Dert yok, Sohbet var.... :)

:44::44: balinalar gibi toplu intihar görülüyor topikte, bir düşünce akımına çanak mı tutuyorsunuz, lideriniz kim yönetime söylesemde grup terapiye mi göndersem sizi

Grup deme mune... Elmayra yanlış anlıyor

:44::44: balinalar gibi toplu intihar görülüyor topikte, bir düşünce akımına çanak mı tutuyorsunuz, lideriniz kim yönetime söylesemde grup terapiye mi göndersem sizi

kılavuzumuz Elmayra kargası olunca sevgili mune,
intiharlar kaçınılmaz oluyor maalesef.
valla göndersene bizi toplu terapiye
ama terapiste yazık
onu da delirtiriz

ben muhtarın intiharını bulamadım ama ileri geri konuşan bir yeni üyeye hafiften atarlandım
anlarsa ve susarsa ne ala
anlamazsa
ruhuma el fatiha

Bu smiley icin bile intahardan vazgecebilirim

Bizde ön teker arka teker muhabbeti işler patron, sen bana de ki; tmm gel mune yard olacaksın ben hepsine yoga yaptırıp nirvanaya ulaştırırım
A-haaa sana teşhisi koydum, takıntılı kişilik bölünmesi
Merhaba Mune. kötükazen simley portresi o.

Grup deme mune... Elmayra yanlış anlıyor

yasak kelime listesini verin, valla ayarım bozulacak, topik sakat ama çok seviyorum yahuu gün aşırı damardan almazsam kendime gelemiyorum eLmayRa_ al sana özel

bağımlılık yapıyoruz dimi?
zararlı bir bağımlılık hemi de
huyundan mı suyundan mı bilmem ama buraya gelen bir daha iflah olmuyor Sevgili Mune,

Ahhh ahhh muhtardım, belediye encümeni olurum sandım yanılmışım, yakayım bi sigara

ahahahah sakat topik benim topiğim tam donanımlı

hep gel yine gel

Gelmeyene tükürüklenmiş davetiye yollıcam ona göre kararını verirsin

Üstüne tükürüğünle pul da yapıştırmazsan hatırım kalır

yasak kelime listesini verin, valla ayarım bozulacak, topik sakat ama çok seviyorum yahuu gün aşırı damardan almazsam kendime gelemiyorum eLmayRa_ al sana özel

Yakında gün aşırı da yetmeyecek ben sana söyleyeyim. Bünye alışacak her gün az az sık sık almak isteyeceksin :)

ay beni şımartıyorsunuz ara ara gelirim, buraya gelince ruhum kıpraşıyor, kıpraşanlar ele geçirmeden tüyeyim

Üstüne tükürüğünle pul da yapıştırmazsan hatırım kalır
Yakında gün aşırı da yetmeyecek ben sana söyleyeyim. Bünye alışacak her gün az az sık sık almak isteyeceksin :)

O pulu saklayacaksın sen de baktıkca tiskineceksin iyreneceksin

ay beni şımartıyorsunuz ara ara gelirim, buraya gelince ruhum kıpraşıyor, kıpraşanlar ele geçirmeden tüyeyim

:) görüşürüz patron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…