Dert yok, Sohbet var.... :)

işiniz gücünüz ziyaretçileri dilinize dolamak ne var aşağıda adımız görünemezmi bu kadar rahatsız olmanıza mana veremedim.

hanımefendi sabahtan beri ileri geri konuşuyorsunuz yasakmı hakkımda aşağılayıcı sözler sarfeden sizlersiniz.dedikoducu mahalle karıs yaptınız ben daha hiç bişey yazmadan.

lütfen şu sizi aşağılayan ve sizin sarfettiğiniz kelimelerle sizi itham eden mesajları alıntılar mısınız?
zira çok merak ettim

hanımefendi sabahtan beri ileri geri konuşuyorsunuz yasakmı hakkımda aşağılayıcı sözler sarfeden sizlersiniz.dedikoducu mahalle karıs yaptınız ben daha hiç bişey yazmadan.

Ne dedik ki size, okuyup okuyup gidiyorsunuz... Topiği beğenmediğinizi kendiniz söylediniz, e neden yazdıklarımızı okuyorsunuz?

dolmak denmez ona gül yüzlüm
tutmak denir

kar dolmaz
kar tutar

dolsun derken kaldırımları kastetmiştim dolsun işte dolsuuun

işiniz gücünüz ziyaretçileri dilinize dolamak ne var aşağıda adımız görünemezmi bu kadar rahatsız olmanıza mana veremedim.

Rahatsız değiliz de enteresan geliyor. insan beğenmediği şeyleri neden okur?

neden bu kadar takık sınız ziyaretçilere yasakmı aceba? yakınınız olacağımızı mı düşündürüyor bu durum size ,gerek yok relax relax.

siz neden hem burayı takip edip, hem buradakilere hakaret etme misyonu üstlendiniz kendinize aceba?

siz neden hem burayı takip edip, hem buradakilere hakaret etme misyonu üstlendiniz kendinize aceba?

hakaret etmek için takip ediyor ki zaten burayı.
bayılıyor kendisi rating alan konular üstüne gitmeye..

sonra da bizi suçluyor na hakaret etmekle

bu ne yaman çelişki anne, anlamadım gitti:26:

ama gönlüm noreenin en çabuk zamanda hamile kalması, tüm ilgisini minnağına vermesi, dolasıyla senden ilgisini çekmesi, senin de bu sevgi boşluğunu benimle doldurmaya çalışmanı ister

bunun için yeterince dua edersen,elmayra'nın peşini bırakabilirim

Vayyyy nore benden ilgisini cekemez yerim ben onu

Senin benim bütün ilgimi ele gecirebilmen icin biraz daha caba harcaman lazım bedel ödemelisin yeğennnn

buna garanti veremiyorum,ama herkeşin yeri ayrı demi

cok merak ediyorum ilk dysv hamisi kim olacak diye

bu stresle ben olamıcam sanırım

betim müdürüm nerede ya
özledim

müdür oldu bizi unutttuuuu:84:

yazarken aklıma geldi
bu hafta izinliydi

olsun ben gene de özledimmmmmmmmm

kızlar tek bi cevap daha vermesek kibler yapılmıştır zaten biz sohbetimize devam etsek huzurumuzu bozmasak ne dersiniz

ya ben içimden sürekli fatih üreğin şarkısını söylüyorum işe dalıyorum bi bakıyorum yine başlamışım içimden söylemeye haydililililili diye buluyorum kendimi şaka mı bu ya

Son düzenleme:

@çekirdek

ne yapıyoruz?
sadece KİB yapıyor ve susuyoruz, oyunlara gelmiyoruz..
kapiş???

Arkadaşlar Paylaşımlarınızı Birbirinizi Kırmadan, İncitmeden Saygı Çerçevesinde Yapınız..

olur köpeklerime et pişireceğim sanada bir miktar ayırırım gelirsin onu çekiştirirsiniz oky mi?

Arkadaşlar Paylaşımlarınızı Birbirinizi Kırmadan, İncitmeden Saygı Çerçevesinde Yapınız..

yok biz saygı çerçevesinde zaten yapıyoruz makara fakat bir üst mesajda görüyorsundur sanıyorum arkadaşın ne yazdığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…