:44::44: balinalar gibi toplu intihar görülüyor topikte, bir düşünce akımına çanak mı tutuyorsunuz, lideriniz kimyönetime söylesemde grup terapiye mi göndersem sizi
Grup deme mune... Elmayra yanlış anlıyor
El ele intahardan neşeyle vazgeçiyoruz
nasıl topik adı
:44::44: balinalar gibi toplu intihar görülüyor topikte, bir düşünce akımına çanak mı tutuyorsunuz, lideriniz kimyönetime söylesemde grup terapiye mi göndersem sizi
ben muhtarın intiharını bulamadım ama ileri geri konuşan bir yeni üyeye hafiften atarlandımSen ne buldun?
İmza: Koyun sürüsü
Ben gelmem, hiç beklemeyin
A-haaa sana teşhisi koydum, takıntılı kişilik bölünmesiBu smiley icin bile intahardan vazgecebilirim
Bizde ön teker arka teker muhabbeti işler patron, sen bana de ki; tmm gel mune yard olacaksın ben hepsine yoga yaptırıp nirvanaya ulaştırırım
Merhaba Mune. kötükazen simley portresi o.
Grup deme mune... Elmayra yanlış anlıyor
A-haaa sana teşhisi koydum, takıntılı kişilik bölünmesi
yasak kelime listesini verin, valla ayarım bozulacak, topik sakat ama çok seviyorum yahuu gün aşırı damardan almazsam kendime gelemiyorum eLmayRa_ al sana özel
A-haaa sana teşhisi koydum, takıntılı kişilik bölünmesi
yasak kelime listesini verin, valla ayarım bozulacak, topik sakat ama çok seviyorum yahuu gün aşırı damardan almazsam kendime gelemiyorum eLmayRa_ al sana özel
Gelmeyene tükürüklenmiş davetiye yollıcam ona göre kararını verirsin
Üstüne tükürüğünle pul da yapıştırmazsan hatırım kalır
Yakında gün aşırı da yetmeyecek ben sana söyleyeyim. Bünye alışacak her gün az az sık sık almak isteyeceksin :)
ay beni şımartıyorsunuzara ara gelirim, buraya gelince ruhum kıpraşıyor, kıpraşanlar ele geçirmeden tüyeyim
O pulu saklayacaksın sen debaktıkca tiskineceksin iyreneceksin
:) görüşürüz patron
Evde bi şükür köşesi yapıcam bi de tiksinme köşesi
Şükür köşesine kendi resmimi, tiksinme köşesine de pulu koyucam
kIZLARRR İSTANBULDA RESMİ KURUMLAR TATİLE GİRMİŞ. 15:30 DA
eee bizler resmi kurumlarda olmadığımızdan
iş yerlerinde mahsur kalmaya mahkumuz
Merhabalar
İstanbul gelin gibi,çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?