Dert yok, Sohbet var.... :)

40 dk da portala bir taslak veri giren elmayra ahşama kadar kac tane veri girer :S

Kuscam

ben o konuya çok üzülüyorum ya, fotolarını falan da gördüm profilinde, o yüzden çok kötü hissediyorum okuyunca yazdıklarını konu sahibinin

aynen ben de
keşke fake olaydı
keşke konu sahibinin de çocuğunun da resimlerini görmemiş olaydım

aynen ben de
keşke fake olaydı

duyulmasın ceza lamsın çocuğumun karşısına çıkmasın ileri de demiş kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz nerden tutsan elde kalıyo ya

Günaydın

Dişim ağrıyor, unutmak için dertli konuları okuyorum. Sonuç : :26:

geçmiş olsun.. dişçi o alet edavatıyla ağzıma dalınca çok korkuyorum, sanki adamın eli titreyecek de ağzımı yüzümü parçalayacak sanıyorum.. korkuyorum mu diyeyim, tırsıyorum mu diyeyim, ay neyse işte, dişçiye gitmekten nefret ediyorum.. o yüzden "dişçiye gitsene yahu" diyemeyeceğim.. sen bdvden devam et

Allahım kendimi cikileta manyağı yaptım Akşama kaşınmaya başlarım kesin :S

duyulmasın ceza lamsın çocuğumun karşısına çıkmasın ileri de demiş kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz nerden tutsan elde kalıyo ya

konu sahibinin şu anda mantıklı düşünmesi zaten beklenemez

ben olsam en ağır cezayı almaları için elimden geleni yapardım.

Ama oğlu büyüyünce babasının ne için ceza aldığını bilecek :S

aynen ben de
keşke fake olaydı

csi bir de çocuk, o kadar çok babasına benziyor ki..

insan çocuğuna baktığında zaten babasını hatırlayabilir boşansa da, ama fiziksel olarak da o çocuk babasının bir kopyası olması daha zor.. çok kötü çok.. çok üzüldüm ben..

nerden geliyor bu degirmenin suyu bakimmmm....

Paşa haftasonu zonguldağa gitti, alamancı arkadaşları her yılbasında gelir, alem yaparlar, onlar getirmiş bi poşet Ben de yiyiorum, tam da gününe denk geldi

anlatamadık bizim aşçılara..
herkes ciğer yemez diye..
bir de yanında haşlanmış yumurta doğranmış piyaz..

yemekhane bomboştu bugün..

Ama oğlu büyüyünce babasının ne için ceza aldığını bilecek :S

bende ceza alsın isterim aslında... çünkü aski durumda o iki gereksiz insan müsveddelesi hayatlarına kaldıkları yerden daha kolay devam edecekler... ama mağdur olan eş bunun yükünü taşımaya devamedecek ve bence hep keşke diyecek cezalarını çekselerdi... ama bi yandan da çocuğun böyle pislik bi babası olduğunu bilmemesi daha mı iyi olurdu diyorum çok zor çok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…