3 senelik evliyim ne eşim ne ben bu zamana kadar bunu yaptık çok iğreniyorum
ben bu konuda çok katıyım eşimde öyle
eşime diyorumki aramızdaki en büyük saygı bu
çok iğrenirim hatta boşanmaya kadar gider
arkadaşlarım ve eşleri çok rahat bu konuda ben çok şaşırıyorum
aman da kıyamam da hemen de surat asarmış taağğğğ guduuuuugel barışalım
tarkan filmlerinde olur hepcanım cekti
sabah hafif bi kahvalti yapmis olsaydin 1 tantuni ile idare edebilirdin
cok yesen de ögün atlama.... zararli cikarsin canim.
te allaam ya o kadar çikoleta indirdin, hala tarkan filmlerindeki kuzu budundasın
senin filmlerde izlediğin şeyleri canın çekmez mi
barışalım kuzum
elmayra iyi olmuş ben geriden takip ediodum
dusthaze allah sanada sabır versin
yok olmuyo zaten böyle şu eşimin yoğunluğu bitse be akşam çorbalarıma sebzelerime dönücem ama yanlız da uğraşmak gelmiyo içimden
gizmo, daldınız bir muhabbete çıkamıyosunuz..
yorum yaparak hayatımdan örnekler vererek bu konuyu gündemde tutmak istemiyorum..
ziraat bankasına küfür ede ede dilekçe yazıyorum..
bu kurumda ilk defa hııı heeee hooo diyerek karar marar karışıtrarak kendimi hakikaten avukat hissederek bir dilekçe yazıyorum..
ilk defa bu kadar uzun sürüyor
tesekkürler brck
e hadi bakalim :) sen rejime girince esin de mi rejim yapacak??
Selam kızlar..Ben feriha ben 62 kilodan 47 e düşmüş biri olarak diyet yaparken abur cuburdan kesinlikle uzak durmanı öneriyorum hele hele akşamları
Hayır canım kendim yediklerime dikkat ettim hâlâ çayımı şekersiz içerim, ekmeği bir dilime indirdim ama çavdar ekmeği ya da bizim yörenin tandır ekmeği vardır ince lavaş ..Akşamları asla ekmek yemedim yemek çok az tükettim..suyu günde 3 litre ve yeşil çayı mutlaka hergün 5 bardakdan aşagı içmedim..yürüyüşş işte bu çok önemli kilo verdigim sıralar memleketimdeydim bizim tarla yolu biraz rampa olduğu için ter içinde kalıyordum spor yaparken bana artısı çok oldu..günde en az yarım saat yürüyüş ve plates.
Hayır canım kendim yediklerime dikkat ettim hâlâ çayımı şekersiz içerim, ekmeği bir dilime indirdim ama çavdar ekmeği ya da bizim yörenin tandır ekmeği vardır ince lavaş ..Akşamları asla ekmek yemedim yemek çok az tükettim..suyu günde 3 litre ve yeşil çayı mutlaka hergün 5 bardakdan aşagı içmedim..yürüyüşş işte bu çok önemli kilo verdigim sıralar memleketimdeydim bizim tarla yolu biraz rampa olduğu için ter içinde kalıyordum spor yaparken bana artısı çok oldu..günde en az yarım saat yürüyüş ve plates.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?