorum, topik 10 numara olunca beklentilerimde yüksek oluyor haliyle, sohbet sıkı, müdavimler süper, misafir sayısı tavan yapıyor, bu kadar yağcılık yaptım hadi kızlar pambık eller cebe
söz hakkımı kullanmak istiyorum bizim başka topikte şey d,yoruz kartlar için proyum kroyum tabi mecazi anlamda söylüyoz bunu
Yemek+Pilav/Makarna olmalı ama doyurucu olursa bu üçlü olmasa da olur. Emre doysun ama ne olduğu önemli değil onun icin
Konuşmuyorum sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?