Dert yok, Sohbet var.... :)

sonra ali kaptan sendromuna girer, helga onu önüne gelenle aldatır

amaan asude, sen hiç güzel helga gördün mü?
hani nataşa, ivana olsa tamam..

(kedi kendi kendine konuşur: kızım bırak artık şu genellemeleri.. )

amaan asude, sen hiç güzel helga gördün mü?
hani nataşa, ivana olsa tamam..

(kedi kendi kendine konuşur: kızım bırak artık şu genellemeleri.. )

kedişim bir rus vs seksapalitesi yok ama allah için bazıları çok güzel oluyo

ayrıca bizim potuk benim dırdırımdan o kadar sıkılmıştır ki, soğuk ve iletişimden uzak bir alman çok sıcak gelir ona

o zaman bi tane hikmet karcı bulmamız laızm ya senin sirkete genel müdür olabilirmiyim ilerde

kafa calıstırıyoruz burda haralda

aman iyiii çalıştır sen kafanı,ama gün gelip kafanı kırdığım zaman o çalıştırdığın kafa iş göremezlik belgesi almak zorunda kalcak

(kafayı yediğim belli oluyormu,personel bana yaramadı yahu )

Son düzenleme:
aman iyiii çalıştır sen kafanı,ama gün gelip kafanı kırdığım zaman o çalıştırdığın kafa iş göremezlik belgesi almak zorunda kalcak

:104: Ben hakimim masum bey

tmm tmm uslu kız olucam

ne demiş John LENNON üstad; “Hayat; sen başka planlar yaparken başına gelenlerdir”..

(imza, özlü sözle konuyu özetlediğini sanan kadın)

ya da ünlü düşünür candan erçetinin söylediği gibidir hayat; kullllll kurarrrrrrrrrrrrrrr kaderrrrrrrrr gülermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

oki doki...

ben de pek bilmem... lal simdi dagitir burayi

ne söyleyem?

lal alman patronuna posta koyuyo suanda

bu almanlar yok mu bu almanlar....

yanlis yaptilar bedelini agir ödeyecekler...onlarin bana ihtiyaci var suan....

O zaman lal direk istifayı bassın ev hanımı olsun, devletten işsizlik parası alsın bi de cocuk yapıp bebe parası alsın yesin icsin gezsin

calismayi istemesem yeminle basicam ama kahretsinki diger kriterli saymazsak isimi seviyorum aslinda ama ortam berbat...

valla ya en temizi

bizde mi almanyaya yerleşsek netsek

gelin buyrun ben size sahip cikarim....

ya da ünlü düşünür candan erçetinin söylediği gibidir hayat; kullllll kurarrrrrrrrrrrrrrr kaderrrrrrrrr gülermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bugün sen şarkı günündesin muhtar tmm

@lal

biz vazgeçtik, alamanya bize yaramadı, ülkemizde kalazaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…