Dert yok, Sohbet var.... :)

aa senin de mi çikoletaya alerjin var?

nağadar (ne kadar) çok ortak noktamız var

E bi kerede 10 adet çokonat yersen kaşınırsın. Gaaba bugün de iki büyük paket cikileta bitireceğim icin akşam her yanım kızaracak

Paşa haftasonu zonguldağa gitti, alamancı arkadaşları her yılbasında gelir, alem yaparlar, onlar getirmiş bi poşet Ben de yiyiorum, tam da gününe denk geldi

bak bak bak...hadi bakalim afiyet olsun o zaman...ama sana nasil geri döneceginide düsün....

bak elmayra

dost acı söyler baştan diiimmm

siz şimcik çocuk yapmayı belli zamana bıraktınız,ama aşağı yukarı tarih belli...

ve sen pkolusun,demem o ki şimdiden dikkat etmelisin yediğine içtiğine,kilona...

demiyorum ki herşeyi kıs,ama paket paket çikolata yemek de neyin nesidir yahu???

Normalde yapmam ki böle şeyler bi tane falan yerim. Abartmam. elimin altında ya şimdi kendimi tutamıyoruuum.

Kilom 60 şuanda aslında 55le falan hamile kalmam lazım. Pofff içim karardı

Dostum ruhumu kararttın :d

ohhh iyi oldu,kararsın dünyaaaannnnn yıkılsııınnnnn dağlaaaaaar

elinin altından kaldır o zaman,yada adresimi vereyim sana kargoyla bana gönder kurtul bu dertten

ohhh iyi oldu,kararsın dünyaaaannnnn yıkılsııınnnnn dağlaaaaaar

elinin altından kaldır o zaman,yada adresimi vereyim sana kargoyla bana gönder kurtul bu dertten

piiis

tmm valla kaldırdım elimi bile sürmicem

benim de cok fena bisiler yiyesim var... öyle böyle degil.. dün aksam ac bi halde eve varinca, yarim tabak bakarna + 2 tost yidim saat 10:30 da mi ne....

günaydin canim....gecmis olsun....bugün herkes dökülüyor....

Sağol canım. Beterinden korusun Allah diyelim...

1.Jinekolog koltuğu (çatal) 2.Dişçi koltuğu ((bıçak sırtı)) :18:

anlatamadık bizim aşçılara..
herkes ciğer yemez diye..
bir de yanında haşlanmış yumurta doğranmış piyaz..

yemekhane bomboştu bugün..

Böüü! Dünyanın en kötü yiyecekleri bir araya toplanmış Allah'ın gücüne gitmesin

disciden korma bebeyim yaaaa..... yapiyor igneyi, sonra ac agzini kapa gözünü.... igyyyy... dün bi dis cektirdim, hala icim burkuluyor (

Kendimi kendimden cıkarasım var, kaç kalır acaba :104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…