yok benim koca... o geri kacti kendi türkisch karisina... ben kaldim burada...
ahahah Almanlar gibi konuştunaferin benm kızıma 8000. mesajım da sağa gelsin
ögreniyor ben... :))
Elmayra yapma! Tamam çok yaratıcı bir intihar şekli kabul ediyorum, ama o beden bu kadarını haketmiyor.
Lütfen o topiği okuma bir daha
yorar seni tabi. bireysel terapi ile azala azala bitirenler var ama, böyle bir yöntem misin?
anksiyetikim ben de csi. düşman başına bile değil. bilhassa gündüzleri,
bir kalp çırpıntısı,, bir hızlı nefes,, çok fena.
Oft'tan yakaladım eLmayRa_ intihar mı ediyor, hangi tekniği kullanacak, canlı yayın yapacak mı? 3 sorumun cevabını bekliyorum, yapma eLmayRa_gül'ün suçu neıykkkkkkk banal iğrenç bir espri ama beğenmesenizde gülmek zorunlu
Oft'tan yakaladım eLmayRa_ intihar mı ediyor, hangi tekniği kullanacak, canlı yayın yapacak mı? 3 sorumun cevabını bekliyorum, yapma eLmayRa_gül'ün suçu neıykkkkkkk banal iğrenç bir espri ama beğenmesenizde gülmek zorunlu
tmm canışımsırf senin icin bu hayata tutunmaya devam edeceğim
Minnoşum bana bile güvenme. Bir gün aşırı dozda kahkaha atıp kendimi öldürebilirim. Sonra nereye tutunacaksın?
İntihar etsin ki muhtarlık bana kalsın çaktırma
Muneeeeeesen bnm çatalımı biliyo musun, da vinci cizdi Eki Görüntüle 336112
Eğer bir gün kendimi intahar edersemönce seni çağıracağım ve sana diyeceğim ki; mune yardımcısı olamadım ben, vicdanın sızlasın vicdansız sabuha
Gülmek mecburi
Muneeeeeesen bnm çatalımı biliyo musun, da vinci cizdi Eki Görüntüle 336112
Eğer bir gün kendimi intahar edersemönce seni çağıracağım ve sana diyeceğim ki; mune yardımcısı olamadım ben, vicdanın sızlasın vicdansız sabuha
Gülmek mecburi
valla psikiyatrik ne varsa bende var hiç yarışamazsın benimle
korkunç biri değilim ama deli olduğum kesin
Bu konuyu pause lıyorum. Başlatıp konuşup süzgeçleriz bir ara olmaz mı? Eğlenmek bizim de hakkımız hem.
Bu nasıl bir sanat şaheseri böyle, çatala baktıkça olmadık anlamlar yüklüyorum, gözün açık gitmesin seni taktis etsem olur mu
Çılgınsın yaaa'.
Gitmiş birde paint de çizmişsin şeytan çatalınıŞu çatalı gördükçe bağrıma basasım geliyor inan ki seni şevkatim azıyor haha
hakkınızı helal edin
intihar öyle edilmez böyle edilir
Bu nasıl bir sanat şaheseri böyle, çatala baktıkça olmadık anlamlar yüklüyorum, gözün açık gitmesin seni taktis etsem olur mu
:44::44: balinalar gibi toplu intihar görülüyor topikte, bir düşünce akımına çanak mı tutuyorsunuz, lideriniz kimyönetime söylesemde grup terapiye mi göndersem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?