Dert yok, Sohbet var.... :)

neden bu kadar takık sınız ziyaretçilere yasakmı aceba? yakınınız olacağımızı mı düşündürüyor bu durum size ,gerek yok relax relax.

selamlar arkadaşlar şimdi selam vermezsem banada kızacaksınız.

:) yok yok kızmayız

neden bu kadar takık sınız ziyaretçilere yasakmı aceba? yakınınız olacağımızı mı düşündürüyor bu durum size ,gerek yok relax relax.

Takığız biz

Neyi merak ediyorsun, tek tek okuma sor anlatalım.

Yakınımız olamazsın zaten, yakın olamayacak kadar uzaksın bize

Minel sen git yemek yapsana akşama evde yemek yok sana gelirim bu topikteki kızları çekiştiririz seninle ne dersin hee..

selamlar arkadaşlar şimdi selam vermezsem banada kızacaksınız.
sana da selamlar olsun
evet selam vermeyene kızıyoruz artıkın
misafire hoşgeldin dememek ne kadar ayıp ise, bir yere geldiğinde selam vermemek de o kadar ayıp değil mi?

eee ne var ne yok?

kim demiş takık olduğumuzu?
biz kendi kendimize eğleniyoruz, kimseye de yok zararımız

biliyorsunuz her zaman gelemiyorum ben zaten ama bir konu var dert köşesinde kadın eşini aldatmış üzülüyormuş eşime söylesemmi diyor.bende söyleme ortalığı bulandırma dedim .demi ama yapmışsın maden sus

Susamaz. Hicbir günah gizli kalmamalı. Çok ağır bir laf var aslında ama söylemeyeyim simdi, temizleyemeyeceği haltı yemeyecek bi zahmet

ama elmayra söylerse adam onu istemezki,bir daha aldatacağını düşünür.en iyisi sussun nasıl olsa pişman olmuş

Sabahtan beri korkunç kar yağıyo ama dolmadı yaa :S Rüzgar var ondan mı ki? Yollar da kapanmayacak

Son düzenleme:
Sabahtan beri korkunç kar yağıyo ama dolmadı yaa :S Rüzgar var ondan mı ki? Yollar da kapanmayacak

o karı bu tarafa göndersen biraz da
bizde rüzgar yok
yerler de kuru
bir yağsa tutacak da
ancak buz gibi havaaaaaaaaaaa

hanımefendi sabahtan beri ileri geri konuşuyorsunuz yasakmı hakkımda aşağılayıcı sözler sarfeden sizlersiniz.dedikoducu mahalle karıs yaptınız ben daha hiç bişey yazmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…