kızlar yeni konu açcam ama nerden nasıl yapıyoruz. bir keresinde açmıştım ama tesadüf bulmuştum :) nerden bulcam şimdi
zeki hatun
işte beklediğim cevap
herşey nasip sanırım....aslına bakarsan yaşım gitmese ben de beklerim,ama arkadaşlarımın çoğu 2.düşünüyo,hatta nerdeyse kardeşim evlenip çoluk çocuğa karışacak
bende tık yok
ama dün hastanede kadının teki 12 yıl sonra hamile olduğunu öğrendi gözümün önünde,ben hamişmişim gibi sevindim..
düşünsene 12 sene beklediğimi,dağlara taşlara
sen de benim icin pataya laf sokmuşsun süper oldu
yaaa insanların bir kısmı ne zor çocuk sahibi oluyorlar. İnsallah onlardan olmamyız diyorum. Zaten 12 sene vaktim yok 34+12=46.. yok artık
Olumsuz düşünmeyelm çok. olmadı tüp yapar 2- 3 taneyi aynı anda doğururuz biz de...
kazara yapmışımdır.
ben pataya laf sokmam bikerem
o benim kovalambaçımla, kas gevşelticimle uğraşır
ilişki düzeyimiz seviyelidir
Eki Görüntüle 328360 Eki Görüntüle 328359
lay lay lay layyy
Tinkey-Winkey (Tinkey-Winkey!)
Tipsy (Tipsy!)
Lala (Lala!)
Poe (Poe!)
aslında en temizi biliyo musun
"bir avazda kurtulmak" tabiri ile, tek kerede bir kız, bir oğlan olsa, hiç fena olmaz
Eki Görüntüle 328360 Eki Görüntüle 328359
lay lay lay layyy
Tinkey-Winkey (Tinkey-Winkey!)
Tipsy (Tipsy!)
Lala (Lala!)
Poe (Poe!)
aslında en temizi biliyo musun
"bir avazda kurtulmak" tabiri ile, tek kerede bir kız, bir oğlan olsa, hiç fena olmaz
Biz ona 2 adet pırtlatmak diyoruz!
kaç csi kaç
ama bi dakka
bir an elmayra ankarada
patada avrupada olduğu için içim rahatladı
ulaşmaları zor..
yaaa insanların bir kısmı ne zor çocuk sahibi oluyorlar. İnsallah onlardan olmamyız diyorum. Zaten 12 sene vaktim yok 34+12=46.. yok artık
Olumsuz düşünmeyelm çok. olmadı tüp yapar 2- 3 taneyi aynı anda doğururuz biz de...
Bir arkadaşın 10 sene bebeği olmadı olmadı. Tam ümidi kestiklerinde üçüzlere hamile kaldığını öğrendi.Ama büyütmek kabus gibi olur üç tane aynı yaşta çocugu....Feleğini şaşırırsın.bu dediğim çift eve yatılı bir bakıcı tuttu, evde üç yetişkin üç çocuga ancak bakabildi.
kaç csi kaç
ama bi dakka
bir an elmayra ankarada
patada avrupada olduğu için içim rahatladı
ulaşmaları zor..
he valla.
onlar şimdi çıksalar yola
anca min 3 saate burda olurlar
sakin, relax
elmayra korkuyorum bu tabirleri çocuğa da kullanacaksın
elmayra jr.: annee ben nası olduuum??
elmayra: önce bacak paşa babanın ......, akabinde folikler falanlar felonlar, en sonunda da bir avazda pırtlattım. işte herşey bu kadar kolay oldu yaeewrumm
kociş beni beklio,öptüm kızlar görüşürüz
kociş beni beklio,öptüm kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?