Dert yok, Sohbet var.... :)

Çayım var ama sigara içemiyorum,çıkayım balkona sigaramı içeyim :ssz: evde sigara içmiyoruz biz,gerçi bir ben içiyorum eşim bıraktı sigarayı.

İçme isteğini yok etmen gerekiyormuş yoksa istemekle olmuyormuş,öyle diyor uzmanlar.Eşim isteğini yok etti ama ben edemiyorum seviyorum sigarayı :ssz:

Ben edemiyorum kendimede güvenemiyorum,bıraksam başlarım ileride kesin :ssz: Bende seviyorum bir tek sigaram var yani :ssz::ssz: birde çayı severim :1:

ahahahah deli :D

madamiks hoşgeldin :42:

sarı bombam sana da merhabalar :16:

Merhabaa şekerrr ne habersinn :54::54:

Ben edemiyorum kendimede güvenemiyorum,bıraksam başlarım ileride kesin :ssz: Bende seviyorum bir tek sigaram var yani :ssz::ssz: birde çayı severim :1:

Merhabaa şekerrr ne habersinn :54::54:

dağıldım biraz abla,maaşları hazırlamaya çalışıyorum...sen nasılsın??

sende hoşgeldin :16:nerelerdesiniz?

teşekkür ederim,aslında buralardayız ama bugün hepimizde bir yılgınlık var,pazartesi sendromuna yoruyorum ama hayrolsun :ssz:

dağıldım biraz abla,maaşları hazırlamaya çalışıyorum...sen nasılsın??

teşekkür ederim,aslında buralardayız ama bugün hepimizde bir yılgınlık var,pazartesi sendromuna yoruyorum ama hayrolsun :ssz:

Yoğusun desene halledersin merak etme şekerrrr :54: bende iyiyim canım sağoll :34:

Günaydın

Servis bozulmuş taksiyle gidicem, eve geri döndüm bi kahve yaptım kendime keyif yapıyorum :D Çok kocaman mutluyum, hep evde kalsam hep kahve icsem :D

Back
X