Dert yok, Sohbet var.... :)

sen var ya bitanesin bitane.....fantazine bayiliyorum be kuzum....nasildi yaziyorsun destan gibi ...okudukca okuyasim geliyor....doyamiyorum ve simdiden seni cok özleyecegimi biliyorum....

sana kocisinle birlikte balayi otelinizde kocaman kocaman mutluluklar diliyorum bebem oldumu...

ne kendini ne kocisini hic bisey icin üzme bebem...

ben burada bulunmayanlarin yasini tutuyor olacagim...kendimi siselere vurmazsam ne ala yani....burda bulamazsaniz sahil kiyisina bakin olurmu....

betiiiii, assolistler son çıkar biliyosun kuzum :)

@çirkin betty

dukan diyetine bayram münasebeti ile ara veren çirkin betty, ütülü ve gözdesiyle yemeye içmeye gezmeye doyacak.. ara sıra aklına adliyedeki apla gelse de, keyfinin kaçmasına müsade etmeyecek. en büyük derdi, bayram sonrası geçici görevle uğraşmanın zorluğunu düşünmek ve asudebaharı özlemek olacak..

canım benim, sen oku, ben hep yazarım inan.. seni çooooook öpüyorummmmmmm, özle beniiiii

veee ilk calismami yaptim :)

ilk dakikalar inanilmaz zordu. ölüyorum sandim. nefes nefese. ilerleyemiyorum cross'da. ama sonradan alistim. 1 saat calistim. cross, yürüme bandi, kol,sirt aletleri.

yarina nasil kalkacagim hicbir fikrim yok. ama cok eglendim.

umarim ise yarar yaaa..

kas gevşetici al canım yoksa hamlarsın

iyi bayramlar canim.

aa canım kötü olmuş,
sen altından kalkarsın ama boşwer şimdi tatilin tadını çıkar.
iyi bayramlar canım görüşürüz

iyi bayramlar sweet..

iyi bayramlar datlummm

iyi bayramlar sirine.

kas gevşetici al canım yoksa hamlarsın

önce bi dus sonra da kas gevsetici alip yatcam :))

Selammm güzeller çok işlerim var daha fırsat bulursam tekrar gelmeye çalışırım,gelemezsem hepinizin bayramını kutluyorum gözlerinizden öpüyorum kendinize iyi bakın hepinizi seviyorum fıstıklar

Hepimize iyi bayramlar olsun :) Mideniz de et dolsun hahahha

yazar; etobur üye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…