Dert yok, Sohbet var.... :)

hayatım.
kayınvalidene hissettiğim derin hisleri dile getirdim.
ex olma yolunda hızla ilerleye sayın hassas kantara olan hislerimi ise dava sonrasına bırakıyorum izninle...

ya tatlım yanlış anlamada netice de hala eşin...

Eşin de güven veren bir tip yok,dünya yakışıklısı olsa bile kaç yazar

Cidden fırlama bir tipi var zaten takıldığı yerlerde öyle hala mekanların ismini yazsam gülmekten ölürsünüz

bizim grupta bir japon arkadas var, dün kaybi icin üzüldügümü söyledim.
Önce bunun Türkiye de büyük yanki uyandirmasina sasirdi, ama sonra yorum yapmaktan kacindi. ne diyebilirdi ki. yardim icin gitti ve öldü...

Cidden fırlama bir tipi var zaten takıldığı yerlerde öyle hala mekanların ismini yazsam gülmekten ölürsünüz

vallahi ben inanıyorum ki canım, kontesin gazıyla o vatandaş her yere gider.
şaşırmam o yüzden.
yarın öbür gün bir hatunu BEKARIM diye kandırırsa ona da şaşırmam.
bu kadar özgüveni yüksek bir annenin oğlundan da en az annesi kadar performans bekliyorum açıkçası...

Canım son okudğum bir kaç kitaptan sonra açıkcası bu utanç denilen şeyler artık devletler için basit şeyler diye düşünüyorum
serenad ve sevdalinka'yı okudum sevdalinka'nın yarısındayım ve artık okurken yüreğim sıkışıyor bu ülkeyi veya başka devletleri yöneten insanlar için inan bu tarz olaylar utanç verici falan değil bunlara üzelen sadece sen ve ben

Son düzenleme:

öldürüldü.
bana göre öldürüldü....
diğer herkes gibi...
ihmaller, bana dokunamayan yılandan zarar gelmezciler, 3 kuruş rüşvetle her tür pisliği örtenler tarafnda öldürüldü.

diğer tüm insanlar gibi..
tek farkı
bu sefer rezaletimiz ülke çapımızı aştı....

bahsettiğin her iki kitabı da okumadım ama en kısa zamanda alacağım canım.
merak ettim bak şimdi!

bilmiyorum ama sanirim günümüzde insanlarin cok büyük bir kisminda VICDAN diye birsey kalmamis.

özellikle sehit haberlerinin hemen ardindan meydana gelen depremle birlikte bircok kisinin ic yüzü ortaya cikti sonralardan göstermelik seyler yapildi ama bilmiyorum.

bana göre vicdani olmayan bir insan, binayi eksik de yapar, kontrolsüz izin de verir, oradaki insanlarin bu felaketi yasamalarina oh olsun da der,... hepsi ayni düz mantik. Vicdan yoksunu insanlar.
bencillik. sadece kendini düsünmek.

yaptigi apartmanlar yikilan mütahitin villasinin bahcesine 2 cadir koydurmasi, imkani oldugu halde yardimlari almasi.

kirik dökük otele, insanlarin yerlestirilmesi.

ne garip benim memleketim, insanim...

japon doktora çok üzüldüm,
sadece kendimize zarar vermekle kalmadık, yardımsever bir adamı da öldürdük.
otele sağlam rapor vermiş bi üniversiteden gelen heyet.
neymiş dış cephe kaplaması varmış da anlamamışlar da..
ee sonuç?
adam gitti işte...
küvezde başlarında kimse olmadan terkedilen bebeklere ne diyorsunuz,
herkes arkasına bakmadan kaçmış depremde hastaneden...insanlık ölüyor mu ne

Villa sahibi adamın kapısındaki audi cipte gözden kaçmıyordu valla o çadırı almayıp araba yatardım insan çadır almayı unutur

Villa sahibi adamın kapısındaki audi cipte gözden kaçmıyordu valla o çadırı almayıp araba yatardım insan çadır almayı unutur

unutmasa da utanır dimi????
bir de jeo fizikçiler, jeologlar, sismologlar o tv kanalı senin beriki benim gezip durdular deprem sonrası.
"bütün gerilim boşaldı, artık VAN en güvenli bölge " diye.

Buyur sana güvenli bölge, buyur sana bilim adamı, buyur sana belediyecilik, buyur sana ....

Hep diyorum.
Beklenen İStanbul depreminden korkmuyorum.
Çünkü sonumu biliyorum.
SOnum ya heliikopterlerden üstümüze atılan kireç ya da salgın hastalık olacak...

Arama kurtarma mı dediniz?
Komik olmayın yahuuu

kızlar kanım dondu bi konu var,
inanamadım ben mi yanlış okuyorum dedim.
eşkiyalıkla ilgili bi konu, aman allahım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…