Susamında var birazcık yağ ama olsun idare edilebilir evde biraz iş yaparsın aradaki fark kaybolur.
bende ondan korkuyorum
ayyy düsünemiyorum bile....peki hic hissetmedinmi?
Yok canım hissetmiyorsun
Herşey çok güzel olmuştu o sırada doktorlarla sohbet halindeydim
Hemen emzirmek için en ideal doğurma yöntemi
doktor tunayı çıkarırken anestezi doktoru kameraya almıştı sonradan izledim o anda karnım da gözüküyor
İki göbek atarım eritirim
peki sezeryan izi cok kaliyor mu?
neydi bu yöntemin ismi?bi arastirayim....
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
tatil olsun kar yağsın ya ben çalışmak istemiyorum bu insanların hepsine kafa atıp burayı dağıtıp çıkmak istiyorum
Doğumdan bir hafta sonra doktor kontrole çağırmıştı zaten estetik dikiş üstündeki bandajı çıkarmıştı hafif kırmızıydı
bir krem verdi istersen ismini özelden yazarım biraz pahalı bir kremdi. Krem bitene kadar kullandım şimdi belli bile değil zaten bikini altında kalıyor
mineeeeel hoş geldin canığğğm
kızlar benim açlıktan sinir stresten dengem bozuldu yemeğe gidiyorum beni bağışlayın
hayranlarımızdan biri canımminel kim ya:44:
minel kim ya:44:
Öğleden önce bankaya para çekmeye gittim hesabımda bir 100 tl kalmıştı kartım yanımda değildi içerden çekiyim dedim
Tam adam işlemi yaptı dekontu imzaladım sonra bana siz 2008 yılında attığınız imza ile şimdiki imzanız aynı değil dedi
Kimlik gösteriyorum ya dedim size kendimi daha nasıl ispatlayacağım dedim adam işlemi iptal etti sahtekar gibi hissettim kendimi
Bu arada 2008 yılından sonra kaç kere içerden para çektim ilk defa böyle saçma bir şey gördüm
@la_edri sohbete katılmak istemez misin? 7/24 aşağıdasın, yeni üyesin, bizim topiktesin, ilk msjın bize olsun bari düzen bozulmasın
la_edriyi çözmüş değilim birimizden birinin tanıdığımı ne? okuyup duruyo yazdığı bişi yok..Kazene şikayet edicem
Yazsın yazmıyosa gitsin (Kötü kadın müzeyyen mode on)
Küstü gitti bakkacırdın yeni arkadaşı
la_edri gitti minel geldi.
Biri gidiyiii biri geliyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?