Dert yok, Sohbet var.... :)

:) soğan kürünü ben yapayım sidiği nore yapsın o zaman

önce nore hamile kalcak, sonra ben sonra da sen kal tmm mı anlaşalım

Ben uzun vadeli şeylere pek gelemem. Mesela spor salonuna bir yıllık üye olamam sıkılırım. O yüzden ağda

bende geçenlerde 33'e girdim,benim kadar yaşlımısın

ıhıı. Daha yaşlıyım. 34 yaşındayım. İş güç kariyer derdine daldık çocuk yapmak aklımıza gelmedi bu yaşa kadar.
Ama Dr bu konudada rahatlattı. Dedi ki " Ben kendim 39 yaşında doğum yaptım
ayrıca şu an 32-33 yaş altında hastam olmuyor artık, sakın geçti bizden diye düşünme"

paşanın kafasına doğru...o ayağa kalkabilir ya...haha o kalksın sen daya kafasına...
ayyy gittim ben...

ya arkadaş
duruyorsunuz duruyorsunuz
ben ne zaman kahve alsam
kendinizi aşıyorsunz

mecbur muyum ben sizin yüzünüzden mütemadiyen klavye/monitör temizlemeye

el insaf, el vicdan

paşanın kafasına doğru...o ayağa kalkabilir ya...haha o kalksın sen daya kafasına...
ayyy gittim ben...

ayak omza ahahahahhaha paşa ayağa dalga gecmeyin kocamlan benlen

elmayra ben de sana benim katı meyve sıkacağını tavsiye ederim

meyveleri dolapta cürüten bi aile olarka ondan almam lazım, sıkar sıkar icerim diğmi

tavana ip bağla as oraya

yok ben direk ayakta yapıcam o işi ahahahha

nazik bir yaş sorma şekli...
Lazım olur çalayım:d

teşekkürler müdürüm

ay zaten ben kıskanç yaradışıllı bi insanım

sen, nore ya da kediş hamile kalırsanız, ben de kalmaya çalışırım

sende katılırsın bize olur biter

emin ol herkes benden önce hamile kalır

annem de öle diyo

Bende geç evlendim,borç harç bitsin derken böle oldu

hayırlısını versin allah ne diyeyim

Bende daha bahane çok. Yaşım müsait olsa 3 sene daha atmak isterim ama artık riske atmamak lazım ve hayatımdaki diğer seyleri ertelemek lazım. Türkiyeye yeni döndüm ve ben hamile kalınca kimse bana iş vermeyecek..Ama napayım bir seçim yapma gerekiyor şu an için.

herşey nasip sanırım....aslına bakarsan yaşım gitmese ben de beklerim,ama arkadaşlarımın çoğu 2.düşünüyo,hatta nerdeyse kardeşim evlenip çoluk çocuğa karışacak

bende tık yok

ama dün hastanede kadının teki 12 yıl sonra hamile olduğunu öğrendi gözümün önünde,ben hamişmişim gibi sevindim..

düşünsene 12 sene beklediğimi,dağlara taşlara

Son düzenleme:
kızlar yeni konu açcam ama nerden nasıl yapıyoruz. bir keresinde açmıştım ama tesadüf bulmuştum :) nerden bulcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…