Dert yok, Sohbet var.... :)

Ya kızım sen bu kadar sokuşturdun kendini araya da, böyle bişey olursa gelebilecek misin ki???
Yoksa hariçten gazel mi atıyorsun???

İstanbula gelmem icin bi bahane olur güzel olur, alt tarafı bi haftasonu atlar hızlı trene gelirim, merasimden sonra da dönerim

Aman be soktunuz aklıma offf

Aman canım yaa, gözlerim dolu dolu oldu!!! Durun daha belli bişey yok ki. Kısmet...

On numero

ohhh yaza düğün var

şuna karar verdim senin kocan gel git akıllı:26:

Ya aşkolsun Caramel'im. Bayıldım bu programa ben ama oğluma verilen cüzdan beni benden aldı. Süpersin... :))

şimdi bana kızarsınız ama bence bir kot ve bluz yeterli açıkcası döpiyes topuz falan bana çok uzak geliyor

Ay bence de öyleydi şekerim ama bunlar soktu aklıma vallahi. Yemin ederim tam dayaklıklar!

patacım döpiyes zaten herkese yakışmaz...

ama sana çok yakışır..zap zayıf, uzun saçlı anlamlı gözleri olan bir hatuna müthiş olursun...

zaten asil kadınsın daha da asil olursun...

Döpiyes olmasa da sayenizde bir seramoni şart oldu Ben direk gidip ikimiz imza atar, aynen eve geçeriz diye düşünmüştüm!
Daha doğrusu galiba hiç düşünmemişim ben yahu. Şimdi farkettim :26:

Seninki benim ex formatında bir adam galiba. Allah sabır versin...

İstanbula gelmem icin bi bahane olur güzel olur, alt tarafı bi haftasonu atlar hızlı trene gelirim, merasimden sonra da dönerim

On numero

ohhh yaza düğün var

E süper olurrr. Yaz sonu diyoruz biz. Eylül gibi...

şimdi ben gaza geldim ben ne zaman evlensem ki yaz tatili geçsin diyorum sonbahar sanki daha iyi

şimdi ben gaza geldim ben ne zaman evlensem ki yaz tatili geçsin diyorum sonbahar sanki daha iyi

Bi döpiyes sana bi döpiyes de pataya alıcaz anlaşıldı hava da soğuk olur üşümezsiniz

sizde de mi öyleydi?

ama düzelmis en azindan seninki

masallah Allah nazardan korusun

Benimki bana öyle höt möt yapamazdı. Benim hep bi ayağım çıkış kapısındaydı çünkü :))
Hep ben derdim ayrılalım diye. En sonunda da oldu işte...
Baskın olan bendim. O daha çok tatlı dille yaptırırdı istediklerini. Şimdi daha dikkatli davranmaya çalışıcam.
Kendini önemli hissetmesi gerekiyor, artık böyle düşünüyorum. Yani erkek "ben erkeğim" diyemiyorsa bir evlilikte, olmuyor...
İpleri fazla bırakınca da olmuyor ama. O dengeyi tutturabilmek o kadar zor ki.

Eylül kadınıyım yewrum ben, süper olur

Ah aynen. Ne o öyle vıcık vıcık terleten havalar. Almayayım...

cifte dügün.. biriniz angarada biriniz istanbulda oldugunuzdan es zamanli bomba gibi patlayacaksiniz dysv topiginde... olan muhtarima olacak.. neyse hizli tren var.. birinin öncesine digerinin de sonrasina yetisir :))

bizde de tam tersi o sürekli bosanmaktan bahsederdi...son zamanlar da söylemezdi ama yine patlak verdi...

ama cok fazla kendini ortaya atinca erkek o da olmuyor dedigin gini o ince cizgiyi asmamak lazim

Ayyy yerim senin yeni gelin hallerini

Sayenizde moda girmiş bulunuyorum

cifte dügün.. biriniz angarada biriniz istanbulda oldugunuzdan es zamanli bomba gibi patlayacaksiniz dysv topiginde... olan muhtarima olacak.. neyse hizli tren var.. birinin öncesine digerinin de sonrasina yetisir :))

Ahahahaa süpersin yaa. Eş zamanlı

ahhh ahhh muhtarı bi sen düşünüyosun zaten

Sayenizde moda girmiş bulunuyorum

Ex kocnaın beyni yenile, kına+düğün yapıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…