selamlar arkadaşlar şimdi selam vermezsem banada kızacaksınız.
neden bu kadar takık sınız ziyaretçilere yasakmı aceba? yakınınız olacağımızı mı düşündürüyor bu durum size ,gerek yok relax relax.
neden bu kadar takık sınız ziyaretçilere yasakmı aceba? yakınınız olacağımızı mı düşündürüyor bu durum size ,gerek yok relax relax.
sana da selamlar olsunselamlar arkadaşlar şimdi selam vermezsem banada kızacaksınız.
kim demiş takık olduğumuzu?neden bu kadar takık sınız ziyaretçilere yasakmı aceba? yakınınız olacağımızı mı düşündürüyor bu durum size ,gerek yok relax relax.
sana da selamlar olsun
evet selam vermeyene kızıyoruz artıkın
misafire hoşgeldin dememek ne kadar ayıp ise, bir yere geldiğinde selam vermemek de o kadar ayıp değil mi?
eee ne var ne yok?
kim demiş takık olduğumuzu?
biz kendi kendimize eğleniyoruz, kimseye de yok zararımız
biliyorsunuz her zaman gelemiyorum ben zaten ama bir konu var dert köşesinde kadın eşini aldatmış üzülüyormuş eşime söylesemmi diyor.bende söyleme ortalığı bulandırma dedim .demi ama yapmışsın maden sus
ama elmayra söylerse adam onu istemezki,bir daha aldatacağını düşünür.en iyisi sussun nasıl olsa pişman olmuş
ama elmayra söylerse adam onu istemezki,bir daha aldatacağını düşünür.en iyisi sussun nasıl olsa pişman olmuş
senin eşin seni aldatsa ve bunu gizlese memnun olur muydun? Bilmek istemez miydin?
işte bilirsem bende eşimi istemesdim ama hissetmezsem şüphelenmemde aslında bilmek istemezdim evet..
Sabahtan beri korkunç kar yağıyo ama dolmadı yaa :S Rüzgar var ondan mı ki? Yollar da kapanmayacak
olur köpeklerime et pişireceğim sanada bir miktar ayırırım gelirsin onu çekiştirirsiniz oky mi?Minel sen git yemek yapsana akşama evde yemek yok sana gelirim bu topikteki kızları çekiştiririz seninle ne dersin hee..
yollar kapanaydı eyiydi amaburda kar bile yok yaaa ne güzeldir şimdi orası
olur köpeklerime et pişireceğim sanada bir miktar ayırırım gelirsin onu çekiştirirsiniz oky mi?
Sabahtan beri korkunç kar yağıyo ama dolmadı yaa :S Rüzgar var ondan mı ki? Yollar da kapanmayacak
+1...............................KİB aldınız, dilerim puanınız yüksektir de sizi bir süre görmeyiz
dolmak denmez ona gül yüzlümBirazcık dolsa güzel olacak da daha yere doğru yağmıyo ki meret, sağa sola savruluyo
Dolaydı eyiydi hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?