Dert yok, Sohbet var.... :)

--alıntıdır--

ciger filmi icin verem savaş dispanserine gittim sabah erkenden. sira bekledim, sira numarami aldim, ne zaman cikar dedim, 10 gibi dediler. tamam dedim ciktim, orda ne bekliycem diye. carsiya yurudum, bir tanidiga ugradim, cay ictik, muhabbet ettik. sonra dedi :

- hayirdir bu saatte erkenden ?
- ben ciger filmi cektirdim de onun cikmasini bekliyorum 10 da vericeklermis

sonra beyin bir kasilmayla, filmin cekildigi aniyi aramaya basladi, taradi taradi taradi yok. sira numarasini alip cikmisim, bir de filmi alicagim saati bekliyorum.

o saate kadar rahat rahat oturuyordum, film cektirmeye gittim, cektirmeden dondum de demeye utaniyorum, ben bi yere daha ugrayayim falan filan diye ciktim geri gittim, allahtan sira azalmis, neyse cektirdik, aldim ogleden sonra.

--alıntıdır--

öldüm yeminimleee

--alıntıdır--

benim hayatım bunlarla geçiyor, mütemadiyen aptalca dalgınlaşıyorum hahah.

ya böyle aklım yerinde değilken ben feci "kalırım," var ya hani sinir sisteminin otomatiğe bağlayıp düşünmeden yaptığı şeyler, adını unuttum, onları yapamam işte. bişey deniyodu ona ya. neyse. misal geçen gün idare mahkemesi'nde elimde dilekçe, "ee ben bunu napıcam şimdi" diye sağıma soluma baktım ya. bi sabah uyanıcam ve "uyanınca noluyodu, napıyoduk?" diye bir daha kalkamicam, ondan korkuyorum.

bu sabah da, şampuan saç kremi faslı tamam, da, biz şimdi napıyoduk? yani tamam saçımızı yıkadık da sanki hemen çıkmıyo muyduk, bişey vardı lan o arada? su da akıyor hay allah çıkmasam mı ne... e ama bittiyse ya? daha kuruyup işe gidicem? ama çıkmayıp napıcam? - yalnız bu süreç bi 20 saniye sürmüştür rahat.

haa duş jeli lan evet, lif mif filan. of allah beni nası biliyosa öyle yapsın. of.

--alıntıdır--

allahım sana geliyorum

aşağıda görünüyor asude

yoldum saçlarını merak etme

Sacımı başımı yoldu cadı

Şimdi benm size danışmak istediğim bir durum varrrrrrrrrrrr

Temmuz gibi cocuk çalışmalarına başlıycaz artıkın. Dohtora gitmm lazım dimi test falan mı yapıcak, bi de bnm kist var yaa. Anlatın bana ne yapıcam. Spora flnd a yazılmm lazm

Fesat muhtar hayalet moduna girdi

hayali fesat muhtar

biraz da maharetli.. bööörekler çörekler falan..

maharetli hayali fesat muhtar

biraz aşk kadını

aşk böcüü maharetli hayali fesat muhtar

biraz esprili

makaracı aşk böcüü maharetli hayali fesat muhtar

offff

kızım çok sıfatın var

sana sadece "muhtar" diyelim sen tüm bu sıfatları kullandık say

yapmayacağını bile bile yazacağım,üşenmeden çünkiiii bu benim arkadaşlık vazifem..

1-sigarayı bırak

2-yemek alışkanlığını düzenle (et ye ama hep et yeme)

3-adamakıllı bir doktora git,kistini kontrol ettir..

4-doktorun dediklerine harfiyen uy,sana folik asit falan feşmekan verebilir onları düzenli kullan...

saygılar....

Sıfatıma tükürrrrrrrrrr bugün dayak yiyesim var

Sen bana muhtarcıııımmmmmmmmmm hoşgeldin de

bildiğim kadarı ile
planlı hamileliklerde
öncelikle folik asit başlanıyor
sonra bir iki test var onlar yapılıyor (plansız hamileliklerde ilk ay yapılıyordu ay dilimin ucunda neydi)
völe şarküteri yedirmiyolardı (salam sucuk falan), evde kedi köpek varsa uzak duruyordun
ay neydi biri diyiversin

hah
toksoplazma

kan değerlerine bakılıyor, şekerine bakılıyor, troidlerine bakılıyor
bitti gitti

1- deniycem
2-söz deniycem
3- bi doktor buldum ona gidicem
4-spora yazılmak icin yazı mı beklesem simdi mi gitsem :S

tmmdır cnm. Salam sucuk falan yemem ama yediklerime dikkat etmem lazım hakikaten

Ben hemen cevaplayayım çünkü tam da o aşamadayım şimdi.
Önce kadın doğumcuya gidip kistinden kuruluyorsun ve başka görünürde bir problem var mı yok mu emin oluyorsun..Sitedeki soğan kürünü de deneyebilirsin. ben de işe yaradı.

Sonra endokrinciye gidip tiroit testleri yaptırıyorsun (T3-T4 ve TSH)

Bir de bir laboratuvarda ya da hastanede kızamıkçık (2 tip), toksoplazma(2 tip) ve tam kam testi (tüm parametreler) yaptırıp kadın doğumcuna götürüyorsun.

3 ay öncesinden de folik asite başlıyorsun.
Bir de temmuza kadar verebildiğin kadar kilo veriyorsun.

evet kilo da vermen lazım,nasıl becerebilceni düşünüyosan öle yap,ama yap

64 üm 50 ye düşsem kesin 15 kilo alırım ben

Poff okurken ruhum daraldı. Soğan kürüne başladım. Akşamları iciyorum.

Doktora gitmekten nefret ediyorum, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…