Size hakaret edildiğinde bildirin tabi.. Ama bırakın okusunlar yahu.. Merak edilen takip edilirDemek takip edilesi bir sohbetiniz var. Siz laf attıkça aşağıdakileri önemsediğinizi hissettiriyorsunuz, konuşmalarınız ona göre yönleniyor. Bugünlerde buraya çok uğramak durumunda bırakıldım da dikkatimi çektiniz Boşverin, takip edilin, şampiyon belli 2. kim deyiverin. hiç mi örnek almadınız Hülya ablanızdan ..
Haydi iyi sohbetler
Peki
Ayrıca sırf KİB larla gelmesen Sevgili Yağmurluk, tamam biliyoruz işin çok da arada sen de geliver,
olmadı sana laf atarız
olmaz mı?
Sana da kolay gelsin
Tabii ki.. Ama elim boş gelmem ben.. Bu topik aşağıdaki konu için neler yapıyor ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
tedbirli muhtar
dranas neden bilkentliyi postaladı, onu söyle bari, şimdi geçmişi delik deşik etmeyeyim
Selam kızlar. Aşk dolu 15 cesur yürek için 15. Talihlimiz olurmusnuz nolursunuz15. Talihliye bi ev bi araba hediye etcez
bilkentli kendinden beklenmeyen ergen davranışlarına başvurunca (eskiden aktif olarak kullanmadığı fb hesabını her ne hikmetse dranas ex eşi ile görüşmeye başlayınca aktive ederek eski sevgilileriyle boy boy resimlerini eklemek suretiyle); bizim romantik komedi tarafından tekmeyi yedi
ne kadar uzun bir cümle kurduğumu okuduktan sonra farkettim
toparlayamayağım
idare ediniz pls
tedbirli muhtar
dranas neden bilkentliyi postaladı, onu söyle bari, şimdi geçmişi delik deşik etmeyeyim
hmm ergen stayla
zaten erkekler geç olgunlaşıyor, adam bir de 26 yaşında.. olabilir..
peki asıl kilit soru, dranas neden kantarla görüşüyor
hmm ergen stayla
zaten erkekler geç olgunlaşıyor, adam bir de 26 yaşında.. olabilir..
peki asıl kilit soru, dranas neden kantarla görüşüyor
Kantarus trafik kazası yaptı, bi kacgün bir aradalardı, yılbası vs
Sizdemi 15 kişiyi bulmaya çalışıyonuz:44:
Ayh bu topic bana çok ağır geliyo. Ne yazıyosanız hiç bişe anlamıyom. şifre gibisiniz:111:
trafik kazası mı?
ay neyse sordukça soru çıkıyor, sizi yormayayım, ben bir ara dranasın profilini talan ederim..
ekşın demek dranas demek
dranas demek ekşın demek
(arçelik reklamına gönderme)
Ben cıkıyorum yavrukuşlar, yarın görüşürüz öpyrm sizi
Ben cıkıyorum yavrukuşlar, yarın görüşürüz öpyrm sizi
daha 20 dakka var ya
el insaf
sen iyice çıktın zıvanadan he
iyi ki senin müdiren değil mişim
kendi yerinden kıpırdayamadığından dolayı nereye saracağını bilemeyen kıskanç çalışan mode on
hadi git bari
yarın erkenden geleceksin ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?