hanımefendi sabahtan beri ileri geri konuşuyorsunuz yasakmı hakkımda aşağılayıcı sözler sarfeden sizlersiniz.dedikoducu mahalle karıs yaptınız ben daha hiç bişey yazmadan.
hanımefendi sabahtan beri ileri geri konuşuyorsunuz yasakmı hakkımda aşağılayıcı sözler sarfeden sizlersiniz.dedikoducu mahalle karıs yaptınız ben daha hiç bişey yazmadan.
dolmak denmez ona gül yüzlüm
tutmak denir
kar dolmaz
kar tutar
işiniz gücünüz ziyaretçileri dilinize dolamak ne var aşağıda adımız görünemezmi bu kadar rahatsız olmanıza mana veremedim.
neden bu kadar takık sınız ziyaretçilere yasakmı aceba? yakınınız olacağımızı mı düşündürüyor bu durum size ,gerek yok relax relax.
siz neden hem burayı takip edip, hem buradakilere hakaret etme misyonu üstlendiniz kendinize aceba?
ama gönlüm noreenin en çabuk zamanda hamile kalması, tüm ilgisini minnağına vermesi, dolasıyla senden ilgisini çekmesi, senin de bu sevgi boşluğunu benimle doldurmaya çalışmanı ister
Vayyyy nore benden ilgisini cekemez yerim ben onu
Senin benim bütün ilgimi ele gecirebilmen icin biraz daha caba harcaman lazımbedel ödemelisin yeğennnn
cok merak ediyorum ilk dysv hamisi kim olacak diye
olur köpeklerime et pişireceğim sanada bir miktar ayırırım gelirsin onu çekiştirirsiniz oky mi?
bunun için yeterince dua edersen,elmayra'nın peşini bırakabilirim
buna garanti veremiyorum,ama herkeşin yeri ayrı demi
bu stresle ben olamıcam sanırım
gizem olaydı bi kurgu şeettirirdik ya
kızlar tek bi cevap daha vermesek kibler yapılmıştır zaten biz sohbetimize devam etsek huzurumuzu bozmasak ne dersiniz
Arkadaşlar Paylaşımlarınızı Birbirinizi Kırmadan, İncitmeden Saygı Çerçevesinde Yapınız..
olur köpeklerime et pişireceğim sanada bir miktar ayırırım gelirsin onu çekiştirirsiniz oky mi?
Arkadaşlar Paylaşımlarınızı Birbirinizi Kırmadan, İncitmeden Saygı Çerçevesinde Yapınız..
Direk satış, öyle olsun bakalım
Yeterli sayıya ulaşınca attırıveririz bi kurgu
1 seneyi geçti be yavru,allah aratmasın kimseye
neyse bye byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?