Dert yok, Sohbet var.... :)

aminnn.. yarın batımı hiç görmem umarım. Senden de güzel haberler alırım.
benim kv değil ikiz, üçüz; beşizlere bile bakar alimallah.. herşeye gücü yeter onun.. tek başına dev kadrom benim

aaaa benimki ancak direktif verip eleştirir. Göz ucuyla bile bakmaz... HAbire kendisinin ne mükemmel bir anne oldugunu anlatır ben anne olunca... Şimdi bile "Ah ben ne mükemmel bir insanım demekten çekinmiyor"

aaaa benimki ancak direktif verip eleştirir. Göz ucuyla bile bakmaz... HAbire kendisinin ne mükemmel bir anne oldugunu anlatır ben anne olunca... Şimdi bile "Ah ben ne mükemmel bir insanım demekten çekinmiyor"

yok bizimki "dünyanın en çilekeş kadını" modunda kendini anlatır; birini övmesi gerekiyorsa, doğurduklarını över

@viracocha? Msj atamıyorum kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 10 dk da bekleyemem ben

Edit; aferin sana kanka yaa aferin!

Son düzenleme:
Allah'ım yaaa iki dk çenemizi tutmamız lazım :S

Ben napıcam simdi sen gelene kadar!

ben kaciyorum zaten yoktum....yarin görüsürüz....özleyin beni emi...catlayin özleminizden

Ben de cıkıyorum, öpüldünüz

ben osuruk hocayla islerimizi halledip gelip gecmisi okuyana kadan pitir pitir dokulmussunuz yaaa...

ah be mühendisim nasıl kurdun bu mantığı

anne kızına talip bakıyor ya

kız başından savacak

anne inatla görüştürmek istediğinden ön mülakat yapıyor

anladın

o espiriydi ya nesse...

işte buna algıda farklılık derim.

:))

kız dağın kireçli sularını içtin, hasta olmuş olma

yok yok saglamim... ama bole agzimda kekremsi bir tad

tekrar hamile kalma ihtimalin olanagin dusuncen var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…