Dert yok, Sohbet var.... :)

Peki

Ayrıca sırf KİB larla gelmesen Sevgili Yağmurluk, tamam biliyoruz işin çok da arada sen de geliver,
olmadı sana laf atarız
olmaz mı?

Sana da kolay gelsin

Son düzenleme:
tedbirli muhtar

dranas neden bilkentliyi postaladı, onu söyle bari, şimdi geçmişi delik deşik etmeyeyim

Selam kızlar. Aşk dolu 15 cesur yürek için 15. Talihlimiz olurmusnuz nolursunuz 15. Talihliye bi ev bi araba hediye etcez

tedbirli muhtar

dranas neden bilkentliyi postaladı, onu söyle bari, şimdi geçmişi delik deşik etmeyeyim

bilkentli kendinden beklenmeyen ergen davranışlarına başvurunca (eskiden aktif olarak kullanmadığı fb hesabını her ne hikmetse dranas ex eşi ile görüşmeye başlayınca aktive ederek eski sevgilileriyle boy boy resimlerini eklemek suretiyle); bizim romantik komedi tarafından tekmeyi yedi

ne kadar uzun bir cümle kurduğumu okuduktan sonra farkettim
toparlayamayağım
idare ediniz pls

hmm ergen stayla

zaten erkekler geç olgunlaşıyor, adam bir de 26 yaşında.. olabilir..

peki asıl kilit soru, dranas neden kantarla görüşüyor

tedbirli muhtar

tedbirimi aldım, takdir Allahtan

Cocukca davranıyomuş, sanırım kantarla görüştüklerini görmüş, tripler, ergenus tavırları fakan yapmış, Dranas da basmış tekmeyi

hmm ergen stayla

Kantarus trafik kazası yaptı, bi kacgün bir aradalardı, yılbası vs

hmm ergen stayla

önce ex kaza geçirdi, arabası pert oldu...
hastanede refakatçi olarak dranası istedi (romantik kantar oldu yani)

sonra tuna hastalandı, o sebeple görüşüldü
yeni yıla hassas kantar, kontes ve eski elti ile birlikte girildi (yeni yıla nasıl girersen tüm sene öyle geçermiş, hayırlısı diyelim)

ancak son durum hakkında güncel haberler alamıyoruz
bizim romantik komedi bu konuda tam dut yemiş bülbül:18:

Son düzenleme:
Ayh bu topic bana çok ağır geliyo. Ne yazıyosanız hiç bişe anlamıyom. şifre gibisiniz:111:

Kantarus trafik kazası yaptı, bi kacgün bir aradalardı, yılbası vs

trafik kazası mı?

ay neyse sordukça soru çıkıyor, sizi yormayayım, ben bir ara dranasın profilini talan ederim..

ekşın demek dranas demek
dranas demek ekşın demek

(arçelik reklamına gönderme)

trafik kazası mı?

ay neyse sordukça soru çıkıyor, sizi yormayayım, ben bir ara dranasın profilini talan ederim..

ekşın demek dranas demek
dranas demek ekşın demek

(arçelik reklamına gönderme)

boşa deşme
eldeki veriler bu kadar

sana yazdığımız kadarını biliyoruz biz de

haaa deşersen dranasın nasıl suratımıza telleri kapattığını görebilirsin, işte orası tam trajikomedi

Ben cıkıyorum yavrukuşlar, yarın görüşürüz öpyrm sizi

Ben cıkıyorum yavrukuşlar, yarın görüşürüz öpyrm sizi

daha 20 dakka var ya
el insaf

sen iyice çıktın zıvanadan he
iyi ki senin müdiren değil mişim

kendi yerinden kıpırdayamadığından dolayı nereye saracağını bilemeyen kıskanç çalışan mode on

hadi git bari
yarın erkenden geleceksin ona göre

Yavrukuşum saatlik izin formunu 16:00 diye doldurdum 15 dk dan bişi olmaz cok kar yağıyo türbana sarınıp gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…