var var
ben hayatı boyunca 5 adet kürtajı olanı duydum ki
yuh dedim
dine göre belli bir süreye kadar alınabiliyor diye biliyorum.. ama tam emin değilim..
allah böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın kimseyi.. zor..
Zaten anne sağlığı açısından 3. aydan sonra kürtaj çok çok sakıncalı. yalnızca özel izinle ve raporla (çocuk engelliyse falan) legal olarak kürtaj yapılıyor..
dipnotu hemen eklemişsin...evet kesinlikle..
hiçbir zaman "benim kocam benim haberim olmadan hiçbir şey yapamaz" diyemem.. dileyen, dilediğini, becerebildiği ölçüde kandırabilir vs..
ya da kendim dahil kimseye "bu asla şöyle birşey yapmaz" şeklinde bir güven duyamam.. kendime dahi yüzde yüz güvenemediğim için, kocama o kadar güvenmem, akıl sınırlarım içinde mümkün değil..
beşer şaşar.. allah şaşırtmasın.. olduktan sonra, ister barda tanışmış, ister otobüste ayak üstü.. hiç farkı yok..
------------------
yine de erkek arkadaşlarıyla her hafta alemlere akamaz, gidecekse beni de götürsün, beni götürmeyecekse gitmesin. beni götürmeden gidecekse de eve dönmesin, eve dönecekse de ben evde olmayayım
ne diyelim, Allah kimseyi o kararla imtihan etmesin..
dipnotu hemen eklemişsin...
olur da burayı okursa "aaa asude ne kadar anlayışlı bir kadınmış, iyisi mi ben de her hafta arkadaşlarımla çıkayım" demesin diye
Der mi der!!! Sen tedbiri bırakma elden. Erkek milleti otorite boşluğu buldu mu çıkıverir tepeye...:)
-alıntıdır-
annenin bir sıkıntısı olduğu bellidir, etrafımda dolaşıp durmakta ağzındaki baklayı çıkarmaya çalışmaktadır.
a- xx teyzen aradı bugün çok selam söyledi
h- aa sen de selam söyleseydin
a- görüşseler ne iyi olur dedi
h- evet uzun zaman oldu görmeyeli
a- yok yok o çocuk varmış da onla sen
h- hangi çocuk?
a- bi çocuk varmış da çok iyi aile dostları, henalama görüşür mü dedi
h- ahahaha şaka mısın anne
a- nolur bi kere görüşsen
h- anne hiç tanımadığım adamla durup dururken niye görüşücem
a- haklısın tabi tanımadan olmaz. belki manyaktır, delidir. bak hiç aklıma gelmemişti bunu iyi düşündün
(gayet ciddi bi ifadeyle) ben mi gidip görüşsem acaba önden
-alıntıdır-
hala gülüyorum
:)anne dulmuymus acaba
sende gizli bir despot ruh sezinliyorum anchusa
anne dulmuymus acaba
işte buna algıda farklılık derim.--alıntıdır--
tv de `the karate kid` in 2010 yapımı versiyonunu veriyorlardı ,bende yeni versiyonda `cilala parlat` var mı diye merak ettim ,biraz da nostalji yapayım dedim.neyse efendim filmde çocuğa eğitim verirken bir sahne vardı işte eşofmanını çıkarıyor yere koyuyor yerden alıp askıya takıyor askıdan alıp tekrar giyiyor.bu döngü yaklaşık birkaç gün sürüyordu.
filmi izleyen anne:çok eğitici buldum bu filmi
ben:?
anne:seni de bu hocanın yanına yollamak lazım bak ne güzel öğrendi çocuk montunu asmayı
--alıntıdır--
ay bu filmi benim kıza da mı seyrettirsem
geldim ama benim hoca hayde gel derse hemen kapatabilirim...
cok usuyorum ben bugun yaa..
--alıntıdır--
tv de `the karate kid` in 2010 yapımı versiyonunu veriyorlardı ,bende yeni versiyonda `cilala parlat` var mı diye merak ettim ,biraz da nostalji yapayım dedim.neyse efendim filmde çocuğa eğitim verirken bir sahne vardı işte eşofmanını çıkarıyor yere koyuyor yerden alıp askıya takıyor askıdan alıp tekrar giyiyor.bu döngü yaklaşık birkaç gün sürüyordu.
filmi izleyen anne:çok eğitici buldum bu filmi
ben:?
anne:seni de bu hocanın yanına yollamak lazım bak ne güzel öğrendi çocuk montunu asmayı
--alıntıdır--
ay bu filmi benim kıza da mı seyrettirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?