Dert yok, Sohbet var.... :)

zannetmem abla...allah o günleri gösterirse,büyük konuşmak gibi olmasın da dönmem..

idare etcem artık...kafasızlığın bedeli

Hayırlısı olsun be kararı verecek olan sensin sonuçta,hayırlısını dilemek en güzeli

anda

Fasulyeyi etli yapabilirsin,patlıcanıda karnıyarık yada türlü olarak kullanabilirsin ..

yok yaaaaaa,proyum ben proyum diye etrafta dolanmayı biliyon da,elindeki malzeme ile mönü çıkarmayı mı bilmiyon kırmızı cadı

pravoooooooooooooo

@patam
ummadık taş baş yardı yavru

kızlar,
yoğunluktan mıdır yoksa artık bıkkınlık mıdır bilmiyorum, bu aralar çok tahammülsüz oldum aileme karşı...
normal midir:44:
fazla yakın oturmamızdan dolayı bunaldım sanırım...

kızlar,
yoğunluktan mıdır yoksa artık bıkkınlık mıdır bilmiyorum, bu aralar çok tahammülsüz oldum aileme karşı...

isin stresi, esinin uzakta olmasindan kaynaklanabilir canim...

nelere tahammülsüzsün?

kızlar,

Normal swetcim hissettiklerin,çok yakın oturuncada maalesef bu sorunları yaşarsın,her attığın adımı bilmek isterler birde tek olduğun için ailen daha çok üstine düşer..

Kırmızılaşma konusunda bu topikten beklentilerim yüksekti, hani hiççç azim yok, hani eski coşku, şevk, hadi kızlar toparlanın

elmayra_ kırmızı çok yakışmış, açmış seni

Kırmızılaşma konusunda bu topikten beklentilerim yüksekti, hani hiççç azim yok, hani eski coşku, şevk, hadi kızlar toparlanın

Munecim çok haklısın kızlarda niyet ediyor zaten kart almak için

hoşgeldin mune
varmıdır bu pro kart olayı için bir son başvuru tarihi?

isin stresi, esinin uzakta olmasindan kaynaklanabilir canim...

nelere tahammülsüzsün?

Normal swetcim hissettiklerin,çok yakın oturuncada maalesef bu sorunları yaşarsın,her attığın adımı bilmek isterler birde tek olduğun için ailen daha çok üstine düşer..

haftasonu için uzaktan arkadaşları gelecekmiş, güya beni görmeye. evlendim diye. neymiş akşam o saatte onlarda olacakmışım.
ben evleneli olmuş 1buçuk yıl. kaldı ki ben o saatte çalışıyor olabilirim. işim olabilir.
bir hafta sonum var kaç zamandır şehir dışındayım, eşimle görüşeceğim int üzerinden de olsa.
hiç olmadı evimde yayılacağım.
emrivakileri sevmiyorum.
tepkimi koydum. direkt triplere girdiler. babam kızdı annem de ağlamaya başladı.
hal böyle olunca benim de hiç onlara gidesim gelmiyor artık.
beni özgür bırakmayı öğrenemediler.

elo, kaç çeşit yediğinize bağlı?
yani çorba+yemek+pilav+salata olmak zorunda mıdır her zaman?

Yemek+Pilav/Makarna olmalı ama doyurucu olursa bu üçlü olmasa da olur. Emre doysun ama ne olduğu önemli değil onun icin

heee seni kıskandılar,hanım ablayı niye kıskanmıyorlar acaba???

pravoooooooooooooo

@patam
ummadık taş baş yardı yavru

Konuşmuyorum sizinle

O zaman kampanyaya katılımlarını sabırsızlıkla bekiyorum, topik 10 numara olunca beklentilerimde yüksek oluyor haliyle, sohbet sıkı, müdavimler süper, misafir sayısı tavan yapıyor, bu kadar yağcılık yaptım hadi kızlar pambık eller cebe

Teşekkür ederim Munecim, bu arkadaşlar kıskanıyo beni ama olsun, zaten ben yakında mavileşip senin yardımcın olucam Sağ kol müdür gibi olucam

Off offf aldık gazı valla Mune En az 10 tane cıkarırız biz 10 numara topiğimizle

İdare edeceksin artık başka yolu yok bunun hayatım,tatlı dille anlatıp anlamalarını sağlayacaksın..

Munecim duydunmu elmayra yardımcın olmaya karar vermiş onu alma beni al eski üyeyim zaten sicilimde kabarık teklif var ısrar yok...

söz hakkımı kullanmak istiyorum bizim başka topikte şey d,yoruz kartlar için proyum kroyum tabi mecazi anlamda söylüyoz bunu

hehh tam da elmayra'yı tarif etmişiniz abla

Yemek+Pilav/Makarna olmalı ama doyurucu olursa bu üçlü olmasa da olur. Emre doysun ama ne olduğu önemli değil onun icin

Konuşmuyorum sizinle

yok yaaa,sana bizimle konuşmama hakkını kim veriyor acaba

gel sarılayım,sevgi pıtırcıkım benim

insanın az tanıdığı bir insandan dua alması gibi güzel birşey var mı yaaaa

gözlerim doldu hemen,iyi insanlar varya,bak vallahi iyi insanlar hala var :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…