Korkutuyolar beniiiiiiiiii:18:
ahahahh ayağımı nereye dikeyimduvara mı paşa mı kaldırtsın ayağımı
paşanın kafasına doğru...o ayağa kalkabilir ya...haha o kalksın sen daya kafasına...
ayyy gittim ben...
hamile kalmak adına sidik küründen haz etmiyorum; hamilelikten korunma adına da geri çekilme miydi, kaçılma mıydı, tepinme miydi, neydi, işte o korunma yönteminden..
lazer ep. yaptıranlara 1 sene çocuk olmayacak falan demiyorlar mıydı?
ilk aylarda ağdaya; son aylarda da paşaya emanet
benim hiç aklıma gelmemişti önceden başlamak.Ama bu gidişimde Dr a dedim vucuda ilk üç ay önermiyoruz, genital bölgeye hamilelik süresince önermiyoruz ama yine de başla şu an hamile değilsin ve ne zmaan olacağın beli değil dedi.regli olur olmaz randevunu al, reglinin bittiği gün gidebilirsin, hamile kalınca bırakırsın dedi. Bu ay hamile kalamazsam başlıyorum reglimin bittiği gün.
cıks bence beline yastık koy dicek
bende geçenlerde 33'e girdim,benim kadar yaşlımısın
paşanın kafasına doğru...o ayağa kalkabilir ya...haha o kalksın sen daya kafasına...
ayyy gittim ben...
ayyy gittim ben...
elmayra ben de sana benim katı meyve sıkacağını tavsiye ederim
tavana ip bağla as oraya
nazik bir yaş sorma şekli...
Lazım olur çalayım:d
ay zaten ben kıskanç yaradışıllı bi insanım
sen, nore ya da kediş hamile kalırsanız, ben de kalmaya çalışırım
:) soğan kürünü ben yapayım sidiği nore yapsın o zaman :d
önce nore hamile kalcak, sonra ben sonra da sen kal tmm mı anlaşalım
ben uzun vadeli şeylere pek gelemem. Mesela spor salonuna bir yıllık üye olamam sıkılırım. O yüzden ağda :d
ıhıı. Daha yaşlıyım. 34 yaşındayım. Iş güç kariyer derdine daldık çocuk yapmak aklımıza gelmedi bu yaşa kadar.
Ama dr bu konudada rahatlattı. Dedi ki " ben kendim 39 yaşında doğum yaptım
ayrıca şu an 32-33 yaş altında hastam olmuyor artık, sakın geçti bizden diye düşünme"
teşekkürler müdürüm
sende katılırsın bize olur biter
emin ol herkes benden önce hamile kalır
annem de öle diyo
Bende geç evlendim,borç harç bitsin derken böle oldu
hayırlısını versin allah ne diyeyim
Al işte. Benim adım çıkmış abi! +35 bu. Yaşım tutmuyor bile. Şikayet edicem sizi
emin ol herkes benden önce hamile kalır
2500 üncü sayfaaa
:119:
(niye heyecanlandıysam)
yeşiller her an basabilir bizi
Al işte. Benim adım çıkmış abi! +35 bu. Yaşım tutmuyor bile. Şikayet edicem sizi
Bende daha bahane çok. Yaşım müsait olsa 3 sene daha atmak isterim ama artık riske atmamak lazım ve hayatımdaki diğer seyleri ertelemek lazım. Türkiyeye yeni döndüm ve ben hamile kalınca kimse bana iş vermeyecek..Ama napayım bir seçim yapma gerekiyor şu an için.
la laaaaaaaaaaaaaa poooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?