- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
Benim dediğim insanlara biraz tuhaf geliyor ilk başta ama durum şöyle
Ya onun 20 yıllık kızlı erkekli çok güzel bir grubu var. Hepsi de evli şu an ve yaşları 40 civarı. Her onbeşte bir meyhaneye giderler toplanıp. Dans yaşı geçti artık diye, derriiiin muhabbetlere dalarlar keyifli bir sofrayla ama eşleri dahil etmezler. Ya da haftasonu maça giderler, ergenler gibi bağırıp çağırırlar... İlla dans, gece hayatı, içki olmak zorunda değil sosyalleşmenin içinde. Ki arada onların da olması beni hiç rahatsız etmiyor. (Çok mu genişim ne!!!) Ee hal böyle olunca o da benim tek başıma hafta sonu basip scubaya gitmeme ses çıkarmaz. Şu ana kadar hiç bir tatsızlık yaşamadaık 8 yılda bu konuda. Umarım bundan sonra da yaşamayız..
sizin benimsediğiniz tercihlerin benim tarzım olmadığını esprili bir şekilde yazdım sadece.. yoksa bodoslama eleştirmek haddim değil..
Benim dediğim insanlara biraz tuhaf geliyor ilk başta ama durum şöyle
Ya onun 20 yıllık kızlı erkekli çok güzel bir grubu var. Hepsi de evli şu an ve yaşları 40 civarı. Her onbeşte bir meyhaneye giderler toplanıp. Dans yaşı geçti artık diye, derriiiin muhabbetlere dalarlar keyifli bir sofrayla ama eşleri dahil etmezler. Ya da haftasonu maça giderler, ergenler gibi bağırıp çağırırlar... İlla dans, gece hayatı, içki olmak zorunda değil sosyalleşmenin içinde. Ki arada onların da olması beni hiç rahatsız etmiyor. (Çok mu genişim ne!!!) Ee hal böyle olunca o da benim tek başıma hafta sonu basip scubaya gitmeme ses çıkarmaz. Şu ana kadar hiç bir tatsızlık yaşamadaık 8 yılda bu konuda. Umarım bundan sonra da yaşamayız..
sizin benimsediğiniz tercihlerin benim tarzım olmadığını esprili bir şekilde yazdım sadece.. yoksa bodoslama eleştirmek haddim değil..
Yok zaten eleştiri olarak algılamadım ama açıklama ihtiyacı duydum birden. insanlar bambaşka hayatlar yaşıyorlar elbette.. Ben çok uzun süre Türkiye'de yaşamadım. Sanırım farklı kültürlerin etkisiyle hayatımı böyle biçimlendirdim. Doğal olarak yakın çevremden bile çok insan yadırgıyor. Yeri geldi eleştirildim o yüzden ben de herhalde direk açıklama yapıp durumu izah psikolojisine giriyorum :44:
aslında bu bana çok uzak değil..
ben de kıskanırım eşimi yalan yok, ama kendisi benden ayrı bir şeyler yapmak istese ve bana da fırsat verse ben mutlu olurum..
Bir de benim kıskançlığım öyle abartılı değildir. hayatı zindan etmem yani.. mızmızlanarak söyler geçerim, unuturum gider..
Galiba bunların olabilmesi için henüz erken.. Birkaç yıl sonra olabilir diye düşünüyorum..
bişeyi çok merak ediyorum kızlar
kürtaj hakkındaki düşünceleriniz nedir?
yani günah külyekün günah mıdır?
aldırılabilecek bir durum var mıdır?
yoksa aldırıp aldırmamk çiftin insiyatifine mi kalmıştır?
onun etkisi büyük sanırım..
önemli olan kesinlikle eşlerin birbirlerinden beklentisi..
eşinizle bu noktalarda birbirinizi tam olarak dengelediğiniz için güzel bir uyum sağlamışsınız..
türk erkeği genelde rahat bırakılmak ister, ama karşılığını asla vermez.. yani ben sizin gösterdiğiniz anlayışı eşime göstersem dahi (ki göstermem mümkün değil) bunun karşılığında aynı özgürlük alanını bana asla sunmaz (eşim de uzun süre yurtdışında yaşamış biri)
bu yüzden hem eşinizi, hem sizi tebrik etmek isterim :)
Yeri gelir ben de kıskanırım ama 1 dakika sürmez. Bir de iş çevirecek adam iş yerinde öğle tatilinde bile yapacağını yapar diye düşünüyorum. İlla karısı olmadan gece dışarı çıkması gerekmez. Önemli olan kendine ve eşine saygı...Saygı duymayı biliyorsan yanlış yapmazsın gibime geliyor.
aaaaaa sen bana saygısız mı diyosun şimdi
hanım hanımmm parçalarım seni
tabi canım yapacak adam her türlü yapar.. o noktaya kesinlikle katılıyorum..
benim düşünceme göre eğer plansız bir bebekse (doğum kontrol yöntemine rağmen hamile de kalınabiliyor sonuçta)
bu bebek aileyi mutusz, huzursuz edecekse
maddi manevi bebeğe hazır değiller ise
sağlık problemleri varsa
bence de bebek aldırılabilir
ama tabi hiç bir korunma yönetmi uygulanmadan her sene ya da iki senede bir çocuk aldırılmasına karşıyım
bdv'de bir konu vardı da oradan geldi aklıma
iki senede bir çocuk aldıran var mıdır ki?? Çocuk aldırmaya karşı olmadığım halde bu konuda hata yapma şansın çok olmamalı. (Ömrü hayatın boyunca 1-2). Bunun ötesi aptallıktır bana göre.
ay dur dur...parçalama hemen...Saygı duymayan adam aldatırda herşeyi de yapar getirmiştim olayı.. Mekan neresi olursa olsun... İster pastane, ister hastane, ister meyhane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?