- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.054
- 1.423
- 60
ben de geçenlerde annemleri yemeğe alıcam fırının dijital göstergesi gitti sabahtan.. bozuldu sandım kurcalamaya korktum..
meğer gece elektrik gitmiş jeneratör devreye girmiş filan şalteri indirip kaldırsak olcakmış..
ama evde terör estiriyorum fırın bozuldu ne yapıcam ben diye.. benimki de fırında yemek yapmak zorunda mısın annenler yabancı mı yaparsın tencerede birşeyler dedi.. ya dedim senin anneye kebaplar benim anneye tencere yemekleri ne münasebet dedim yapılacak bu fırın..
neyse servis geldi şalteri kaldırdı halloldu:))
hayatta tutunduğum üç dalım vardı, birini daha elimden almaya çalışıyolar.. ne cici bir gün..
hani november sweetti? hani 2012ydi dünyanın sonu? 2011e ne oluyor beni bu kadar yoruyor?
ölüm asude bahar ülkesidir bir rinde..
güldürmeyeceksin tamam anladım zorlamayalım, o zaman öldür Allahım..
hayatta tutunduğum üç dalım vardı, birini daha elimden almaya çalışıyolar.. ne cici bir gün..
hani november sweetti? hani 2012ydi dünyanın sonu? 2011e ne oluyor beni bu kadar yoruyor?
konuştum servisle 150-170 tl diyor.
bayram sonrası alırsınız diyor.
benim işim yurtdışıyla ve onlar tatile çıkmıyorlar doğal olarak.
benim maillerimi kontrol etmem gerek.
ben ona kızmıyorum, telefondur bozulur.
sanki üstünde tepindim telin ya, 3 kuruşluk mal için verdiği cevaba bak
"telefonlar durduk yere bozulmaz"
hırsımı alamadım mailden giydiriyorum...
not: herkesin derdini anında çözer. adama özel hayatında tel ile ilgili bişey sor kıyamet koparırır. tam gzmc nin dediği gibi terzi kendi söküğü olayı. ist'da tek tek vdf bayisi arayıp elinizde bb varmı diye soracak halim yok. bölge müdürüyüm diye ges ges geriniyorsun, bir zahmet hangi bayine verdiysen malı ondan alıver. bu kadar mı zor?
hem güzel hemde zor demi kalabalık olunca
Benşmde bir tek dayım var burada oda rahmetli oldu yengem ve kızı var şimdi onlarlada her zaman görüşmek kısmet olmuyor ya ..
K.valide ve elti var sadece burada o kadar,benşmkilerde ankarada zaten
hayırdır güzelim sana ne oldu?
ölüm ile ilgili yorumumu yapmıştım noree ye daha önce aynısını sana yaptırmadan
depresif modu sen neden açtın söyle hemen....
güzel kısmına pek katılamıyorum ama zor olduğunda hemfikirim
keşke anlatıp rahatlayabileceğim kadar basit ve kısa vadeli bir sorun olsa tatlım..
ne zaman "daha kötüsü olmaz" desem güvendiğim kalelerimden bir darbe yiyorum..
dünya imtihan yeri.. sağlığımızla da imtihan olunmuyoruz, hmm çok güzel harika.. evet Allah herkese taşıyabileceği yükü verir. tamam versin.. çok şükür. buna da şükür.. zaten zaman da herşeyin ilacı.. bırakırım zamana.. yiyeceğimiz bir lokma, giyeceğimiz bir hırka, o da bulunur, eyvallah.. peki, herşey çok güzel olacak. olsun bakalım..
keşke anlatıp rahatlayabileceğim kadar basit ve kısa vadeli bir sorun olsa tatlım..
dünya imtihan yeri.. sağlığımızla da imtihan olunmuyoruz, hmm çok güzel harika.. evet Allah herkese taşıyabileceği yükü verir. tamam versin.. çok şükür. buna da şükür.. zaten zaman da herşeyin ilacı.. bırakırım zamana.. yiyeceğimiz bir lokma, giyeceğimiz bir hırka, o da bulunur, eyvallah.. peki, herşey çok güzel olacak. olsun bakalım..
benim hayatımda şöyle bir durum vardır.
Bir şey ters gitmeye mi başladı
iplik söküğü gibi gelir arkası.
Biri hastalanır misal, onu iyileştirmeden beriki, beriki bitmeden öteki...
Ya da bir şey bozulur. Onu yaptırırken beriki ..
Senin de benim de büyük maskelerimiz var anladım ben...
Zaten en iyi palyaçolar kimlerden çıkar biliriz....
Ne zaman "daha kötüsü olmaz" desem güvendiğim kalelerimden bir darbe yiyorum..
Dünya imtihan yeri.. Sağlığımızla da imtihan olunmuyoruz, hmm çok güzel harika.. Evet allah herkese taşıyabileceği yükü verir. Tamam versin.. çok şükür. Buna da şükür.. Zaten zaman da herşeyin ilacı.. Bırakırım zamana.. Yiyeceğimiz bir lokma, giyeceğimiz bir hırka, o da bulunur, eyvallah.. Peki, herşey çok güzel olacak. Olsun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?