kendim ettim kendim buldum
gül gibi kızardım, şiştim
kıtırdan düştüm, kaşındım durdum
eyvahhh eyvahh eyyyy
cir cir mi oldun muhtarimP
(csi a cok fena kizacak biliyorum ama cikista bunun hesabini da senden alsin bi zahmet)
yemekle de alakali ama düzenli spor en önemlisi.
gün asiri gittim, her seferinde 400-500 kcal yaktim.. zaten günlük aldigim kalori 1600-2000 arasi (kacamaklar olunca 2000)
e ihtiyacim olan kalori 1600, dörtte birini de yakinca, belli bir süre sonra bünye ister istemez zayifliyor..
ama ilk baslarda cok inat etti, beni de sinir etti.
simdi sekle girme zamani..
biraz kas yapalim
Pilatese ne dersinprof dr ebru şallının video kasetleri var
her türlü hareket olur, ama düzenli yapacaksin. yilmayacaksin. terliyeceksin
yemekle de alakali ama düzenli spor en önemlisi.
gün asiri gittim, her seferinde 400-500 kcal yaktim.. zaten günlük aldigim kalori 1600-2000 arasi (kacamaklar olunca 2000)
e ihtiyacim olan kalori 1600, dörtte birini de yakinca, belli bir süre sonra bünye ister istemez zayifliyor..
ama ilk baslarda cok inat etti, beni de sinir etti.
simdi sekle girme zamani..
biraz kas yapalim
8 saatlik uykuda bile 700-800 arasi kcal yakiliyor..
iste, oturdugun yerde calismak bile 8 saati 1000 kcal e yakin kalori demek..
yani ihtiyacimiz olan kalori bu kadar. bunun fazlasini almak göbege popaya ekleme yapmak demek..
sporla bunlardan kurtulacagiz :)
Kendimi kendimden cıkarasım var, kaç kalır acaba :104:
Seni sağlıklı yaşam merkezinden mi gönderttilerhem midem ağrıyo hem vicdanım
3 senelik evliyim ne eşim ne ben bu zamana kadar bunu yaptık çok iğreniyorumBurun sümkürme olayını tiksinsem bile görmezden/duymazdan gelebilirim, ama bu gaz kacırma olayı beni benden alıyo :S
bu sağlıklı yaşam mevzusuna nasıl girdiniz tam zamanında
dün akşam eşim yoktu b.kingden kocaaa bi menü yedim tatlı yedim ve cup yattım tv izledim... bugün vicdan azabıdan sabah kahvaltısı etmedim bi elma yedim ama öğlen çok acıktım ve 2 tane tantuni yedimakşam a kadar sadece 1 tanecik elma yicem ve bol su olsun ama değdi
noree kalır
ya bi ara 50-60 mi ne kilo topigine fena takiliyordum... o zamanlar sirf saglikle beslenme ile 53 olmustum, ama sonra yaz, ramazan, aile ziyareti derken 56 i bulmustum... baktim olmuyor böyle yeniden spora ve düzenli beslenmeye basladim.. böyle iste :)
bu sağlıklı yaşam mevzusuna nasıl girdiniz tam zamanında
dün akşam eşim yoktu b.kingden kocaaa bi menü yedim tatlı yedim ve cup yattım tv izledim... bugün vicdan azabıdan sabah kahvaltısı etmedim bi elma yedim ama öğlen çok acıktım ve 2 tane tantuni yedimakşam a kadar sadece 1 tanecik elma yicem ve bol su olsun ama değdi
3 senelik evliyim ne eşim ne ben bu zamana kadar bunu yaptık çok iğreniyorum
ben bu konuda çok katıyım eşimde öyle
eşime diyorumki aramızdaki en büyük saygı bu
çok iğrenirim hatta boşanmaya kadar gider
arkadaşlarım ve eşleri çok rahat bu konuda ben çok şaşırıyorum
ay şu osuruk muhabbeti baydı da baydı
gizmo allah canını almasın, nerden topice saldın bu konuyu
hocamin adi bu ben ne yapayim...
suan elimde 1 tavuk budu kemiriyorum.. tam barbar türk oldum... catalimi unutmusum evde yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?