Dert yok, Sohbet var.... :)

Tabiii güm güm vuruyolar onlar da sağa sola sallıyolar ayy aynı görüntü geldi gözüme

ben bartın da iki adam böyle ellerinde zil vardı öyle kıvırıyorlardı ama davul zurnayı hatırlamıyorum
Ayrıca canım asıl cingene trakya'da oranın düğünleri daha bir komik oluyor benim öğrenciliğim orada geçtiği için sokak düğünlerini izlemeye çok giderdik düğün sahibini tanımadığımız halde

ay çok şükür ya, çok merci makara

evet kızlar yok mu bir kurgu yazacak, şu gergin akışa bir can katacak gönüllümüz? muhtar?

Ben de çkalede okudum, onlar da okulun bahcesinde yaparlardı düğünlerini cok komikti yaa sürekli icerlerdi rakılar su gibi akardı

ben geldimmm :))

nasilsiniz??

willkommen

konuyu uzatmayın dediniz diye susmuştum ama
adım geçtiği için savunma hakkımı kullanıyorum
kedicim bak ne diyor ansiklopedik tanımlamada

Her durumda 1900'lerin gerisine gidemiyor bu kol havası
horon gibi halay gibi köklü olduğunu savunamaz herhalde kimse?

yerellikten kurtulması çok yeni, kitle iletişimle sosyal medyayla popülerleşmiş bir oyun.
ben farozu itham etmedim, faroz için bir genelleme yapmadım ki..

serseri lafımı geri alıyorum da dedim ayrıca..

ego tatminine gerek yok, ben nerede geri adım atmam gerektiğini bilirim.

ay çok şükür ya, çok merci makara

evet kızlar yok mu bir kurgu yazacak, şu gergin akışa bir can katacak gönüllümüz? muhtar?

Taktın kurguya biz kendimiz olmuşuz kurgu

bi sakinleşelim attırıveririz iki hikaye

düğünlerini bilmem de
Tekirdağ il sınırlarına girmek bile
çakırkeyf olmaya yetiyor
onu bilir, onu söyler, çok da severim

Ç.Kale'ye her gidişimizde
yolu uzatmak pahasına da olsa (köprü geçiyoruz boşu boşuna)
Tekirdağ üstünden gider gelir, Y.R şişelerindeki Tekirdağları zulalar, Gelibolu'dan alınan sardalyalar işliğinde mideye indirirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…