Dert yok, Sohbet var.... :)

Sanırım sorun şu ki laf atıyorsunuz. Çok masum olduğunuza beni inandıramazsınız değil mi

Bırakın insanlar okusunlar da yazmasınlar. Ne zararı olabilir ki?

Sanırım sorun şu ki laf atıyorsunuz. Çok masum olduğunuza beni inandıramazsınız değil mi

Bırakın insanlar okusunlar da yazmasınlar. Ne zararı olabilir ki?

peki bundan sonra laf da atmayız
ama bu sefer de
yabanisiniz denmesin plsss

ama kendimizi acayip hissediyoruz be Sevgili Yağmurluk,
biraz empati ile sanırım sen de öyle hissederdin.

Düşünelim bir.
Evini her gün balkondan izleyen bir komşun var, ne selam veriyor, ne selamını alıyor
Sen de rahatsız olmazmıydın?

En azından selam verilsin alınsın dimi ama??

Tamam tamam sustum ben
1 2 3 tıp

Cidden merak ettim. Ziyaretçilerle veya topiği okuyup yazı yazmayanlarla ne derdiniz var? Burası herkese açık bir forum. Haliyle ziyaretçi de, başka üyeler de gelip okuyabilir değil mi?

bizim bi derdimiz yok ki...
bahsi geçen kullanıcıyla sadece bugün değil geçmişte de sorun olmuştu... isteyen gelsin okusun sussun konuşsun buna biz karar veremeyiz farkındayız... önceki sorundan kaynaklanan bi tepki oldu üzerine bir de hakaret edilince...

son sayfa gene mozilla ile gözükmüyor
exp a talim

Cidden merak ettim. Ziyaretçilerle veya topiği okuyup yazı yazmayanlarla ne derdiniz var? Burası herkese açık bir forum. Haliyle ziyaretçi de, başka üyeler de gelip okuyabilir değil mi?

Ziyaretçiler bi nevi gırgır oldu bizim icin; onlarla bir dediğimiz yok. Diğerlerini anlamaya çalışıyoruz. Şöyle ki; "yazdıklarınız beş para etmez" deniyor, sonra da gün be gün okunuyor, merak ediyoruz. Gelip okuyabiliteleri var evet ama hem hakaret edip hem de okumaları bize enteresan geliyor.

ben karar verdim kendi adıma
bundan sonra kim ne derse susacağım
savunma hakkımı bile kullanmayacağım

eğer minicik bir hakaret varsa
KİB yapacağım
yoksa ignore

iki gündür çatır çatır fırça yiyoruz yahu :26:

Evet csi maalesef beni benden alan asla kendimi yerine koyamadığım bir konuydu..Sanırım içim şişti ya konu sahibesi ne yapıyordur..

Yıllık iznim geldi o yüzden böyle yapıyorum almamak icin direniyorum

Size hakaret edildiğinde bildirin tabi.. Ama bırakın okusunlar yahu.. Merak edilen takip edilir Demek takip edilesi bir sohbetiniz var. Siz laf attıkça aşağıdakileri önemsediğinizi hissettiriyorsunuz, konuşmalarınız ona göre yönleniyor. Bugünlerde buraya çok uğramak durumunda bırakıldım da dikkatimi çektiniz Boşverin, takip edilin, şampiyon belli 2. kim deyiverin. hiç mi örnek almadınız Hülya ablanızdan..

Haydi iyi sohbetler

Son düzenleme:

vuhuuu teşekkürler

Hımm çok hoş bu :)

Tmm öyle yaparız kantarın topuzunu kacırmadan

Hoşçakal

ay bu gizem beni kale almadı da hocacığına koştu

elmayra, o zaman bana da "cnm bnm" de, ya da "c.b." desen bile olar, onun da bi albenisi var

ay bu gizem beni kale almadı da hocacığına koştu

elmayra, o zaman bana da "cnm bnm" de, ya da "c.b." desen bile olar, onun da bi albenisi var

diyim mi, ya sana canım deyince bana canın cıksın elmayra dersen

isim ve rakam görmekten öyyyyykkk geldi,csi keşke bugün gelseydin buraya

az önce sigara içmeye arabaya indim
aklıma da gelmedin değil

ama dedim yoğundur:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…