Boşverin kızlar olabilir sonuçta burası Türkiye
ağzımdaki tüm suyu püskürttüm iğrençsin elmayra yaaa...
sayende şu pozisyonda ben de iğrencim...
almış canım çok şükür,
almasaydı eve almam diye korkuyordu galiba
özledim bi gelseydi de evde ben onun cezasını kesseydim iyi olcaktı
ama olmas ki...böyle de yapılmas ki...
bari öm at da çatlamayalım ya....
aaaaaaaaaaaaaaaa...
iyi de acaba blöf yapmış olabilirler mi ki?
farzı misal:
odtülü birindne bahsetsek burada ve gene farz-ı misal trabzon'da otursa bu kişi
endüstri müh olsa...
kara kaşlı kara gözlü desek, boylu poslu
şakkk diye anlaşılıcak mı kim olduğu?
aaalllaaaa alllaaaa:S
doğru diyorsun canım ama ben çok heyecanlandım
bu arada "eşi ve eşinin ailesi" öksüz kaldı.. biz olmayınca yapılan yorumlar hep eksik olmaz mı sizce de ??
bu arada "eşi ve eşinin ailesi" öksüz kaldı.. biz olmayınca yapılan yorumlar hep eksik olmaz mı sizce de ??
bir miktar kayınvalidesinin evine salon yapmayı planlayan yeni gelin ile ilgilendik,
şimdi sırf bohça vs hazırlamadılar diye kayınvalidesinden nefret eden bir kızcağızımın gönlünü alacağız.
action yok ki...
bir miktar kayınvalidesinin evine salon yapmayı planlayan yeni gelin ile ilgilendik,
şimdi sırf bohça vs hazırlamadılar diye kayınvalidesinden nefret eden bir kızcağızımın gönlünü alacağız.
action yok ki...
cisi yeni bb tourch muyoksa bold mu
------------flash haber--------------
asudenin mr.bilkentli ile ilgili verdiği topicte paniğe sebep oldu.. bir kk üyesi tarafından özel mesaj yolu ile paronayaya teşvik edilen dranasın korkusu, topici karıştırdı..
topic sakinlerinden konuyla ilgili aşağıdaki gibi yorumladı,
beti: kim ne demiş, noluyo, ya neyse ben dukan diyeti yapıyorum, leb-leblebi olayına girecek enerjim yok..
csi: yok artık lebron james, kütük numarasını da versin oldu olacak kırıldı nacak, kolay değil o işler öyle..
elmayra: blackberry iyidir. (topicten kopuk topic sahibi mode on)
saraykedisi: bir derdim var öksüz kaldı (topicin ağır topu, burada şunu demek istedi: dranas seninki de dert mi, bir derdim var köşesinde kadınlar 15.000lik pırlantayı 2.100e aldım diyecek kadar zengin hayatına uzak palavracı kadınlar yalan atarak rahatlıyor... çok ince mesaj verir kediş, herkes anlayamaz. ben deşifre ettim.)
iyi de acaba blöf yapmış olabilirler mi ki?
farzı misal:
odtülü birindne bahsetsek burada ve gene farz-ı misal trabzon'da otursa bu kişi
endüstri müh olsa...
kara kaşlı kara gözlü desek, boylu poslu
şakkk diye anlaşılıcak mı kim olduğu?
aaalllaaaa alllaaaa:S
torch touch screen canım.
ama ben dokunmatik telleri pek sevmiyorum.
artık onun boldunu ya da bunu kullanıcam.
keyfim ve kahyasına sorucam
hangisine karar verirsek
Kızlar bana en komik gelen konu hayatları par diye bi rkonu var orada bir gelinlik mdelinden bahsetmiş provanial mi doğru mu yazdım bilmiyorum hiç hayatımda öyle bir şey duymadım çok cahil kalmışım bir daha evlenirsem ben de o gelinlikten istiyorum
Onu saman pazarına götürcen ya da anafartalar carsısınagörücek gelinliğin haasını D:
asudenin mr.bilkentli ile ilgili verdiği bilgi topicte paniğe sebep oldu.. bir kk üyesi tarafından özel mesaj yolu ile paronayaya teşvik edilen dranasın korkusu, topici karıştırdı..
topic sakinlerinden konuyla ilgili aşağıdaki gibi yorumlarda bulundu,
beti: kim ne demiş, noluyo, ya neyse ben dukan diyeti yapıyorum, leb-leblebi olayına girecek enerjim yok..
csi: yok artık lebron james, kütük numarasını da versin oldu olacak kırıldı nacak, kolay değil o işler öyle..
elmayra: blackberry iyidir. (topicten kopuk topic sahibi mode on)
saraykedisi: bir derdim var öksüz kaldı (topicin ağır topu, burada şunu demek istedi: dranas seninki de dert mi, bir derdim var köşesinde kadınlar 15.000lik pırlantayı 2.100e aldım diyecek kadar zengin hayatına uzak palavracı kadınlar yalan atarak rahatlıyor... çok ince mesaj verir kediş, herkes anlayamaz. ben deşifre ettim.)
Hayır anlayamadığım şu; kayınvalideden ayrı oturmak isityoru ama onun evine salona yapıyor; misafir gelince pat diye salona mı sokacak? Burası da benim salonum ama kayınvallidenin evindeki salon mu diyecek. Ben anlamadım ki?
Kızlar bana en komik gelen konu hayatları para diye bir konu var orada bir gelinlik mdelinden bahsetmiş provanial mi doğru mu yazdım bilmiyorum hiç hayatımda öyle bir şey duymadım çok cahil kalmışım bir daha evlenirsem ben de o gelinlikten istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?