Dert yok, Sohbet var.... :)

bu hafta öglenci....dogru dürüst görmeyecegim...sabahlari ise o birakiyor...simdi kendim gelmeye kalksam trip yaptigimi düsünecek bunu neden yaptigimi düsünmeyecek....

onun disinda dedigim gibi cok fazla görmeyecegim...o gelmeden yatiyorum zaten öglenciyken.....

Yani ailen karşı mı çıkar bir hafta, iki hafta, sorunların çözülüp çözülemeyeceğini anlamak için yanlarında kalmana???

hayir tabi ki karsi cikmazlar ama iyi düsünemezler artik onun hakkinda cünkü ben daha önce iki kez gittim babamin evine....1. o birakip gitti 2. kendi istegimle gittim....

valla sağlık sektöründe eli kolu olan sensin
biz ne desek boş

yanlış teşhistense

Ben bugün boğazdan ultrason çektirdim de arkadaş telefon açtı aslında sonuç iki gün sonra çıkacak teşhis bu diye
İlk defa duydum böyle bir şey

hayir tabi ki karsi cikmazlar ama iyi düsünemezler artik onun hakkinda cünkü ben daha önce iki kez gittim babamin evine....1. o birakip gitti 2. kendi istegimle gittim....

Ayrılma düşüncesiyle seni babanın evine mi bıraktı???

peki nasıl döndün o iki kerede?
eşin mi gelip aldı? kendin mi döndün?
neler konuşuldu?

hayatım maratona çıkmıyorsun sonuçta...

imza çakacaksın..

modeli ne olursa olsun beyaz bir döpiyes ve eline taze beyaz güllerden mutlaka al..

saçına topuz..topuzun kenarına da minicik bir gonca...

şeftali allık yanaklarında..

inci minik top küpeler..

bir de leylak kokusu...

oğluşunda mis gibi giyinmiş...

baba oğul aynı takımı giymişler..

yakalarında senin taze güllerinden...

Valla çok tatlı bir kıyafet. Ama bununla yürümek de zordur be canım. Böyle geyşalar gibi küçük küçük adımlar ister :)

Aman canım yaa, gözlerim dolu dolu oldu!!! Durun daha belli bişey yok ki. Kısmet...

şimdi bana kızarsınız ama bence bir kot ve bluz yeterli açıkcası döpiyes topuz falan bana çok uzak geliyor

sonracıma imza atıyorsunuz...

nikah memuru bu kez cüzdanı oğlana veriyor..

herkes gülüyor ama gözler nemli..pöhhhkürmek istiyorlar aslında ama kokoşlar makyajlarını düşünüyor

ex eski model araba kiralamış..nikahtan sonra üçünüzü balık yemeğe götürecek...

ardından balayı...ilk hafta üçünüz..ikinci hafta ikiniz...

ilk hafta oğlan da geliyor netice de evlilik cüzdanı bu kez onda...

derken oğlana bir kız kardeş pembe panjur

gökten üç elma vesaire vesaire...

patacım döpiyes zaten herkese yakışmaz...

ama sana çok yakışır..zap zayıf, uzun saçlı anlamlı gözleri olan bir hatuna müthiş olursun...

zaten asil kadınsın daha da asil olursun...

Ayrılma düşüncesiyle seni babanın evine mi bıraktı???

ayrilma düsüncesiyle birakip gitmedi bos bulundu...ama her ne olursa olsun birakip gitmesi cok sacmaydi....

iki gün arayip sormadi....sonra aileler bir araya geldi konusuldu....

1 hafta sonra yine bosanmaktan bahsedince ben babami aradim...

peki nasıl döndün o iki kerede?
eşin mi gelip aldı? kendin mi döndün?
neler konuşuldu?

ikisinde de esim gelip aldi...uzun uzun konusuldu aileler de vardi....

özür diledi...yaptiginin yanlis oldugu ve bi sürü sey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…