Dert yok, Sohbet var.... :)

aha da gizem geldi

evet geldim... ama daha gecmisteyim...

yetisemiyorum size...

sabah discideydim, sapasaglam, yeni dolgu yapilmis, upuzun köklü mis gibi disimi zorlaya zorlaya cekti disci ((

aldim, saklicem

icim acidi yaaa... bu tamana kadar hep cürük dislermi son ana kadar tutardim, kendi kirilir kökönü cekerlerdi, ama simdi feda ettim, estetik icün...

sirketten yapmislar ama teee ne zamana cikar sonuc... ay hem noree den hem asudeden beybi haberi gelcek gibin....

Asudeden gelmicek hissediyorum, noreden de şubatta gelecek. Psişik günümdeyim

bu minel nikli üye sizden nefret ediyor sanırımki ne o öyle köpeğine pişirdiği eti size ikram ediyor.ya işte kıskanılıyorsunuz ortamınız çok düzgün ve seviyeli bende o yüzden sadece burasunı seçtim kendime

sen test yaptin mi asude? beklicen mi cumaya kadar... merak ettim beaaa....

ya benim adet bikaç kere bana test yaptırdı gizemcim, biliyorum ben onun negatif olacağını

hem çocuk istemeyip hem negatif testi görünce siniri bozulan bir modelim ben.. cumayı seçtim.. ama size haber veremem cuma olursa, o yüzden perşembeden yapayım iyisi mi..

üzülürsem beni güzelce teselli edersiniz.. hem biraz ilgiyi üzerime çekmiş olurum bu vesileyle

Bu cümlenden sonra sanada sarabilir cnm dikkat et.

O zaman masana kapanıp ağla da ritüeli tamamlayalım Biraz ilgi verebilirim bunun karşılığında

muhtarın diyanet danışmanlığından sonra müneccimliğe göz kırpması, destekçilerini şaşırttı..

Hissettim dedim arkadaşım ben, ne den hep benim yorumlarımı alıntılıyorsunuz? Zaten sitede herkese muhalefetsiniz sizi gözüm tutmadı, cinlerimi üstünüze salacağım.

bunun için yeterince dua edersen,elmayra'nın peşini bırakabilirim

buna garanti veremiyorum,ama herkeşin yeri ayrı demi

bu stresle ben olamıcam sanırım

stres yapma kendine...rahat ol....oyalanti bul kendine düsünme...hersey kendiliginden gelisecek zaten ondan sonra....

Direk satış, öyle olsun bakalım

Yeterli sayıya ulaşınca attırıveririz bi kurgu

ben olsaydim satmazdim iste ama sen beni sevmiyorsun ki

Benim içimde bi sıkıntı var bugün yaa :S Hayrolsun inş

himm, o zaman biz de yorum yapmayalim hersey netlesene kadar, üzme kendini....

istedigin zaman alisrin kcagina ins...

o zaman tüm psisik güclerimizi noreemumuza yönlendirelim...

Hissettim dedim arkadaşım ben, ne den hep benim yorumlarımı alıntılıyorsunuz? Zaten sitede herkese muhalefetsiniz sizi gözüm tutmadı, cinlerimi üstünüze salacağım.

hanfendi size mi soracaktım kimden neyi alıntılayacağımı acaba? sorarken size mi soracaktım acaba? (vurgu yapayım derken, 2. cümlede gümlemece)

@gizem

ya bir kurgu yazsana beaa

belki hamileyim, isteklerimi kabul et, üzme beni, allahımız seni de hamilelikte stresle sınar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…