köçek te davul zurna mı oluyor:44:
Dedim ama anlamıyorilla mavi görmek istiyolar
Sanırım Gördü..
Öpüyorum Hepinizi..
Tabiii güm güm vuruyolar onlar da sağa sola sallıyolarayy aynı görüntü geldi gözüme
ben bartın da iki adam böyle ellerinde zil vardı öyle kıvırıyorlardı ama davul zurnayı hatırlamıyorum
Ayrıca canım asıl cingene trakya'da oranın düğünleri daha bir komik oluyorbenim öğrenciliğim orada geçtiği için sokak düğünlerini izlemeye çok giderdik düğün sahibini tanımadığımız halde
ben geldimmm :))
nasilsiniz??
konuyu uzatmayın dediniz diye susmuştum ama
adım geçtiği için savunma hakkımı kullanıyorum
kedicim bak ne diyor ansiklopedik tanımlamada
ay çok şükür ya, çok merci makara
evet kızlar yok mu bir kurgu yazacak, şu gergin akışa bir can katacak gönüllümüz? muhtar?
ben bartın da iki adam böyle ellerinde zil vardı öyle kıvırıyorlardı ama davul zurnayı hatırlamıyorum
Ayrıca canım asıl cingene trakya'da oranın düğünleri daha bir komik oluyorbenim öğrenciliğim orada geçtiği için sokak düğünlerini izlemeye çok giderdik düğün sahibini tanımadığımız halde
ben geldimmm :))
willkommen
iyi kurgucu lafının üstüne gelirmiş
global muhtar, her şekil var
global muhtar, her şekil var
kurgulayayim canim bisi tamam ama devam ettirememem konuyu... olayini anlatip giden konu sahibesi olurum.. kizarsiniz...
Ben de çkalede okudum, onlar da okulun bahcesinde yaparlardı düğünlerini cok komikti yaasürekli icerlerdi rakılar su gibi akardı
willkommen
tmm o zaman kurgu yazma, seni zorlamayalım, ama hocanın iyrençliklerini de yazma, olar mı (iğrenç yazılır; iyrenç okunur)
allahtan gugıl cevirmen var hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?