- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
aha da gizem geldi
gizo da geçmişe daldı, çıkamıyor
gizem güncele gel (3G)
sen test yaptin mi asude? beklicen mi cumaya kadar... merak ettim beaaa....
O bizim kadar merak etmediği icin bekliycek
sirketten yapmislar ama teee ne zamana cikar sonuc... ay hem noree den hem asudeden beybi haberi gelcek gibin....
sen test yaptin mi asude? beklicen mi cumaya kadar... merak ettim beaaa....
Asudeden gelmicek hissediyorum, noreden de şubatta gelecek. Psişik günümdeyim
bu minel nikli üye sizden nefret ediyor sanırımki ne o öyle köpeğine pişirdiği eti size ikram ediyor.ya işte kıskanılıyorsunuz ortamınız çok düzgün ve seviyeli bende o yüzden sadece burasunı seçtim kendime
ya benim adet bikaç kere bana test yaptırdı gizemcim, biliyorum ben onun negatif olacağını
hem çocuk istemeyip hem negatif testi görünce siniri bozulan bir modelim ben.. cumayı seçtim.. ama size haber veremem cuma olursa, o yüzden perşembeden yapayım iyisi mi..
üzülürsem beni güzelce teselli edersiniz.. hem biraz ilgiyi üzerime çekmiş olurum bu vesileyle
muhtarın diyanet danışmanlığından sonra müneccimliğe göz kırpması, destekçilerini şaşırttı..
bunun için yeterince dua edersen,elmayra'nın peşini bırakabilirim
buna garanti veremiyorum,ama herkeşin yeri ayrı demi
bu stresle ben olamıcam sanırım
Direk satış, öyle olsun bakalım
Yeterli sayıya ulaşınca attırıveririz bi kurgu
Bu cümlenden sonra sanada sarabilir cnm dikkat et.
Benim içimde bi sıkıntı var bugün yaa :S Hayrolsun inş
Hissettim dedim arkadaşım ben, ne den hep benim yorumlarımı alıntılıyorsunuz? Zaten sitede herkese muhalefetsiniz sizi gözüm tutmadı, cinlerimi üstünüze salacağım.
hanfendi size mi soracaktım kimden neyi alıntılayacağımı acaba? sorarken size mi soracaktım acaba? (vurgu yapayım derken, 2. cümlede gümlemece)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?