Dert yok, Sohbet var.... :)

ben hiç katı değilim,insani ihtiyaç o da

herşey yapılıo edilioda buna takılması acayip gelio bana

sabah hafif bi kahvalti yapmis olsaydin 1 tantuni ile idare edebilirdin

cok yesen de ögün atlama.... zararli cikarsin canim.

yok olmuyo zaten böyle şu eşimin yoğunluğu bitse be akşam çorbalarıma sebzelerime dönücem ama yanlız da uğraşmak gelmiyo içimden

gizmo, daldınız bir muhabbete çıkamıyosunuz..
yorum yaparak hayatımdan örnekler vererek bu konuyu gündemde tutmak istemiyorum..

ziraat bankasına küfür ede ede dilekçe yazıyorum..
bu kurumda ilk defa hııı heeee hooo diyerek karar marar karışıtrarak kendimi hakikaten avukat hissederek bir dilekçe yazıyorum..
ilk defa bu kadar uzun sürüyor

barışalım kuzum

elmayra iyi olmuş ben geriden takip ediodum

dusthaze allah sanada sabır versin

tesekkürler brck

yok olmuyo zaten böyle şu eşimin yoğunluğu bitse be akşam çorbalarıma sebzelerime dönücem ama yanlız da uğraşmak gelmiyo içimden

e hadi bakalim :) sen rejime girince esin de mi rejim yapacak??

o zaman biz sana engel olmayalim :))

cook da zorlama bankayi :) benim tr. ile iletisimimi saglayan yegane yer kiyamam yazik.

tesekkürler brck

e hadi bakalim :) sen rejime girince esin de mi rejim yapacak??

hayır canım rejim yapmıyorum zaten ama yediklerimize dikkat etmeye çalışıyorum genelde sebze yemekleri yiyoruz akşamları.. şimdi iş yoğunluğundan dolayı akşamları geç geliyo eşim bende aburcburla geçiştiriyorum genelde 2 aydır böyle o yüzden kilo aldım hemen durmam lazım

Selam kızlar..Ben feriha ben 62 kilodan 47 e düşmüş biri olarak diyet yaparken abur cuburdan kesinlikle uzak durmanı öneriyorum hele hele akşamları

Hayır canım kendim yediklerime dikkat ettim hâlâ çayımı şekersiz içerim, ekmeği bir dilime indirdim ama çavdar ekmeği ya da bizim yörenin tandır ekmeği vardır ince lavaş ..Akşamları asla ekmek yemedim yemek çok az tükettim..suyu günde 3 litre ve yeşil çayı mutlaka hergün 5 bardakdan aşagı içmedim..yürüyüşş işte bu çok önemli kilo verdigim sıralar memleketimdeydim bizim tarla yolu biraz rampa olduğu için ter içinde kalıyordum spor yaparken bana artısı çok oldu..günde en az yarım saat yürüyüş ve plates.

yürüyüş mü plates miiiii yokben almayayım bu hareketsizlik asıl sorun bende sanırım çok aşırı yemiyorum çünkü ama sabah kalk hazırlan arabaya bin işe gel çalış bin eve git sadece merdiven çıkıyorum ve evde ki rutin hareketlerim işte... şimdi düşündüm de... benim spor yapmam lazım hakikaten...

lavas tandir...

memleket nere??

evlenirken, takilan takilmayan seyler gercekten cok mu dert... amma insan konu acmis bunun icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…