Dert yok, Sohbet var.... :)

Hocaya gelen çikolataları yemektan tatlıdan böğ geldi
İlk zamanlar kaliteli kalitesiz hepsini yiyordum ama şimdi sadece markasına bakıp yiyorum

bağırsakları boz da görim seni

valla gelin ben de yalniz kalmamis olurum... P

5 cocuk ve sonrasina devlet ev de veriyor..

Hadi cnm, o zaman ben iki tane ikiz bi tane de tekiz doğururum. İkiz olmazsa dokuz ay arayla hepsini pırtlatırım

kemal sunalın böyle bi filmi vardı biliyosun,

hani köyde babasının adı-soyadı kendisiyle aynı olanların alayını çocuğu gibi gösterip köşeyi döndü vs

biz türklerden korkulur

Dayımlar almanyaya ilk gittiklerinde annemleri de üzerlerine yazdımışlar annemler 12 kardeş bu arada voleyi vurmuş zeki

csi, eşimle şimdi konuştum.(sabahtan beri -2'de)

eğer tomografide ultrasonda tam olarak saptayamıyorlarsa
idrar- kan tahlillerine göre ilaca gerek duymuşsa doktoru, ilacı kullansın mutlaka dedi.
doktor öylesine ilaç vermez karın ağrısıyla gelen hastaya dedi.

ama bunları afaki olarak söylüyorum diye de ekledi..

Önce bi alamanyaya gitmem lazım onun icin yavrukuşum, burda beş tane doğursam aclıktan ölürüz

5 çocuk ve sonrasına ev miiii

uu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende

almanyaya gelme yollar

legal - illegal

illegali bosverelim...

legal de, mayistan itibaren gidiyorsunuz, alanyaya... seriliyorsunu kumlara, ama yaninizda bol bol börek, kek falan... kestirin gözünüze bi alaman herif... tamamdir.... Her anlamda yasarsiniz valla...

paylasimcilar, rahatlar, öyle cok is güc beklemezler... tek problem cimriler..

neyse 6 yil idareediverin bu arada da cocuk pirtlatin... sonrasi tamamdir yaaa... bakamadiniz mi, alir devlet, sizin icin yedirir icirir, okutur... sonra size geri verir..

kızım benim potukum var, elmayranın paşası, ne biçim laflar bunlar, cıks cıks cıks

allah seni taş etmesin,dur sen önce ben pırtlatıcam

tmm sıramı sana verdim önce sen pırtlat sonra ben beş tane cıkarıcam işim uzun cok bekletme beni

kızım benim potukum var, elmayranın paşası, ne biçim laflar bunlar, cıks cıks cıks

Ben bunları paşaya anlatsam şöyle der

Ben annemin yanına gideyim sen de bi hans la formalite evlen cocugu benden yapalım

Son düzenleme:

tşkler sana da eşine de

babam da prof kuzeni ile görüşmüş.
o da benzer şeyler söylemiş

ağrı kesicileri günde 3 defa kullanmasın
zonklayınca alabilir demiş (he bir de zaten patlarsa yapacağı ağrıyı anlar benim diyen ağrı kesici de kesmez demiş)
antibiyotikleri kullansın,

tomografi ve kan tahlilleri ile pazartesi gelin bana
hallederiz demiş

çok hoplayıp zıplamasın, dar giyinmesin,
ağır olsun, hanım olsun demiş
pis nolcak

Son düzenleme:
Ben bunları paşaya anlatsam şöyle der

Ben annemin yanına gideyim sen de bi hans la formalite evlen cocugu benden yapalım

Ben bunları potuka anlatsam şöyle der, "ben önden almanyaya gideyim, biriyle formaliteden evleneyim, vatandaşlığımı alırım, soora seni getirtirim"

ben bunları kavağa anlatsam
muhtemelen cümlemi bitiremem
bööle bir ışık

let the sun shineeee
let the sun shine in (cem yılmaz ve pamuk mode on)

bebeğim sen de gidip ordan bir türk buldun yine bu şartlar varken aferin sana

Ben bunları potuka anlatsam şöyle der, "ben önden almanyaya gideyim, biriyle formaliteden evleneyim, vatandaşlığımı alırım, soora seni getirtirim"

helga alır o kesin

ben bunları kavağa anlatsam
muhtemelen cümlemi bitiremem
bööle bir ışık

let the sun shineeee
let the sun shine in (cem yılmaz ve pamuk mode on)

ahahah öteki tarafta buluşursunuz

gizmocuk
legol yollar tıkandı,

illegalleri alalım pls

p.s. ben alamanya değil isviçre istiyorum ama neyse

helga alır o kesin

potuk helgasını alır, sonra yaradanına şükreder:

"allahımız sana şükürler olsun, hem beni o bungun ruh halli kadından kurtardığın, hem bu dünyanın en güzel helgasını bana verdiğin, hem de beni böyle üreme yoluyla para kazanılan bir ülkenin vatandışı ettiğin için.. asudenin lütfen belasını ver ki, benim peşimi bıraksın.. habire mail atıp duruyor deli.. amin. "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…