Dert yok, Sohbet var.... :)

bebek almayı düşünmüştüm ben canım...

ALLAH gönlüne göre verir inşallah...

beni beni

koruyucu aile olsa gerek canım....

asude işte buuuuuu işte bu yaaaa.yiyim mi seniii

evlatlık mevzusu bende eskiden vardı canım ama kesin karar verirsen sen ilk sıradasın

asude,

ben seni sevmem mi hiçç.. mırrr.. mırr..

kahkaha attırdın rezil oldum reziiiiiiillll!!!

karşımdaki avukat bey ( kendisi terlike dolaşan bir takunyalıdır!!) garip garip bakıyo..

arkadaş fıkra göndermiş de dedim..

ahahahaha

bana da arkadaşım ne yazıyosun öyle dedi, ne yazıcam bea rapor için bişeler yazıyorum dedim, sen öyle hiç sözlüğe bakmadan satırlarca yazabiliyo musun dedi, kızım ben ingilizceyi annemin karnındaykene öğrenmişim dedim, i love you i love youu, do you love me, yes i doooo şarkısıylan büyüdük biz :118:

ofisin ortasinda gülmeye basladim asalak almanlar suratima bakti yine ne oldu gibisinden....

bayiliyorum kiz senin yorumlarina...

böyle giderse ikramiyeyi kapacaksin havada....

Topiğe adaptasyonda güçlük çeken cadı kendine yüz verilmemisine rağmen , kız ayartmaya çalışan ergen misali ısrarla topicte bi ümit beklemkte. Kendisi yetmezmiş gibi arkadaışı pariste onu takip etmekte

senin kadar olmasada asude bende kendi özeteimi geçeyimdedim.

aha bir sayko daha

Kızlar thy vıp ulaşamıyorum hocanın uçuşlarını bildireceğim açmıyorlar:18: bildiremezsem buradan çıkamam

topice adapte oldurulmaz, topice adapte olunulur. kendini kabul ettirmeli insan.. çabalamalı, tutunmalı, yırtınmalı.. benim yurdumun topic sakinleri bile avrupanınkinden farklı.. girişkendir, sıcakkanlıdır, kendini sevdirir.. kadrolu topic sakini olmaya çalışan kk kadını sakal gibidir, kesildikçe daha gür çıkar..

imza, nihat doğanın kk versiyonu kadın.

asudecim yazdıklarımı görmüyorsun bilekntlinin memleketini keşke yazmasaydın zaten şurada bir tandığı çıkacak diye ödüm patlıyor:18:

sayko:26::26::26::26::26::26::26:

psikopat...
henüz yeterince uyum sağlanmamış...cıkssss...
@ asude...
özete bayıldım...
açlıktan geberdim ama sütle hayata tutundum...
midirimi 14. kattan atmaktan son anda vazgeçtim...
az önce püskürttüğüm su sayesinde cici kotum ıslandı...
deneyip almadığım o tunikte acaip aklım kaldı...
yarın evde bayrama gidelim tartışması alevlenir mi meraktayım...
sanırım en büyük sorunum en alttaki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…