Dert yok, Sohbet var.... :)

Boşverin kızlar olabilir sonuçta burası Türkiye

iyi de acaba blöf yapmış olabilirler mi ki?
farzı misal:
odtülü birindne bahsetsek burada ve gene farz-ı misal trabzon'da otursa bu kişi
endüstri müh olsa...
kara kaşlı kara gözlü desek, boylu poslu

şakkk diye anlaşılıcak mı kim olduğu?

aaalllaaaa alllaaaa:S

doğru diyorsun canım ama ben çok heyecanlandım

doğru diyorsun canım ama ben çok heyecanlandım

amannn sen de bu aralar heyecanlanmaya, pırpırlanmaya bahane arıyorsun.
monoton hayat ters geldi kendi kendine aksiyon yaratıyorsun bebeeeeem...

bu arada "eşi ve eşinin ailesi" öksüz kaldı.. biz olmayınca yapılan yorumlar hep eksik olmaz mı sizce de ??

cisi yeni bb tourch mu yoksa bold mu

bu arada "eşi ve eşinin ailesi" öksüz kaldı.. biz olmayınca yapılan yorumlar hep eksik olmaz mı sizce de ??

ben arada orayla ilgileniyorum ama bu sıralar yorumlarım biraz sert sanki utanmasam ellerine cetvelle vurucam

bir miktar kayınvalidesinin evine salon yapmayı planlayan yeni gelin ile ilgilendik,
şimdi sırf bohça vs hazırlamadılar diye kayınvalidesinden nefret eden bir kızcağızımın gönlünü alacağız.
action yok ki...

Hayır anlayamadığım şu; kayınvalideden ayrı oturmak isityoru ama onun evine salona yapıyor; misafir gelince pat diye salona mı sokacak? Burası da benim salonum ama kayınvallidenin evindeki salon mu diyecek. Ben anlamadım ki?

o neydi öyle ya.. okudum ama bana saçma geldi.. (yeni gelin)

------------flash haber--------------

asudenin mr.bilkentli ile ilgili verdiği bilgi topicte paniğe sebep oldu.. bir kk üyesi tarafından özel mesaj yolu ile paronayaya teşvik edilen dranasın korkusu, topici karıştırdı..

topic sakinlerinden konuyla ilgili aşağıdaki gibi yorumlarda bulundu,

beti: kim ne demiş, noluyo, ya neyse ben dukan diyeti yapıyorum, leb-leblebi olayına girecek enerjim yok..

csi: yok artık lebron james, kütük numarasını da versin oldu olacak kırıldı nacak, kolay değil o işler öyle..

elmayra: blackberry iyidir. (topicten kopuk topic sahibi mode on)

saraykedisi: bir derdim var öksüz kaldı (topicin ağır topu, burada şunu demek istedi: dranas seninki de dert mi, bir derdim var köşesinde 15.000lik pırlantayı 2.100e aldım diyecek kadar zengin hayatına uzak palavracı kadınlar yalan atarak rahatlıyor... çok ince mesaj verir kediş, herkes anlayamaz. ben deşifre ettim.)

------------flash haber--------------

Son düzenleme:
cisi yeni bb tourch mu yoksa bold mu

torch touch screen canım.
ama ben dokunmatik telleri pek sevmiyorum.
artık onun boldunu ya da bunu kullanıcam.
keyfim ve kahyasına sorucam
hangisine karar verirsek

ahahahahahahahahhahahhaha slşfkslşeefklşsdlkflşsdklfklsşf eıourıweureopuomöçdmöçsöççl

dklsfklsdkfşlsdlşklşslşkklşfklşlşk

karnıma ağrı girdi yahu

Kızlar bana en komik gelen konu hayatları para diye bir konu var orada bir gelinlik mdelinden bahsetmiş provanial mi doğru mu yazdım bilmiyorum hiç hayatımda öyle bir şey duymadım çok cahil kalmışım bir daha evlenirsem ben de o gelinlikten istiyorum

Son düzenleme:
torch touch screen canım.
ama ben dokunmatik telleri pek sevmiyorum.
artık onun boldunu ya da bunu kullanıcam.
keyfim ve kahyasına sorucam
hangisine karar verirsek

telefonlar, teknolojik cihazlar, televizyonlar hepsine özel ilgim var

Onu saman pazarına götürcen ya da anafartalar carsısına görücek gelinliğin haasını D:

kapris modumu durup dururken kahkaha moduna geçirdin.
ben surat asıcam yaaaa bozmayın beni
akşama sirke satan bir suratla eve girmek istiyorum
almayın gazımı

Son düzenleme:

ya ben de hiç anlamıyorum şu k.v ile oturanları, kabul edenleri sonra da dert yananları.

ben de burda öğrendim dranas ilk defa gelinlik markalarını,
halbuki evlenmeden önce o kadaan dergi karıştırdım model bulayım diye:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…