Dert yok, Sohbet var.... :)

ben zorluyorum bakalım biraz konu sahibini.
altından bişeyler çıkar mı bilmem

ben de ayrımcılıktan nefret ederim.. ama kültür farklılığı bu sorunlara yol açıyor..
trakyanın yerlisi moderndir, göçle gelenler malesef bu modernliğe uyum sağlayamıyorlar.

biz istanbulda da bunu yaşıyoruz.. istanbul hiç modern bi kent değil..

Canım oranın insanlarının hepsi göçmen yerli diye bir şey yok ki ayrıca sıcak insanlardır gerçekten bu olay bana garip geldi biraz anadoluyu küçümserler kötü balkanlardan gelmişler avrupalıyız diye övünürler bizlerede anadolulu derler gerçi beni hep göçmen zannederlerdi karadenizliyim babam gürcü diyince şaşırırlardı

Son düzenleme:
ben doğu illerimizin birinde başım açık olduğu için( 15 yaındayken) taşlanmış, yıllarca sınıfında aşağılanmış/kötü gözle bakılan bi insanım. hele atatürkçüyüm deyiverin bakıyım. lisede zor geçtim valla dersleri. hocalarla hep kavgalıydım.
trakyadaki modernliğe ise ayak uyduramazdım. genç kızlar gece yarılarına kadar sokaklarda olurdu, benim ailem okuldan eve evden okula gönderirlerdi beni. küçüktüm tabi.
açıkcası çok şaşırdım. nereye gidiyoruz bi bana diyiversin

Son düzenleme:

Doğu ile batının arasında acayip uçurum var bu ülkeyi bölen de zaten bu olacak gözünü sevdiğim anadolu insanının

Susmayacaksın, korkmayacaksın. Sen susarsan yarın ayşeye de saldırırlar.

Ben bunu bilirim, bunu söylerim.

olay doğru olabilir tamam buna diyecek bişey yok.
ancak altındaki yatan neden bu kadar basit olamaz üstelik böyle bir olayın üstüne de susulup hayata kalındığı yerden devam edilemez.

benim demek istediğim bu...

Yalan yok,şu zengin adamla evlenen ve adapte olamayan hatunun konusundan sonra bende her konuya ciddi ciddi bakamıyorum,psiko oldum :44:

saraykedisi, bu durumlarda kamu davası açılmış olmuyor mu zaten? ben mi yanlış biliyorum.
şikayetçi olsan ne olmasan ne, adam öldürmeye teşebbüs var resmen

Bu site beni de psikopat yaptı, saykoya bağlıyorum ara sıra

onlardan önce karşı taraf gitmiş hastaneye.
demek ki karşı tarafta da hasar var.
bir yandan teldeyim, tam konsantre olamıyorum...
sinir oldum,

Ben öldürüleceğimi de bilsem hakkımı ararım. Yapanın yanına kar kalmaz.

saraykedisi, bu durumlarda kamu davası açılmış olmuyor mu zaten? ben mi yanlış biliyorum.
şikayetçi olsan ne olmasan ne, adam öldürmeye teşebbüs var resmen

tabi jandarmadan savcıya intikal eder kamu davası açılır. basit tıbbi müdahaleyi gerektiren kasten yaralamada şikayet aranır. onun dışında şikayet gerekmiyor..

işte adam öldürmeye teşebbüs ya da kasten yaralama.. kamu davası açılması lazım..

E o zaman nasıl oluyor da bunları salıveriyorlar.

bi ara bi konu açılmıştı.. resmen diziden araklamaydı..

ölen görümcesinin kızına bakmış yıllarca.. sonra öğrenmiş ki ölen görümce değilmiş de sevgiliymiş.. konu sahibesi de evi terkediyor filan falan.. başta inanir gibi oldum ama sonra hakikaten saçmalamıştı.. ben de o konudan sonra artık kolay kolay inanmıyorum okuduklarıma..

E o zaman nasıl oluyor da bunları salıveriyorlar.

işte orda bi sıkıntı var,
jandarmanın olayı örtbas etme gibi bi hatası olabilir mi, savcılığa bildirmek zorunda.
taksirle adam yaralama olmadığı belli sonuçta.
en gidilmeyecek yerlere bile bi olay olduğunda helikopterle savcı geliyor.

Bir derdim var başlığında öğretmen öğrenciyi dövmüş konusunu okurken eşimin öğrencilerine yaptıkları aklıma geldi öğrencileri eşimden kaçacak delik arıyorlardı. Bir tane öğrencisini çöp kutusuna fırlatmıştı sınıfta sebepsiz yere gülüyor diye ne gülüyorsun diyince susuyormuş arkasını dönünce tekrar gülüyormuş bizimkide çocuğu aldığı gibi çöpün içine atmış. Bir de benim eşim kamera telefon çekimlerine karşın boş odaya çekip kimse yokken tokatı yapıştırıyormuş tabi bunu sadece erkek öğrencilerine yapmış...

Son düzenleme:

o konuyu bende okumuştum ama o konuda da konu sahibi ailenin zenginliğinı anlatıyordu
birde hizmetçileri falan vardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…