Dert yok, Sohbet var.... :)

Elmayra yapma! Tamam çok yaratıcı bir intihar şekli kabul ediyorum, ama o beden bu kadarını haketmiyor.
Lütfen o topiği okuma bir daha

Oft'tan yakaladım eLmayRa_ intihar mı ediyor, hangi tekniği kullanacak, canlı yayın yapacak mı? 3 sorumun cevabını bekliyorum, yapma eLmayRa_gül'ün suçu ne ıykkkkkkk banal iğrenç bir espri ama beğenmesenizde gülmek zorunlu

valla psikiyatrik ne varsa bende var hiç yarışamazsın benimle

korkunç biri değilim ama deli olduğum kesin

ben icimden güldüm :))

Muneeeeee sen bnm çatalımı biliyo musun, da vinci cizdi Eki Görüntüle 336112

Eğer bir gün kendimi intahar edersem önce seni çağıracağım ve sana diyeceğim ki; mune yardımcısı olamadım ben, vicdanın sızlasın vicdansız sabuha

Gülmek mecburi

tmm canışım sırf senin icin bu hayata tutunmaya devam edeceğim

Minnoşum bana bile güvenme. Bir gün aşırı dozda kahkaha atıp kendimi öldürebilirim. Sonra nereye tutunacaksın?

İntihar etsin ki muhtarlık bana kalsın çaktırma

Minnoşum bana bile güvenme. Bir gün aşırı dozda kahkaha atıp kendimi öldürebilirim. Sonra nereye tutunacaksın?
İntihar etsin ki muhtarlık bana kalsın çaktırma

offf ben en iyisi la_edri ye tutunayım Muhtar da o olacak zaten

Bu nasıl bir sanat şaheseri böyle, çatala baktıkça olmadık anlamlar yüklüyorum, gözün açık gitmesin seni taktis etsem olur mu

Çılgınsın yaaa'.

Gitmiş birde paint de çizmişsin şeytan çatalını Şu çatalı gördükçe bağrıma basasım geliyor inan ki seni şevkatim azıyor haha

hakkınızı helal edin

intihar öyle edilmez böyle edilir

valla psikiyatrik ne varsa bende var hiç yarışamazsın benimle

korkunç biri değilim ama deli olduğum kesin

Bu konuyu pause lıyorum. Başlatıp konuşup süzgeçleriz bir ara olmaz mı? Eğlenmek bizim de hakkımız hem.

Bu nasıl bir sanat şaheseri böyle, çatala baktıkça olmadık anlamlar yüklüyorum, gözün açık gitmesin seni taktis etsem olur mu

Bir anlam yükle ona mune sadece tek anlam sevgi pıtırcığı elmayra_nın cinneti

Beni kutsayın, sevin, bağrınıza basın

Çılgınsın yaaa'.

Gitmiş birde paint de çizmişsin şeytan çatalını Şu çatalı gördükçe bağrıma basasım geliyor inan ki seni şevkatim azıyor haha

üşenmedim, hicbir masraftan kacınmadım canışım hepsi sizler icin ahahahha

:44::44: balinalar gibi toplu intihar görülüyor topikte, bir düşünce akımına çanak mı tutuyorsunuz, lideriniz kim yönetime söylesemde grup terapiye mi göndersem sizi

:44::44: balinalar gibi toplu intihar görülüyor topikte, bir düşünce akımına çanak mı tutuyorsunuz, lideriniz kim yönetime söylesemde grup terapiye mi göndersem sizi

Bu smiley icin bile intahardan vazgecebilirim

Bizde ön teker arka teker muhabbeti işler patron, sen bana de ki; tmm gel mune yard olacaksın ben hepsine yoga yaptırıp nirvanaya ulaştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…