ben senin kanına falan girmiyorum,
eğri oturup 185324321542 doğru düşündükten sonra nikah tazelemenin yararlı olacağına kanaat getirir isek,
pek tabii ki de kutlayacağız yavru
sinirlendirme kına gecesi de yaptırırım
straplez olursa , şal alırsın sen de omzuna
ay dur hele o gün gelsin
buluruz,
istanbul'un altını üstüne getiririz
sen avrupa yakası'nı ben anadolu yakasını'nı
karameli de katarız araya
artııı+++++
ben de tayt giyemiyorum ama elbisede, özellikle de abiye olduğunda biraz gevşetmek zorunda kalıyor kuraları
hem ex'iin öyle yasak koyma, şart şurt sunma şansı falan yok
oyarım
Bi bolero uydururz üstüne satenpatla bana pataaaaa .D
gelinlik alıcaz sana tmm
ay ne güzel olur valla...
ne eğleniriz valla
bizler de aynı renk giyinizir, nedimeler babında
evet dranasa gelinlik alcaz anlaşıldı
Ya soktunuz aklıma yemin ederim. Çok kötüsünüz
Tabi yaa benim minik kuzum küçük erkeğim de şahit olmuş olur, ortalarda koşar zıplar filan. Ay çok heyecan verici
Güzel bi yerde kendi aramızda kına gecesi yapsak kafamıza tüllerden takar göbek atarız, minik erkeğimiz de aramızda koşaar oynar, süper olur var yaa
Herhalde kızım, kuru kuru mu gelin etcez seni
yeni trend hamam
hamamda kurtları dökeriz
lal, esin sinirlendiginde kendisine hakim olmasi gerektigini ögrenmeli.. evlilik danismanina hala gidiyor musunuz?? ayrica, kendisi bulunmaz hint kumasi degil.. bunu onun anlamasini saglamalisin bir sekilde...
dranas ve pata, cifte dügün olacak gibi gibi....
ahahah kirleri dökeriz
ama ben gelemem cünkü hamamlar benim midemi bulandırıyo
danismana hala gidiyoruz ama adam sadece kendini hakli görüyor karsisindakine su konuda da sen haklisin diyemeyen bi insan....
bunu ona nasil hissettirebilirim ki?
ben hiç hamama gitmedim
çok merak ediyorum
neyse buluruz bişey
hele tüm testler, sınavlar başarıyla geçilsin
Eğer netse, aksine inandıramıyorsan bunu hissettirmemenin tek yolu terketmek. Zor cıkmaza girmiş
danismana hala gidiyoruz ama adam sadece kendini hakli görüyor karsisindakine su konuda da sen haklisin diyemeyen bi insan....
bunu ona nasil hissettirebilirim ki?
terk edip babamin evine mi gitmeliyim?
terk edip babamin evine mi gitmeliyim?
nasilini bilemem canim, ama esin bunu anlamali.. sen ondan daha kiymetsiz degilsin.. o baska kadin bulabilirse sen de pek ala baska erkek bulabilirsin... o seni terk ettikten sonra öyle ortada kalmazsin.. bunu o anlamali, bilmeli...
seni kaybetmeyeceginden cok emin, kaybetse de umursamazmis havasi veriyor sana.. bilmiyorum.. bu cok cirkin...
Ben böyle yap diyemem sana. Ama rayından cıkmış tamamen, bir ara paraya taktı, şimdi bebeğe takık :S Nereye kadar gidecek böyle
bu en son ihtimal olmali.. gercekten vazgeciyorsan ya da gecebileceksen..
bu konuda pata ve dranasin ki olumlu örnekler.. sebepler farkli da olsa, onlar kesin bir adim attilar, ve esleri pisman oldu.. ama sen de durumun ne olacagini sen bilirsin...
Güzel bi yerde kendi aramızda kına gecesi yapsak kafamıza tüllerden takar göbek atarız, minik erkeğimiz de aramızda koşaar oynar, süper olur var yaa
Herhalde kızım, kuru kuru mu gelin etcez seni
Ben böyle yap diyemem sana. Ama rayından cıkmış tamamen, bir ara paraya taktı, şimdi bebeğe takık :S Nereye kadar gidecek böyle
bu en son ihtimal olmali.. gercekten vazgeciyorsan ya da gecebileceksen..
bu konuda pata ve dranasin ki olumlu örnekler.. sebepler farkli da olsa, onlar kesin bir adim attilar, ve esleri pisman oldu.. ama sen de durumun ne olacagini sen bilirsin...
ben de kesinlikle bunu savunuyorum
eşinin farketmesi lazım bazı şeyleri
hangi güc hangi yöntem bunu ona anlatmaya yetecek bilmiyorum suan...engellemeye calistigim sey o duruma getirmeden cözmekti...sakin yanlis anlamayin pata ve dranas Allah kimseyi caresiz birakmasin kesinlikle sizi anliyorum ama ailemin verecegi tepkiyi aklimda bulundurarak konusuyorum....suan aile etkeni olmasaydi inanin bende aynisini yapardim
hangi güc hangi yöntem bunu ona anlatmaya yetecek bilmiyorum suan...engellemeye calistigim sey o duruma getirmeden cözmekti...sakin yanlis anlamayin pata ve dranas Allah kimseyi caresiz birakmasin kesinlikle sizi anliyorum ama ailemin verecegi tepkiyi aklimda bulundurarak konusuyorum....suan aile etkeni olmasaydi inanin bende aynisini yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?