• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Çayım var ama sigara içemiyorum,çıkayım balkona sigaramı içeyim :ssz: evde sigara içmiyoruz biz,gerçi bir ben içiyorum eşim bıraktı sigarayı.

Çayım var ama sigara içemiyorum,çıkayım balkona sigaramı içeyim :ssz: evde sigara içmiyoruz biz,gerçi bir ben içiyorum eşim bıraktı sigarayı.

Biz evde içiyoruz :ssz::ssz: pofur pofur hemde :1: keşke bırakabilsek bizde ama olmuyor denedimde halbuki ama tık yok bende :ssz::ssz:

İçme isteğini yok etmen gerekiyormuş yoksa istemekle olmuyormuş,öyle diyor uzmanlar.Eşim isteğini yok etti ama ben edemiyorum seviyorum sigarayı :ssz:

Ben edemiyorum kendimede güvenemiyorum,bıraksam başlarım ileride kesin :ssz: Bende seviyorum bir tek sigaram var yani :ssz::ssz: birde çayı severim :1:

ahahahah deli :D

madamiks hoşgeldin :42:

sarı bombam sana da merhabalar :16:

Merhabaa şekerrr ne habersinn :54::54:

Ben edemiyorum kendimede güvenemiyorum,bıraksam başlarım ileride kesin :ssz: Bende seviyorum bir tek sigaram var yani :ssz::ssz: birde çayı severim :1:

Merhabaa şekerrr ne habersinn :54::54:

dağıldım biraz abla,maaşları hazırlamaya çalışıyorum...sen nasılsın??

sende hoşgeldin :16:nerelerdesiniz?

teşekkür ederim,aslında buralardayız ama bugün hepimizde bir yılgınlık var,pazartesi sendromuna yoruyorum ama hayrolsun :ssz:

dağıldım biraz abla,maaşları hazırlamaya çalışıyorum...sen nasılsın??

teşekkür ederim,aslında buralardayız ama bugün hepimizde bir yılgınlık var,pazartesi sendromuna yoruyorum ama hayrolsun :ssz:

Yoğusun desene halledersin merak etme şekerrrr :54: bende iyiyim canım sağoll :34:

Günaydın

Servis bozulmuş taksiyle gidicem, eve geri döndüm bi kahve yaptım kendime keyif yapıyorum :D Çok kocaman mutluyum, hep evde kalsam hep kahve icsem :D

Günaydın

Servis bozulmuş taksiyle gidicem, eve geri döndüm bi kahve yaptım kendime keyif yapıyorum :D Çok kocaman mutluyum, hep evde kalsam hep kahve icsem :D

Günaydınnn elocum :3: güzel keyifler sana :ssz: bugün evdesin yani tadını çıkar bir güzel

herkese günaydin

bugün cok huzursuz uyudum neden bilmiyorum

günlük hayatimda huzursuz olunca uykuma cok yansir benim

kac kere uyandim daha dogrusu ne uyudugumu biliyorum ne uyandigimi agliyorum sanki

Allah Allah, iyi misin peki şimdi

Back
X