Dert yok, Sohbet var.... :)

yaaa insanların bir kısmı ne zor çocuk sahibi oluyorlar. İnsallah onlardan olmamyız diyorum. Zaten 12 sene vaktim yok 34+12=46.. yok artık
Olumsuz düşünmeyelm çok. olmadı tüp yapar 2- 3 taneyi aynı anda doğururuz biz de...

lay lay lay layyy
Tinkey-Winkey (Tinkey-Winkey!)
Tipsy (Tipsy!)
Lala (Lala!)
Poe (Poe!)

aslında en temizi biliyo musun

"bir avazda kurtulmak" tabiri ile, tek kerede bir kız, bir oğlan olsa, hiç fena olmaz

aslında en temizi biliyo musun

"bir avazda kurtulmak" tabiri ile, tek kerede bir kız, bir oğlan olsa, hiç fena olmaz

Bir arkadaşın 10 sene bebeği olmadı olmadı. Tam ümidi kestiklerinde üçüzlere hamile kaldığını öğrendi.Ama büyütmek kabus gibi olur üç tane aynı yaşta çocugu....Feleğini şaşırırsın.bu dediğim çift eve yatılı bir bakıcı tuttu, evde üç yetişkin üç çocuga ancak bakabildi.

Biz ona 2 adet pırtlatmak diyoruz!

elmayra korkuyorum bu tabirleri çocuğa da kullanacaksın

elmayra jr.: annee ben nası olduuum??
elmayra: önce bacak paşa babanın ......, akabinde folikler falanlar felonlar, en sonunda da bir avazda pırtlattım. işte herşey bu kadar kolay oldu yaeewrumm

benim eşim aşılamaya çok zor ikna oldu....yoksa şimdi belki ikizim vardı ama diyorum ya kısmet...

aşılama tutmazsa zaten ikinciye denemeyi düşünmüyorum,direk tüpe geçerim diyorum ama umarım aşılama tutar da gerek kalmaz..

inşallah burada hamilelik haberlerimizi paylaşırız

benim kv değil ikiz, üçüz; beşizlere bile bakar alimallah.. herşeye gücü yeter onun.. tek başına dev kadrom benim

kaç csi kaç

ama bi dakka

bir an elmayra ankarada
patada avrupada olduğu için içim rahatladı

ulaşmaları zor..

he valla.
onlar şimdi çıksalar yola
anca min 3 saate burda olurlar
sakin, relax

Orda hatırı sayılır dostlarım var ayık olun :104:

ahahha ayak omza muhabbetini unutmadım potukla sen elime düşersiniz

hepinizi çok öpüyor
huzurlarınızdan çekiliyorum

yarın görüşmek ümidi ile
kendinize cici bakınız..

bash bashhhhhhhhhhh

özel mailime bakamıyorum.
bakım varmış..
arkadan atıp tutmayın
dönüşüm muhteşem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…