Dert yok, Sohbet var.... :)

var var
ben hayatı boyunca 5 adet kürtajı olanı duydum ki
yuh dedim

Aklıma geldi benim de iranlı bir arkadaşım vardı 4 kere bebek aldıran, ama onun aptallığı diye geçiştiriyordum ben...
Yaa bebek sahibi olmak için parendalar, taklalar atan bu kadar çok kadın varken, bazı kadınların da habire istenmeyen gebelik yaşaması ve bebek aldırmaları da başka bir ironi.

dine göre belli bir süreye kadar alınabiliyor diye biliyorum.. ama tam emin değilim..

allah böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın kimseyi.. zor..

Zaten anne sağlığı açısından 3. aydan sonra kürtaj çok çok sakıncalı. yalnızca özel izinle ve raporla (çocuk engelliyse falan) legal olarak kürtaj yapılıyor..

dipnotu hemen eklemişsin...

@dearest
biliyorum ki bu yorumu okuyorsun, hissediyorum psişik güçlerimle
o havanı sana yedirtme
10 dakika sınırı diyorum, biz halk adamıyız diyorum,
adamı dinden imandan çıkarmayın diyorum

-alıntıdır-

annenin bir sıkıntısı olduğu bellidir, etrafımda dolaşıp durmakta ağzındaki baklayı çıkarmaya çalışmaktadır.
a- xx teyzen aradı bugün çok selam söyledi
h- aa sen de selam söyleseydin
a- görüşseler ne iyi olur dedi
h- evet uzun zaman oldu görmeyeli
a- yok yok o çocuk varmış da onla sen
h- hangi çocuk?
a- bi çocuk varmış da çok iyi aile dostları, henalama görüşür mü dedi
h- ahahaha şaka mısın anne
a- nolur bi kere görüşsen
h- anne hiç tanımadığım adamla durup dururken niye görüşücem
a- haklısın tabi tanımadan olmaz. belki manyaktır, delidir. bak hiç aklıma gelmemişti bunu iyi düşündün
(gayet ciddi bi ifadeyle) ben mi gidip görüşsem acaba önden

-alıntıdır-

hala gülüyorum

anne dulmuymus acaba

--alıntıdır--

tv de `the karate kid` in 2010 yapımı versiyonunu veriyorlardı ,bende yeni versiyonda `cilala parlat` var mı diye merak ettim ,biraz da nostalji yapayım dedim.neyse efendim filmde çocuğa eğitim verirken bir sahne vardı işte eşofmanını çıkarıyor yere koyuyor yerden alıp askıya takıyor askıdan alıp tekrar giyiyor.bu döngü yaklaşık birkaç gün sürüyordu.

filmi izleyen anne:çok eğitici buldum bu filmi
ben:?
anne:seni de bu hocanın yanına yollamak lazım bak ne güzel öğrendi çocuk montunu asmayı

--alıntıdır--

ay bu filmi benim kıza da mı seyrettirsem

işte buna algıda farklılık derim.

benim kocişin de izlemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…