ben bazen düşünür yazarım böyle iç karartıcı senaryolar..
Allah korusun Allah gecinden versin ama anne babalarına bir şey olsa yeğenime, görümcemin kızına (ki kendi yeğenim onun kadar düşkün değil bana) annelik yaparım diye düşünüyorum
Ben yeğenlerime bu kadar düşkünken anne olsam kim bilir nasıl içim titrer..
Benim de hiç aklım almıyor böyle anneleri..
herkes anne olamıyor demek ki..
ben de malesef meslek gereği çok duyarsızlaştım..
ben boşanmaya karşı da çok duyarsızım malesef.. benim dosyadan ibaret gördüğüm şeyleri insanlar yaşıyorlar oysa..
ben en çok çocukları düşünüyorum..
bi dosyada, anlaşmalı olması için uğraşıyoruz.. kadının avukatı olucaz.. ama kadın çocukları bırakmak istiyor..
adam da ben çocuklarımı alırım seve seve ama bu kadın nasıl bir annedir ben anlamıyorum diyor.. pek boşanmak da istemiyordu hala ikna etmeye çalışıyor. kadın daha sonra itiraf etti. bir adamla ilişkisi varmış o yüzden boşanmak istiyormuş..
çocuklarla geldi bir gün kadın.. sadece çocuklarla konuşmak istiyorum dedim..
ne dediler biliyor musunuz?
biz babaannemde kalsak daha iyi olacak herhalde.. annem bizi istemiyor babama da yük oluruz hem babaannem bizi çok seviyor biz en iyisi onda kalalım..
şok oldum orada ağlamamak için kendimi zor tuttum..
sonra da psikolog olmaya kalkıştığım için kendime kızdım..
Bayram öncesi kesmeyin, belki bir ihtiyacı olur falan.
İlerde yine tekrarlarsa o zaman düşünürsünüz.
kediş bu örnek bana iyi geldi sağolasın.. küçücük yavrular hayata nasıl tutunuyorsa o yükle, benden bir şekilde hallederim..
kızlar öğle yemeğini uzun tuttum bugün, okudum ama şimdi yazdıklarınızı.. iyi ki varsınız..
sorunum en güvendiğim, kaybetmekten en çok korktuğum şeyle, yani "iş"imle ilgili.. bazılarınız bilir, hep "işime aşığım" derim anlatırken.. insan sevdikleriyle imtihan olunur misali.. hiç beklemediğim şekilde, hiç hak etmediğim şekilde..
neyse.. bu da geçer ya Hu..
kediş bu örnek bana iyi geldi sağolasın.. küçücük yavrular hayata nasıl tutunuyorsa o yükle, benden bir şekilde hallederim..
kızlar öğle yemeğini uzun tuttum bugün, okudum ama şimdi yazdıklarınızı.. iyi ki varsınız..
sorunum en güvendiğim, kaybetmekten en çok korktuğum şeyle, yani "iş"imle ilgili.. bazılarınız bilir, hep "işime aşığım" derim anlatırken.. insan sevdikleriyle imtihan olunur misali.. hiç beklemediğim şekilde, hiç hak etmediğim şekilde..
neyse.. bu da geçer ya Hu..
bir de ben hep düşünürdüm...evlatlık bir çocuğum olmasını isterdim..ama küçükken alacağım,büyüteceğim...
ne bileyim isterdim işte...ama tek başına karar verebileceğim birşey olmadığından bu da kaldı öyle içimde işte...
kıslar o değil de ben bir hafta yokum yaa, bugün izne çıkıyorum bir daha tee ayın 14ünde geleceğim..
söyleyin bakalım bu 10 gün zarfında beni en çoook kim özleyeceeeek
kıslar o değil de ben bir hafta yokum yaa, bugün izne çıkıyorum bir daha tee ayın 14ünde geleceğim..
vay be annenin düşünmediğini çocuklar düşünüyo. zamane ehilleri çocuk gibi zamen çocukları ehil gibi. dünya tersine döndü. allahtan babaneleri varmış.ben de malesef meslek gereği çok duyarsızlaştım..
ben boşanmaya karşı da çok duyarsızım malesef.. benim dosyadan ibaret gördüğüm şeyleri insanlar yaşıyorlar oysa..
ben en çok çocukları düşünüyorum..
bi dosyada, anlaşmalı olması için uğraşıyoruz.. kadının avukatı olucaz.. ama kadın çocukları bırakmak istiyor..
adam da ben çocuklarımı alırım seve seve ama bu kadın nasıl bir annedir ben anlamıyorum diyor.. pek boşanmak da istemiyordu hala ikna etmeye çalışıyor. kadın daha sonra itiraf etti. bir adamla ilişkisi varmış o yüzden boşanmak istiyormuş..
çocuklarla geldi bir gün kadın.. sadece çocuklarla konuşmak istiyorum dedim..
ne dediler biliyor musunuz?
biz babaannemde kalsak daha iyi olacak herhalde.. annem bizi istemiyor babama da yük oluruz hem babaannem bizi çok seviyor biz en iyisi onda kalalım..
şok oldum orada ağlamamak için kendimi zor tuttum..
sonra da psikolog olmaya kalkıştığım için kendime kızdım..
Geçmişi tek tek okuyamadım ama mesela ben de işimi çok seviyorum ama bazı zamanlar oluyor öyle kötü şeyler yaşıyorum ki mutlu olmak için unutuyorsun susuyorsun yapacak bir şey yok
arkadaslar haftaya foruma girecek kimler var? gizem ve ben yanliz kalicaz sanirim burda bayram olmadigindan????
erkek olsaydım mesleğime aşık egosu tavan yapmış bi tip olurdum kesin:))
her türlü yere girer çıkar, her tür insanla muhattap olur elini sıktığım her kişiye müstakbel müvekkil gözüyle bakar paraya para demezdim yaşasın kötülük
mesleğimi yine de seviyorum ama hiç profesyonel bakamıyorum ben.. para almadan dilekçe yazdığım davası için uğraştığım çok kişi olmuştur. bu yüzden kurumda çalışmak benim için daha uygun.. en azından şimdilik..
her kurum gibi burada da çekememezlik dedikodu vs hat safhada.. 2 kişi dışında doğru düzgün muhabbet edebildiğim kimse de yok.. bu nedenlerden işimi çok sevmiyorum.. ama sabrediyorum..
ben ara ara cepten girmeyi denerim.
gerçi biz bu gidişle tatile değil adliyeye gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?